Şimdi Ara

Lenovo Y550 Windows 7 puanlar izlenimler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 Ultimate kurdum. Windows 7 yi kullanmayan, ya da kullanmaya niyeti olan arkadaşları az da olsa bilgilendirmek için Lenovo Y550 ile Windos 7 bir arada ekran görüntülerini paylaşıyorum. Arkadaşlar Windows 7 ile beraber gerçekten gözle görülür performasn artışı olduğunu söyleyebilirim. Windowsun açılış ve kapanış süreleri, işlem performansı, oyun performansı gerçekten çok daha stabil. Windows vistadaki sıkıcı uyarılardan, sistem hatalarından oldukça uzaklaşıyorsunuz. En azından ben bir sorunla karşılaşmadım. Bunun yanında Win 7 donanımın çoğunu kendisi tanıyor. Ancak güncellik açısından donanım sürücülerini Lenovonun sitesinden indirip kurmanızı tavsiye ederim. Lenovonun Bios ayarlarında sanallaştırma özelliklerini kapatması, daha doğrusu bu özelliklere erişmemizi engellemsi gerçketen can sıkıcı. Keza Windows 7 Home ve Ultimate sürümleriyle birlikte kullanımımıza sunulan XP modu işlemciniz desteklese bile Lenovo bu özelliği erişilmez yaptığından kullanamıyorsunuz. Umarım en yakın zamanda Lenovo Y550 ler için yeni bir Bios güncellemesi yayınlayıp bu sorunu halleder. Ancak sanallaştırma kullanmak istemeyenler için bunun pek de sorun olacağını zannetmiyorum.

• O işlemci ve ram ile bir zahmet o puanı versin.
  • Arkadaşlar benim 2009 mayısta aldığım notbuk var şuandaki orjinal yazılımı windows vista home premium.
    bilgisayarımı daha hızlı kullanmak için windows 7 - 64 bit yüklemek istiyorum. Ama windows 7 yükseltme gurubu dışındayım tarih tutmuyor.
    90 günlük deneme sürümünü nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz.
    Galiba özel bir yükleme yapmam gerekecek bunun için adım adım ne yapmalıyım bunu tarif edebilecek kimse varmı?
    cihazın marka ve modeli : HP Pavilion dv7-1230et
    Değerli bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim saygılar..
  • Arkadaşım güzel başlık açmışsın..

Yaklaşık 2 aydır bende windows 7 64 bit kullanıyorum..

Sürücü olarak neleri kurdun ?? neler dikkatini çekti ve öneririsin paylaşırmısın ?
  • Xp mode, sadece profesyonel ve ultimate serisinde var. Diğer hiç bir sürümde yok bu özellik. Back-up özelliği de öyle.

Hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Xp mode, sadece profesyonel ve ultimate serisinde var. Diğer hiç bir sürümde yok bu özellik. Back-up özelliği de öyle.

Hayırlı olsun bu arada.

Haklısın. Yukarda dalgınlıkla Home yazmışım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de aranıza katılmak üzereyim; Abd den getirtiyorum şu anda. Türkiye de ya da yurt dışında bildiğiniz en ucuz yer neresidir? bir de hiç kurcalamadığım için bana kasa-malzeme kalitesi anlamında yorumlarınızı yazabilir misiniz? saygılar
  • benim getirttiğim laptop biraz farklıymış;

-işlemci t6600 ( keşke 8800 olsa)
    - ram 4gb 1066 ddr3
    - ekran kartı gt 240m
    - ekran 1366-768
    - hdd 320gb 5400 rpm
    link
  • Ya benim merak ettiğim konu bu windows 7 kullanabilmemiz için lenovo'nun sitesinden başvuru yapıp 20 küsur euro ödememiz şartmı? Ben vista dvd'sini indirdiğim gibi win7'yide internetten indirip kuramazmıyım makinaya? Serialler aynı sonuçta?
  • yok serialler aynı değil kardeş.ben aldıgımda vistaydı.sipariş verdim wın 7 geldi.
  • hort.

bende window 7 home premium var. bilgisayarı aldığımda gelen sistem, ancak şu ara acayip yavaşladı, recovery yapsam da hız değişmiyor, açılış kapanış çok yavaş, bunu win 7 ultimate yükseltsem bir şeyler değişir mi? ya da recovery yerine hard format atsam, tekrar driver ları indirip kurmak çok sıkıntı yaratır mı? uymayan driver lar çıkar mı?( one key recovery tuşu çalışsın yeter, cihazı istediğim zaman orijinal haline getirebileyim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.