Şimdi Ara

LENOVO Y5070 VS MSI GE60 APACHE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu yakın zamanda dizüstü oyun bilgisayarı almak istiyorum. İlk başta lenovoyu tercih etmeyi düşünürken sonra karşıma MSI çıktı. 2 bilgisayarın da fiyatı aynı sayılır.

MSI + ları; http://www.gold.com.tr/msi-ge60-apache-2qd-1018xtr-notebook_u
    -Grafik kartı yüksek (GTX 950M)
    -7200 rpm harddisk hızı, Lenovo'da 5400 rpm
    -Sırt çantası hediyeli
    -İşlemcisi 4720HQ, Lenovo ise 4710HQ
    -Soğutma sistemi Lenovo'ya kıyasla çok daha iyi

Lenovo + ları; http://www.gold.com.tr/lenovo-y5070-59432245-notebook_u
    -MSI freedos, Lenovo windows 8.1 yüklü
    -RAM 16 GB, MSI da 8 GB
    -Ekran kartı 4 GB, MSI ise 2 GB
    -Daha ince ve hafif bir tasarım

Lenovo'da tereddüte düşme nedenim, eğer bunu alırsam harddiskini değiştirmem gerek 7200 ile çünkü herkes 5400 den şikayetçi. Bana 300 TL masraf olacak al değiştir vs, ek olarak buna çanta alıcam ve işime yarar çantalar 200 TL yani Lenovo alırsam +500 TL masrafım olacak.

Özelliklerine kıyasla eğer 500 TL fark değer diyorsanız Lenovo'yu tercih edeceğim.
    İnternetteki oyun performans kıyaslamasına baktığımda Lenovo 5-15 fps önde oluyor genelde.
    Lütfen bu konuda yardımcı olun çünkü yakında fiyatların artması bekleniyor ve artmadan önce son bir kez indirime girecektir onu kaçırmak istemiyorum...

• http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-950M-vs-GeForce-GTX-860M

ekran kartı olarak, 860m forumda daha çok önerilen bir kart ve aralarında fark yok.
  • Evet 10 15 fps fark oluyormuş ama genel olarak msi daha çok aklıma yatıyor şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam msi oyun pcsi konusunda iyidir. bende kullanmıştım zamanında ve oldukça memnun kaldım. hatta kardeşime verdim hala kullanıyor.
    ama burada lenovonun ekran kartı belleği bi avantaj. gta 5 oynarken bunun gerekliliğini gördüm.
    diğer özellikler hemen hemen aynı. fiyatları da aynı sayılır. msi ve monster kullanıcısı olarak burada lenovoyu öneririm
  • 4 Gb ekran kartı gereksiz bir durum 2 gb yetiyor fazlasını kullanmıyor zaten ki en iyi kartı alıp sonra alanı yükseltmeye başlarlar genelde fiyatları arttırın mesela en son alan artmaya başlar,

Lenovoda w8.1 parası alınmakta ben olsam doslu almam kendin kurabilirsin zor bişey değil

Msi asıl artısı steelseries klavye ve metal kasadır steelseries artılara yazmalısın

Lenovo bazı kasalarda ssd için yer olmuyor y5070 de buna dahil olabilir disk kısmını söküp hdd yi oraya takıp hdd yerine sdd takıyorsunki bu saçmalık öyle ise lenovoya bulaşma msi ge60 da msata mevcut

Amaç oyunsa ge60 kesinlikle öncelikli olsun kasa sonuçta oyun için tasarlanmış lenovo günlük kullanım içeriyor biraz her ne kadar gamer desenizde gamer laptopta steelseries msata metal kasa şartı olmalıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 29 Ekim 2015; 23:50:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün öğlen vakitlerinde MSI siparişini vericem yorumlarınız için teşekkürler yalnız Qonrul kafayı bulandırdın biraz sen şimdi :D msi ve monster kullanmış biri olarak lenovo deyince.. Bi de gta gibi yüksek grafiği içeren oyun oynamıyorum daha çok mmorpg, cod oynuyorum ya da çevrimiçi çok oyunculu oyunları tercih ediyorum. Son çıkan oyunları UHD oynama gibi bi düşüncem pek yok açıkcası
  • http://www.sadecenotebook.com/lenovo-y5070-59-442610-pmu400831

Buna baktinizmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 960m kartlisi bunu görmemiştim ama bilindik bi satıcıdan almak istediğim için harici sitelerdeki ürünlere pek güvenemiyorum. Yoksa vereceğim paraya başka başka modeller var tabii

• kburakf K kullanıcısına yanıt
    gta tarzı oyunlar oynamazsan 2 gb yeter zaten. ben o tarz oyunları da oynayacağını varsayarak lenovo dedim.
  • Y5070-59432245

• MSI siparişini dün verdim, yorumlarınız için teşekkürler. Kullandıktan sonra memnun kalırsam ya da kalmazsam kullanan biri olarak buraya son durumu yazar, yine bu 2 bilgisayar arasında kalan arkadaş varsa yardımcı olmaya çalışırım

• Lenovo rakip bile olamaz. MSI tam bir oyun bilgisayarıdır. Doğru seçimi yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Hayırlı olsun. GTA V, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 4 GB ekran kartı istemiyor, illa her şeyi fulleyip ultra hiper süper HD oynama gibi bir takıntınız yoksa tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.