Şimdi Ara

Lenovo y510p kasma ve fan sesi sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 8-9 ay önce Lenovo y510p sahibi oldum.Gayet güzel bir makine.Aldığım ilk hafta oyunlarda kasma sıkıntısı yaşadım böyle canavar gibi bi özelliklere sahip bir laptopun performansında bir yanlışlık olmalıydı.Sonra ekran kartından bir kaç ayar yaptı arkadaşım ve gercekten performans 3-4 katına çıktı.Geçen hafta format attım bilgisayarıma ve 0 kasmayla yüksek kalitede oynadığım DayZ oyununu şimdi düşük kalitede zar zor oynuyorum.League of legends ta 250-300 fpsyle oynarken şimdi 60ı geçmiyor.Ve fan hiç duymadığım kadar gürültülü çalışıyor sizce sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Özellikler:http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/lenovo/y-series/y510p/#tab-teknik_özellikler

• aynı sıkıntı bendede var, formattan sonra lolde tflerde 20ler düşüyor fps hatta minion vavede 40lara iniyyor bazen hiçbir şekilde 60ın altına inmemesi gerekirken
    teknik servise falan götürmeyi düşünüyorum
  • Lenovo sitesi üzerinden tüm sürücüleri güncelleyin,
    intel sitesinden rst, chipset, sürücülerini güncelleyin.
    Bütün bunlar problemi gideremezse, son olarak nvidia sitesinden nvidia kartı, intel sitesinden intel ekran kartını güncelleyin. Umarım sorun düzelir.
  • Aynı sorun bende de var çözebileniniz var mı acaba ? Csgo da 14-15 fps alıyorum şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Leptop Kasma Sorunu
    geçen yıl açıldı
    SSD li Laptop ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.