Şimdi Ara

Lenovo y550p Klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yaklasık 2-3 yıldır lenovo y550p kullanıyorum ve klavyemde sorunlar yasamaya basladım.Aslında problem oyunlarda meydana geliyor ve bir cok foruma baktım ama hiç bir yerde böyle bir sorundan bahsedilmemiş .O yüzden bana yardımcı olabilicek biri varsa cok mutlu olurum.Problem tam olarak şu;

Biliyorsunuzki Pc de oynadıgımız bir cok oyunda W,A,S,D tuşlarını ,oyun cok detaylıysa klavyedeki bir cok harf tuşunu oyun içinde kullanıyoruz.Ben oyuna girdiğim zaman bütün harf tuşlarım ve sayı tuşları tamamen iptal oluyor.Oyundan oyunun tuş kontrolüne girip ,bastıgım tuşlara karsılık gelenler ne diye baktıgımda, hangi harfe ve sayı tuşuna basarsanız basın kafasına göre 1 den 9 kadar olan rakamlardan işaretliyor.Yani 'w' ye bastıgınızda bir rakam seciyor tekrar bastıgınız zaman bu sefer farklı bir rakam oluyor.Oyun içinde harf tuşlarını ve sayı tuşlarını kullanamıyorum.Ama sadece oyunu kontrol etmek istedigim zaman böyle bir durum var.Oyundan sohbet bölümünü actıgım zaman normal bir sekilde yazabiliyorum.Lakin iş oyunu kontrol etmeye geldiginde dediğim gibi böyle bir şey mümkün olmuyor malesef.

Normal bir sekilde klavyeyi kullanabiliyorum.Sorunum sadece oyunlarda meydana geliyor.Klavyede bir sorun yok yani ve de oyunsal bir problemde değil 3 oyunda denedim bu 3 ünde de durum değişmedi.

Yardımcı olabilirseniz cok seviniri
    m.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    asus klavye sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.