Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ranchertom

öncelikle merabalar bugün aldım bilgisayarı ama kulaklık takamadım nedense bu konuda bilginiz varsa çekinmeden yazarsanız sevinirim

Takamadım ne demek acaba? Neden takamadınız?

Taktım ama ses gelmiyor mu demek istediniz acaba?
  • şimdi sağ tarafta 2 tane jak girişi var birinin sembolü kulaklık ve mic birlikte oraya girmiyor büyük geliyor sanrım diğerine taktığımda oturuyor yerine fakat ses yine de hoparlörden geliyor
  • Sağ taraftaki ikinci jack kulaklık girişi.. Oraya takınca çalışması lazım..
  • .ses kulaklıktan değil hoparlörden geliyor maalesef hoparlör yerine kulaklıktan vermek gibi bi seçenek yok mu :/
  • Bilgisayarı kullanan arkadaşlar cevap verir sanırım :) ben cihaza sahip değilim ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim yine de yardımın için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: shario

Bugün Mediamarkt ve Vatan'a sordum. Her ikisi de en iyi ihtimalle 1 ay sonra gelebileceğini, belki de hiç gelmeyeceğini söylediler. Bilginiz olsun.

Zannetmiyorum o kadar uzun süreceğini, zaten o kadar sürecekse başka cihazlara bakmaya başlayacağım.

Ürün geldi :)))) yarın ilk işim gidip incelemek ve almak :D inşlh yani :)
  • Rica ederim.
  • LambdaCore L kullanıcısına yanıt
    Ewet dostum baştan okudum .:

büyük fanla ilgili sorun kronik . yurtdışında imkan daha çok olduğu için ve değişim sıkıntısı olmadığı için 2. cihazı alıp kullananlarda aynı ses sorunun büyük fan'dan geldiğini belirtmişler :\ ancak bu sorunun konusu sonlara doğru konuya hakim olan üye ve kullanıcılar tarafından BIOS güncellemesi ile düzeltilebileceği ve güncellemenin beklediği belirtilmiş. tam yarın vatandan alırım dedim :\ şu an yine bi bekleme modundayım . şaştım kaldım yahu valla usandım bi cihaz alacağım çilesi bitmedi . alıp pişman olmak almayıp aynı mod'da beklemek ikiside işkence şu aralar bana . ya nasip deyip almak mı gerek bilmiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranchertom

.ses kulaklıktan değil hoparlörden geliyor maalesef hoparlör yerine kulaklıktan vermek gibi bi seçenek yok mu :/

Hocam ürünü iade ettim ben geçen gün ama bende kulaklık çalışıodu yanılmıyorsam bi ses programı yüklüydü cihazda kurcalayıp ordan kulaklık seçiminizi yapın olmadı iade edin.
  • teşekkürler yorumlarınıza bi şelkilde çözdüm sorun kalmadı
  • Beyler bu arada bu notebook için önerebileceğiniz kalite 60-70 TL arası sırt çantası varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donatello96

Beyler bu arada bu notebook için önerebileceğiniz kalite 60-70 TL arası sırt çantası varmı?

Golla marka veya general mobile marka sırt çantası var mükemmeldir 40 lira

• Lenovo'nun sitesinde teknik özellikler kısmında açıklama yok,nedendir acaba.
  • Arkadaşlar bende fan sesi, çok oyun oynadığımda oluyor oda 3-4 sn kadar ve pc yi kapat dediğimde ekran kapanıyor ama ışıklar kapanmıyor ve orada fan bir daha çalışıyor bir süre sonra ışıklar ve fan susup kapanıyor sizde de öylemi ?
  • lgokol L kullanıcısına yanıt
    Hani Eski Model Araçlarda araç Stop ettik'den sonra Arabanın motor soğutma fanı çalışırdı bir süre sonra kapanırdı :)

Öyle bişi olsa gerek bu . :)

Satın alımı sağlayan arkadaşlarda var mı acaba ?
  • MrLacrymosa kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ama her kapattığımda olmuyor böyle
  • bende böyle bi sıkıntı yok
  • Bu tarz şeyler gelen güncellemelerle halledilebilecek şeyler ama Lenovo sattığı cihazın arkasında duracak mı? henüz bilemiyoruz..
  • Şu an vatanbilgisayara gidiyorum

Y50 bir sıkıntı olmazsa alacağım

40 dk'ya :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.