Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir allahın kuluda resim koysun,resim koyan da yanlış koyuyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu canavarda call of duty mw 3 ve son oyunları full ayarda oynarız serefsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygasol1907

beyler bu canavarda call of duty mw 3 ve son oyunları full ayarda oynarız serefsizim

soru soracaksin anladim sonunu gorunce bi gulumseme oldu ne yalan soyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeverGiveLife kullanıcısına yanıt
    herkes zaten soru soruyor birazda biz makara yapalım ki havamız değişsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulübe benide alın y50 favori notebooklarda 1.sıraya yerlesti bende vuruldum vallahi bu canavarla ölüme git ölmezsin serefsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bir allahın kuluda resim koysun,resim koyan da yanlış koyuyor :)

Ne gibi bi resim ?

Napalım içini açıp çip'leri Diyot Direnç vidaları kabloları mı çekelim ??

Altı üstü sağı solu önü arkası o kadar'dır daha detay istiyorsan ürün mağazalarda git incele !

Detay video v.s diyorsanda alanların insafına vaktine müsaitliğine kalmış .

Bence burda bişiler paylaşan kişiler adam akıllı demek yerine neresinin resmini istiyorsan yazsan yardımcı olurlar oluruz ..

Şahsen videom Yarıda kaldı misafirim vardı !

• @MrLacrymosa fotografları donanımhaber sunucularına yüklediğin için forumun diğer sürümleri olan mobil veya mini de gözükmeyebiliyor. Arkadaş galiba ondan bahsetmiş. Bu arada mouse hediyemi ^_^

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü

[simage] [/simage] şeklinde olan kodu [simage] [/simage] olarak düzenledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: StubB

@MrLacrymosa fotografları donanımhaber sunucularına yüklediğin için forumun diğer sürümleri olan mobil veya mini de gözükmeyebiliyor. Arkadaş galiba ondan bahsetmiş. Bu arada mouse hediyemi ^_^

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü

[simage] [/simage] şeklinde olan kodu [simage] [/simage] olarak düzenledim.

Teşekkürler dostum ewet tabi zalman + klaviye alınca Çanta ve mause için mücadele vermedim değil :) cihaza bayağı yüklendim ne cızırtı ne ses nede rahatsız edici bi fan sesi var . Yalnız bazı programlara manuel olarak uyumluluk için el atmak gerekiyor . Yanında office hediye verdiler en çok o işime geldi :)

Kendi Uygulamaları çok güzel yüz Tanıma ve motion controler başarılı :)

Bu arada harici sürücü çok hafif ve dandik diğer bi değişle hassas , kırılgan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLacrymosa -- 21 Eylül 2014; 23:34:11 >

• Şu ana kadar cihaz kullanıcılardan hiç anormal bir yorum almadı. Herkes çok memnun. Ufak tefek sıkıntıları olanlar var ama onların da basit çözümleri var.

Anlaşılan yeni cihaz alacak çoğu insan lenovo y50 ye koşacak.

• 3 saat önce ben de aranıza katılmış bulunuyorum fakat anlamadığım şey ram 799 Mhz gösteriyor nedir bu
     Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bir allahın kuluda resim koysun,resim koyan da yanlış koyuyor :)

Ne gibi bi resim ?

Napalım içini açıp çip'leri Diyot Direnç vidaları kabloları mı çekelim ??

Altı üstü sağı solu önü arkası o kadar'dır daha detay istiyorsan ürün mağazalarda git incele !

Detay video v.s diyorsanda alanların insafına vaktine müsaitliğine kalmış .

Bence burda bişiler paylaşan kişiler adam akıllı demek yerine neresinin resmini istiyorsan yazsan yardımcı olurlar oluruz ..

Şahsen videom Yarıda kaldı misafirim vardı !

Sakin ol şampiyon.

• MrLacrymosa kullanıcısına yanıt
    Hocam gereksiz bir ayrinti gibi görünüyor ama merak ettim. Internette bilgisayari satan sitelerde bilgisayarin disindaki lenovo yazisi köşede gorunuyor. Ama sizin attiginiz fotoğrafda yazi ortada görünüyor. Sizin de dikkatinizi cekti mi bu, nedir acaba sebebi?
    Bu linkten bakabilirsiniz fotoya
    http://m.n11.com/lenovo-y5070-59-425035-i7-4710hq-16gb-1tb8gb-sshd-4gb-vga-w81-P30760104/?cid=604001_el-shp-bilgisayar&prod_id=30760104&gclid=CNvhtfK488ACFfMZtAodvBkAQA

• quote:

Orijinalden alıntı: thecolourist

Hocam gereksiz bir ayrinti gibi görünüyor ama merak ettim. Internette bilgisayari satan sitelerde bilgisayarin disindaki lenovo yazisi köşede gorunuyor. Ama sizin attiginiz fotoğrafda yazi ortada görünüyor. Sizin de dikkatinizi cekti mi bu, nedir acaba sebebi?
    Bu linkten bakabilirsiniz fotoya
    http://m.n11.com/lenovo-y5070-59-425035-i7-4710hq-16gb-1tb8gb-sshd-4gb-vga-w81-P30760104/?cid=604001_el-shp-bilgisayar&prod_id=30760104&gclid=CNvhtfK488ACFfMZtAodvBkAQA

Bahsettiğin harici sürücü hocam , laptop'un kendisi değil en sondaki resimden bahsediyorsun lenovo Yazısı ortada olan ?!

• aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Ramler çift kanal yani 2x799 dan 1598(1600)Mhz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Bir tanesi çift kanal değil mi yani her bir gb ram 1600 MHZ çalışıyor değil mi?
  • thecolourist T kullanıcısına yanıt
    Linkteki fotoğraflar Y50'ye ait değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Nasıl yani? Tek ram 1600 mhz hızında çalışmıyor mu yani?

• aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Arkadaş açıkça yazmış 1600 Mhz'de çalışıyor.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Yani daha performanslı oluyor galiba :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.