Şimdi Ara

Lenovo y5070 Problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldığım günden beri hiç memnun değildim şuan hepten sapıtmaya başladı choremede gezerken bile ekran titremeye başladı. Laptop modeli ve bazı test sonuçları aşağıda. Problemin ne olduğunu söyleyebilir misiniz ?
    Laptop model :http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-y50-70-15-6-in%C3%A7-%C4%B1ntel-core-i7-4720hq-16-gb-1-tb-8-gb-ssd-geforce-gtx960m-4-gb-windows-8-1-notebook-1139284.html
    10-15 dk GTA V oynadıktan sonraki sıcaklıklar :
     Lenovo y5070 Problemleri
     Lenovo y5070 Problemleri

Laptop Performance test sonuçları:
     Lenovo y5070 Problemleri
     Lenovo y5070 Problemleri
     Lenovo y5070 Problemleri

Puanı bayağı düşük problem nerde olabilir sizce ?

• ekran titriyor derken neyi kastettin?
    bir de o puana çok takılma derim. benim bilgisayarım da yaklaşık o civarda bir puan aldı ilk, ayarlarla biraz oynayınca 2300lere çıktı, ssd takınca 4000e çıktı
  • Aynı testi 6 7 yıllık bilgisayarıma yaptım 3 binlerde paun aldı. Titreme dediğim videosunu attım aşağıda, mesela bi klasör açıyor tam ekran yapınca titremeye başlıyor küçültünce geçiyor, bandicamle videoya aliyim dedim video çekmeye başlayınca duruyor bandicami kapatınca yine titriyor anlamadım gitti. Oyun oynarken zaten 90 95 derecelere çıkıyor korkuyorum daha fazla oynamaya fps sıkıntısı çıkıyor zaten.

Video : https://youtu.be/z-ody-7xmPo
  • arf008 A kullanıcısına yanıt
    rastgele yatay çıkan çizgiler olsaydı sorunun yardımcı olabilirdim de bunu bilmiyorum
    sıcaklık büyük oyunlarda bende de öyle masaya koyduğum sürece, bilgisayarın altına boşluk bırakmaya çalış bir nebze daha iyi olabilir
    oyunun grafik ayarlarını düşürürsen de gpu ve cpu az zorlanıp daha az ısınır
  • Test sonucun düşük çıkması normal, zira 3d performans testinde gtx960 değil, intel kart kullanıyor program aynısı bende de olmuştu. Ayarlayınca 4k küsür puan alırsın. Diğer taraftan ekran problemine bişey diyemem, düşürmüş, darbe almış olabilirsin. Yada kendiliğinden de yapıyor olabilir. Ama yerli yabancı forumlarda böyle bir soruna rastlamadım daha önce.
    Son olarak, termal macun değişimi, fan ve soğutucu blok temizliği, alt kasa hava alma ızgarası değişimi ısınma sorununu çözecektir.
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS X550VX BATARYA
    8 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Asus FX550VX sorunları
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.