Şimdi Ara

Lenovo Y560 Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo y560 kullanıcı derneğine yazdım.Birkaç yere de yazdım ama kimse yardımcı olmadı.Bu yüzden konu açmak zorunda kaldım.Recovery nasıl yapabilirim ? Daha önce hiç yapmadım ayrıntılı bir şekilde yardımcı olabilirmisiniz ?

C de ki herşeyim mi silinicek ? D ye bişey olucak mı ? Lütfen yardımcı olmanızı bekliyorum.

• Merhaba,

Bilirim bu karın ağrılarını ben de. Aklımda kaldığı kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikler bilgisayar kapalı iken One Key Recovery tuşu ile (açma düğmesinin üzerindeki daha ufak olan tuş) bilgisayarını açacaksın. One Key Recovery programı otomatik olarak çalışacak. Önüne üç tane seçenek gelecek. One Key Recovery olanını seçeceksin (ortadakiydi sanırım). Ardından gelen seçeneklerden ~Backup from initial point (üstteki kutucuk, işaretli olarak geliyor zaten) işaretli olacak. Ardından sağ alttaki ~START veya RUN (evet) tuşu ile komutu vereceksin ve arkana yaslanacaksın. Yaklaşık 10 dakika sonra bilgisayarındaki tüm bilgiler silinmiş ve ilk alındığı günkü haline gelmiş olacak. Harddiskin 500 GB ise 40GB D: bölümü yine recovery için ayrılmış olacak, C: bölümü ise 420GB olarak emrine amade.
    NOT: İlk alındığı gün gibi derken, tüm programlar kurulmuş olarak........

KOLAY GELSİN......

• Çok teşekkür ederim birazdan recovery yapmaya başliycam.Peki D deki bilgilerime bişey olucak mı ?
  • Evet, revocery bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürür.Tüm bilgileriniz gider.

Bilgilerin gitmesini istemiyorsanız hddnizi başka bir bilgisayara bağlayarak verileri kurtarmayı deneyebilirsiniz.
    En kötü ihtimalle 2.5" hdd kutusu alarak usb girişinden başka bir bilgisayara bağlarsınız.
  • y560 lenovo kullanıyorum.. elinde backup dosyası olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim... mail adresim: forumicin85@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzgl -- 21 Kasım 2013; 11:32:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Z560 Bios Pili Nerede
    12 yıl önce açıldı
    LENOVO Z570
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.