Şimdi Ara

Lenovo Y50 Kullanıcılar Klubü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.436
Cevap
40
Favori
89.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ok , çok tşk bilgi için. Buna göre deneyimlerimi paylaşırım mutlaka.
    Bu arada dün Vatan'dan alırken çok ilginç bir şey oldu. Laptopu aldım , kuruluma götürdük. Kutuyu açtılar ve caps lock tuşu yerinden çıkmıştı. Tabiki hemen yeni makine getirdiler
    ve değiştirdiler bilgisayarı. Şimdi düşünüyorum bu olay eğer ben internetten satın almış olsaydım , başımı bayağı bir ağrıtacaktı. Bu yüzden birkez daha doğru tercih yaptığımı
    anladım internetten satın almamakla. Yanında sadece targus laptop çantası hediye verdiler ve Office 365.
    Bu bilgisayarın yanında gelen macfee virüs programı var. Bilgisayarda kurulu zaten. Ama bu geçici değil mi ? Yani 1 veya 3 ay sürelidir diye düşünüyorum. Bittikten sonra ne önderirsin
    virüs programı için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesakon

Link Power management ı kapatmayı bilen var mı ıntel rapid depolama teknolojisinde bulamıyorum sorunun çözümü bu olabilir.

hocam lenovonun sitesinde driver mevcut onu kurduktan sonra sshd de sorun kalmıcaktır
  • Herhangi driver o hocam? Bilgisayar yok ben de ama bilgim olsun.

Bir de konuyu açan yönetici arkadaş ilk mesajı düzenlerse iyi olur. Konuya bilgisayar sahipleri, bu küçük sıkıntıların çözümlerini eklerse çok daha iyi derli toplu olacaktır başlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Herhangi driver o hocam? Bilgisayar yok ben de ama bilgim olsun.

Bir de konuyu açan yönetici arkadaş ilk mesajı düzenlerse iyi olur. Konuya bilgisayar sahipleri, bu küçük sıkıntıların çözümlerini eklerse çok daha iyi derli toplu olacaktır başlık.

Hocam bütün driverlar burda http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-y-series-laptops/y50-70-notebook-lenovo?c=1

Sshd için Intel Rapid Storage oda burda (sitede mevcut) http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-y-series-laptops/y50-70-notebook-lenovo/downloads/DS100261

bios güncellemesiyle beraber bi sorun kalmadı pc de

• Evet sonunda bende y50'li oldum, vatan bilgisayardan 3 tane aldık. Bilgisayar çantası bile vermediler ::(. Bakalım izlenimlerimi yakında paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebola33

Ok , çok tşk bilgi için. Buna göre deneyimlerimi paylaşırım mutlaka.
    Bu arada dün Vatan'dan alırken çok ilginç bir şey oldu. Laptopu aldım , kuruluma götürdük. Kutuyu açtılar ve caps lock tuşu yerinden çıkmıştı. Tabiki hemen yeni makine getirdiler
    ve değiştirdiler bilgisayarı. Şimdi düşünüyorum bu olay eğer ben internetten satın almış olsaydım , başımı bayağı bir ağrıtacaktı. Bu yüzden birkez daha doğru tercih yaptığımı
    anladım internetten satın almamakla. Yanında sadece targus laptop çantası hediye verdiler ve Office 365.
    Bu bilgisayarın yanında gelen macfee virüs programı var. Bilgisayarda kurulu zaten. Ama bu geçici değil mi ? Yani 1 veya 3 ay sürelidir diye düşünüyorum. Bittikten sonra ne önderirsin
    virüs programı için ?

En güveniliri Norton

• quote:

Orijinalden alıntı: korayba

Evet sonunda bende y50'li oldum, vatan bilgisayardan 3 tane aldık. Bilgisayar çantası bile vermediler ::(. Bakalım izlenimlerimi yakında paylaşırım.

Bence mücadele edebilirdin :)
    Sağlık olsun bi mause alırdın benim kaydım vardı bayağı alışveriş yaparım birde tanıdık vardı sıkıntı olmadı :)
    Ayrıca 3 tane almışın hiç değilse 1 mause veya zalman soğutucu verselerdi :-/

• quote:

Orijinalden alıntı: xmayus

quote:

Orijinalden alıntı: shario

Herhangi driver o hocam? Bilgisayar yok ben de ama bilgim olsun.

Hocam bütün driverlar burda http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-y-series-laptops/y50-70-notebook-lenovo?c=1

Sshd için Intel Rapid Storage oda burda (sitede mevcut) http://support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-y-series-laptops/y50-70-notebook-lenovo/downloads/DS100261

bios güncellemesiyle beraber bi sorun kalmadı pc de

Hocam ben yapmadım ama akşam bakayım belki zaten günceldir ondan sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: thecolourist

quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

yok arkadaş düşmüyor fiyat ya dün pc depoda 3320 idi simdi olmuş 3350 bu gidişle bimeksten alacam 310 tl hediye cekiylede ssd alacam 128 gb falan

Hocam sanirim o pc'yi alana 300 tl hediye ceki kampanyasi bitmis. Ben de takip ediyordum onu, fiyat biraz daha düşsün alirim diyordum. Bi baktim stok bitmis, 2-3 gun sonra yeniden satisa acildi ama o kampanya kaldirildi. Bu arada bimeks'te o bilgisayar 3100 küsür liralardaydi 1-2 gün önce. Az onve baktim 3200'u geçmiş. Biz fiyatin dusmesini beklerken daha da artiyor. Piyasalar hareketli, dolar düşmüyor. Bu gidişle cok bekleriz gibi

pcdepoda 3500 u bulacak nerdeyse şansımız yok ne yazıkki 1 aya yakın beklesek anca güzel fiyat bulabiliriz okadar beklemek ayrı sıkıntı en mantıklısı suanda vatandan almak 3144 tl ama ben bir hafta daha bekleyecegim şu bimeks kampanyası gercektende bittiyse mecbur 3000 tl üstünde alacaz aleti

• MrLacrymosa kullanıcısına yanıt
    hocam siz yedekleme yapılıp yapılmadığına bakacakttınız ona nasıl bakılıyor bende bakayım belki pcler arasında fark vardır birde bende driver falan indirmedim bunlar gerekli şeyler mi acaba yedekleme için ayrılan kısım 22gb ama bilgisayarımda c ve d den başka bölüm göremiyorum ben
  • 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    dostum yedekleme yapılı bende D: Lenovo adında bölüm içinde "Applications" ve "driver" klasörleri var yaklaşık 3 gb bir alan kaplamış drivere indirmeye gerek yok

1) recoveride zaten yüklüymüş
    2) illa gerekli olursa lenovo sitesinde tüm ihtiyaçların orjinalindeki gibi var ve ücretsiz karşılanıyor antivirüs hariç .

hiç bir yedek alama yok illa layım dersen recoveriyi aç ve harici bir ssd veya hdd yedekle ama gerek yok hem sitede hem pc içinde zaten mevcut
  • Crysis 3 'e dalmışım :) çok akışı inanın tek takılma v.s yok hala 3 saatir oyundayım . şimdi online oyunlara geçeceğim :)
  • Pil koruma moruma modu nedir arkadaşlar ? Nasıl çalışır ?

• bu ürünü beklerken monster güzel bir indirim yapmışhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=468883&kat=6453&lang=tr-TR#.VCGttZR_uO5 atinin bu ekran kartı çok daha iyi puan almış gtx860m e göre
  • MrLacrymosa kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam anladım hangi online oyunları oynuyorsunuz acaba özel olmassa merak ettimde bir de laptopda 2ekran kartı var galiba 1.si gtx860m diğerinin hangi kart olduğunu anlayamadım
  • 2014ygslysşampiyonu kullanıcısına yanıt
    Intel grafik Hd yanlışım yoksa dxdiag da baktım 1796 mb yani yaklaşık 2 GB bir onboard ekran kartı var çünki online oyunlarda onu kullandım ve hiç sıkıntı çıkarmadı :)

2. ekran kartı zaten GTX860m 4 gb maxvell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLacrymosa -- 23 Eylül 2014; 21:29:23 >
  • HDD sürekli 50 üzeri gösteriyor program açılışta 54 gösteriyor hep 54 kalıyor mesela, bide laptop soğutucu açtım hala aynı sorun var mı sizce . Sizde nasıl sıcaklık?

EKLEME:

Mesela şuan işlemci 48 derece, anakart 48-49 derece, ekran kartı 43 derece ama hdd sıcaklığı hiç değişmeden 53 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 23 Eylül 2014; 22:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

Intel grafik Hd yanlışım yoksa dxdiag da baktım 1796 mb yani yaklaşık 2 GB bir onboard ekran kartı var çünki online oyunlarda onu kullandım ve hiç sıkıntı çıkarmadı :)

Tesekkurler hocam biraz fazla olacak ama oyunlarda falan gtx860i kendisi otomatik kullaniyormu yoksa bi secim yapmam gerekirmi nereden yapiyoruz kusutra bakmayin lutfen bu islerde kotuyum yavas yavas ogrenecez artik

• quote:

Orijinalden alıntı: MrLacrymosa

Bende dxdiag da nvidia gtx860 12135 mb gösteriyor. Bu neden olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

HDD sürekli 50 üzeri gösteriyor program açılışta 54 gösteriyor hep 54 kalıyor mesela, bide laptop soğutucu açtım hala aynı sorun var mı sizce . Sizde nasıl sıcaklık?

EKLEME:

Mesela şuan işlemci 48 derece, anakart 48-49 derece, ekran kartı 43 derece ama hdd sıcaklığı hiç değişmeden 53 derece

Dostum tek tek nereden bakiyoruz bilmiyorum ama lenovo settings kisminda cpu sicakligi var sogutucu kullanirsam bostayken 30-40civari oyundayken 60-65civarina kadar cikabiliyor cpu sicakligi digerlerine nasil bakildigini soylersen karsilastirmis oluruz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.