Şimdi Ara

lenovo Y50 tercih edilen grafik işlemciyi değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün lenovo y50 aldım ve laptop ta nvidia gtx 860m ekra kartı var fakat bağzı oyunlarda nvidia ekran kartı çalışmıyor ve için acısı nvidia denetim masasına girdiğim de de enteğre grefik birimi seçili ve seçenek pasif durumda değiştirilemiyor. benim gtx860m müzelik olarak dürüyor sağolsun nasıl nvidia seçilebilir hale getirebilir yardımcı olurmusunuz

resmini ekledim o kısımda ki entegre grafik pasif nvidia seçemiyorum oyunlar takılıyor kasılıyor beni deli etti
     lenovo Y50 tercih edilen grafik işlemciyi değiştiremiyorum

daha önce acer kullanıyordum bir kez bu sorunla karşılaştım ekran kartı driver güncelleyince düzelişti. fakat bunda driver güncel ve bir oyunda değil bir kaç oyunda birden var aynı sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas0650 -- 1 Şubat 2015; 1:04:38 >

• sorunuma kendim çözüm buldum ve konuyu kaldıracaktım fakat benim gibi sorun yaşayan arkadaşaların çözm bulması adına kaldımayım dedim nvidia inspector programını indirip linkte ki video da olduğu gibi inspector ile nvida driverden oyunla ilgili kısmı silince sorun ortadan kalkıyor

https://www.youtube.com/watch?v=WjzNsffS3jQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas0650 -- 1 Şubat 2015; 15:39:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.