Şimdi Ara

LENOVO Y50 YAŞADIĞIM GARİP PROBLEMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo y50 marka bilgisayarım var, bilgisayarı aldıktan snra 10 gün kullanamadım işlerimden dolayı, bir arkadaşım kurulumunu yapmış windows 8.1 ingilizce kurmuş, ardından ben forumda paykaşılan bir methodla türkçe yaptım format atmadan, bunları anlatmamın sebebi acaba bundan dolayı mı aşağıda yaşadığım problemleri yaşadım.

İlk sorun pc kapağını kapatınca uykuya alıyor, ardından uyku modundan çıkmıyor ve kitleniyordu güç ayarları hızlı başlat netde ne yazdıysa denedim düzelmedi, ekranı kapatmadan uykuya aldığımda ise bazen açılıyor, bazen hiç açılmıyor açıldığı zaman ise masaüstü kitleniyor metro biraz çalışıyor sonra yine kitleniyor, bu uyku probleminden dolayı windowsu power düğmesinden zorla kapattığım için sürekli sıfırlamak zorunda kalıyorum, nvidiagörüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu ve bu durumdan başarıyla kurtuldu diyor.
    Bu arada tüm driverlar güncel site bios update yaptım sıkıntı düzelmedi,
    Dpc_watchdog_violation hatası veriyor mavi ekranda.

Bu arada uykuya almadığım zaman gayet düzgün çalışıyor nvidia sürücüsü hariç, takılma ısınma kitlenme yok.sorun ekran kartından mı die düşünüyorum 332 ile geldi pc 345 ve 350 driverlerına güncelledim yine düzelmedi.

Lenovo ile görüştüm sorun yazılımsal dedi pc de recovery fabrika çıkışlı olmadığından lenovo cd gönderecek, olmamasıda çok garip ve pc de windows old die bir klasör var. Ben sıfırlama yaptığım için de oluşmuş olabilir ama benim bildiğim eski bir windows sürümünden geçince böyle bir klasör oluşturuyor

Sizce yazılımsal mı sorun donanımsal mı, win 7 orjinal olmadığından kurmak istemiyorum ama win 8.1 kullanan arkadaşlar sizde böyle sıkıntılar yaşıyor musunuz?
    Mobildem yazıyorum yazım hataları içşn özür dilerim, yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 19 Nisan 2015; 21:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.