Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda Lenovo distribütörü olan Arena, Armada, Index ve Penta'da Y serisi laptop yokmuş arkadaşım baktı.
    Beklemek gerekiyor malesef...
  • y50 de ki ekran kartı maxwell mi kepler mi bi bilgisi olan var mı bir de y70 bekleyen var mı arkadaşlar. varsa biri y70 konusu açsa da orda da onu konuşsak bekelesek felan :) . aktif biri açsa iyi olur. iyi forumlar.
  • Merhaba arkadaşlar y50 ye yaklaşık 2haftadır sahibim.
    +Pcdepodan aldım.
    +Makine aldığım gibi hiç bir parçasında değişim yapmadım. Ancak intel rapid storage technology olayını yaptım. Forumdaki y50 boot süresi konusunda ayrıntısı mevcut.
    +Denediğim oyunlar Wolfenstein The New Order, Assassins Creed Black Flag, BF4, Sleeping Dogs, BioShockİnfinite, Deadpool, Alan Wake, Dota2 ve Hearthstone (kimisi eski kimisi yeni sayılabilir )
    +Hiç bir oyunda her hangi bir sıkıntı yaşamadım ne bir donma ve aşırı fan sesi veya ısınma. Zaten max 4saat oynuyorum bir oyunu sonra da pc dinlensin diye kapatıyorum veya boş duruyor. Boş dururken çalışmıyor gibi neredeyse.
    +4-5 senelik hp pavilion dv6 kullanıcısı olarak ısınma sorunu bana göre neredeyse hiç yok.
    +Ekranı bana yeterli geldi söylenilen kadar kötü değl gayet ideal bir ekranı var.
    +Touch-pad kısmı biraz daha sağda olsaymış iyi olabilirmiş elim çarpıyor bazen dota oynarken sıkıntı yaratabiliyor
    İyi forumlar.

• __KITT__ kullanıcısına yanıt
    Daha önce de konusu geçmişti, maxwell diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __KITT__

y50 de ki ekran kartı maxwell mi kepler mi bi bilgisi olan var mı bir de y70 bekleyen var mı arkadaşlar. varsa biri y70 konusu açsa da orda da onu konuşsak bekelesek felan :) . aktif biri açsa iyi olur. iyi forumlar.

maxwell
  • quote:

y50 de ki ekran kartı maxwell mi kepler mi bi bilgisi olan var mı bir de y70 bekleyen var mı arkadaşlar. varsa biri y70 konusu açsa da orda da onu konuşsak bekelesek felan :) . aktif biri açsa iyi olur. iyi forumlar.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96998820&p=1#97014077

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Y70 bekleme konusu var ordan inceleyebilirsin

• Y510p alacaktım iyiki almamışım şimdi hergün siteleri takip ediyorum güzel bir fiyat yakaladığım anda kapıcam bende aleti tek korkum eskiden 17 inclik pc kullanıyordum simdi bana 15.6 kücük gelmez inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

Y510p alacaktım iyiki almamışım şimdi hergün siteleri takip ediyorum güzel bir fiyat yakaladığım anda kapıcam bende aleti tek korkum eskiden 17 inclik pc kullanıyordum simdi bana 15.6 kücük gelmez inşallah

ilk başta biraz zor oluo ama 1 günde alışırsın bn 1 günde alışmıştım
  • Arkadaşlar önerebileceğiniz soğutucu varmı ?
  • Y50'yi İzmir vatanbilgisayar Balçova şubesinde inceledim. Tüm vatanlara cihaz dün gelmiş . İsteyenler yaşadığı şehirde bakabilir.

Gelelim bilgisayara.

Öncelikle cihaz gerçekten çok ince ve hafif. Touchpad'i pek beğenmedim. Daha kaygan ve Touchable olabilirdi. Ekrana gelince normal baktığınızda o kadar kötü bir Panel gibi görünmüyor. Ancak yanına asus falan getirip kontrol ettiğinizde bariz olarak bir fark olduğunu görüyorsunuz. Ancak yine de "çooook kötü" yorumuna katılmadığımı belirteyim.

Performans falan test edemedim normal olarak. Ama sesini çok sevdiğimi belirtmeliyim. Woofer gerçekten başka bir ses veriyor.

Kasası polikarbon dediler ama bilenler lütfen cevap versin. O kısım gerçekten çok iz tutuyor. Dış kasası çok daha iyi.

Klavye benim için çok önemliydi ve klavye tasarımını da çok beğendim. Yazı yazmak çok rahat. Tuşların kullanımı yumuşak ve çok enerji harcamanıza gerek kalmıyor. Ayrıca internette görünen esneme videolarını nasıl çektiler anlamadım. O kadar bastırmama rağmen esnetemedim klavye kısmını. Sanırım güçlü bir kuvvet uygulamak gerekiyor.

Şarj kablosu garibime gitti. Çabuk bozulma gibi bir sorun olur mu bilmiyorum ama buna da kullanan arkadaşlar cevap versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

Y50'yi İzmir vatanbilgisayar Balçova şubesinde inceledim. Tüm vatanlara cihaz dün gelmiş . İsteyenler yaşadığı şehirde bakabilir.

Gelelim bilgisayara.

Öncelikle cihaz gerçekten çok ince ve hafif. Touchpad'i pek beğenmedim. Daha kaygan ve Touchable olabilirdi. Ekrana gelince normal baktığınızda o kadar kötü bir Panel gibi görünmüyor. Ancak yanına asus falan getirip kontrol ettiğinizde bariz olarak bir fark olduğunu görüyorsunuz. Ancak yine de "çooook kötü" yorumuna katılmadığımı belirteyim.

Performans falan test edemedim normal olarak. Ama sesini çok sevdiğimi belirtmeliyim. Woofer gerçekten başka bir ses veriyor.

Kasası polikarbon dediler ama bilenler lütfen cevap versin. O kısım gerçekten çok iz tutuyor. Dış kasası çok daha iyi.

Klavye benim için çok önemliydi ve klavye tasarımını da çok beğendim. Yazı yazmak çok rahat. Tuşların kullanımı yumuşak ve çok enerji harcamanıza gerek kalmıyor. Ayrıca internette görünen esneme videolarını nasıl çektiler anlamadım. O kadar bastırmama rağmen esnetemedim klavye kısmını. Sanırım güçlü bir kuvvet uygulamak gerekiyor.

Şarj kablosu garibime gitti. Çabuk bozulma gibi bir sorun olur mu bilmiyorum ama buna da kullanan arkadaşlar cevap versin.

Fiyat ne

• quote:

Y50'yi İzmir vatanbilgisayar Balçova şubesinde inceledim. Tüm vatanlara cihaz dün gelmiş . İsteyenler yaşadığı şehirde bakabilir.

Gelelim bilgisayara.

Kardeşim. Şimdi içine sindi mi cihaz

• 3140 lira idi yanılmıyorsam..

• quote:

3140 lira idi yanılmıyorsam..

Artık geriye vatanın kampanyasını beklemek kalıyor

• Ben sadece ürünü kontrol etmek in vatanı bekledim.

Oradan almam.

Pcdepo da 2700 e alanlar oldu. Vatanda Notebook bölüm şefi tanıdık. İndirim falan olur mu dedim.

O da dedi ki herhangi indirim olmaz aslında fiyat 3600 ama biz 3100 é çektik. Zaten yeni cihaz da indirim olmaz.

Bu sebeple pcdepo Sadece Notebook falan takip etmek lazım.

Hele bir de freedos gelirse çok daha ucuz ve güzel olur :)

• quote:

Ben sadece ürünü kontrol etmek in vatanı bekledim.

Oradan almam.

Pcdepo da 2700 e alanlar oldu. Vatanda Notebook bölüm şefi tanıdık. İndirim falan olur mu dedim.

O da dedi ki herhangi indirim olmaz aslında fiyat 3600 ama biz 3100 é çektik. Zaten yeni cihaz da indirim olmaz.

Bu sebeple pcdepo Sadece Notebook falan takip etmek lazım.

Hele bir de freedos gelirse çok daha ucuz ve güzel olur :)

Beğendiniz cihazı anlasilan

• Bende yeni aldım ekleyebilirsiniz listeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevdim evet. Cihaz güzel. Sadece alt tarafta aliminyum olsaydı diyorum sadece.

Bir de şu gelen ses dedikleri şey bana gelmezse çok mutlu olacağım ama benim almam daha en az 2 ay sürer. Belki orada gx500 gelir de bakarız artık. Karşılaştırırız.

• öncelikle merabalar bugün aldım bilgisayarı ama kulaklık takamadım nedense bu konuda bilginiz varsa çekinmeden yazarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.