ekran titriyor derken neyi kastettin? bir de o puana çok takılma derim. benim bilgisayarım da yaklaşık o civarda bir puan aldı ilk, ayarlarla biraz oynayınca 2300lere çıktı, ssd takınca 4000e çıktı
Aynı testi 6 7 yıllık bilgisayarıma yaptım 3 binlerde paun aldı. Titreme dediğim videosunu attım aşağıda, mesela bi klasör açıyor tam ekran yapınca titremeye başlıyor küçültünce geçiyor, bandicamle videoya aliyim dedim video çekmeye başlayınca duruyor bandicami kapatınca yine titriyor anlamadım gitti. Oyun oynarken zaten 90 95 derecelere çıkıyor korkuyorum daha fazla oynamaya fps sıkıntısı çıkıyor zaten.
rastgele yatay çıkan çizgiler olsaydı sorunun yardımcı olabilirdim de bunu bilmiyorum sıcaklık büyük oyunlarda bende de öyle masaya koyduğum sürece, bilgisayarın altına boşluk bırakmaya çalış bir nebze daha iyi olabilir oyunun grafik ayarlarını düşürürsen de gpu ve cpu az zorlanıp daha az ısınır
Test sonucun düşük çıkması normal, zira 3d performans testinde gtx960 değil, intel kart kullanıyor program aynısı bende de olmuştu. Ayarlayınca 4k küsür puan alırsın. Diğer taraftan ekran problemine bişey diyemem, düşürmüş, darbe almış olabilirsin. Yada kendiliğinden de yapıyor olabilir. Ama yerli yabancı forumlarda böyle bir soruna rastlamadım daha önce. Son olarak, termal macun değişimi, fan ve soğutucu blok temizliği, alt kasa hava alma ızgarası değişimi ısınma sorununu çözecektir. Kolay gelsin.