Bakmadığım, sormadığım yer kalmadı! herkes aynı cevabı veriyor: 32GB SSD + 750GB
Benim sorum ise: 32GB SSD + 750GB demek iki adet fiziksel HDD mi var? yoksa tek harddiskin bi kısmı SSD, kalanı normal mi? Yani: Cevap 1: 2 adet fiziksel HDD. birinci fiziksel HDD= 32 GB SSD, ikinci fiziksel HDD= 750 GB Cevap 1: 1 adet fiziksel HDD. HDD'nin bir kısmı 32 GB SSD, aynı HDD'nin kalan kısmı 750 GB normal
Lütfen ürünü fiziksel olarak görenler ve inceleyenler cevaplasın. Google'dan ürün özelliklerine bakmayı ben de biliyorum :)
Aslına bakarsan, aylardır, fiziksel olarak çift harddisk bullunduran notebook arıyorum.
Şimdi diyeceksin ki: VAR.
evet, haklısın, teknolojik olarak var, ancak maalesef Türkiye sınırlarında yok!
Pek çok firmayla görüştüm, hepsi var dedi. Ancak hiçbirisi çıkarıp önüme koyamadı!
Verilen cevaplar: * yurtışından isteyecez, 3 ay sürer. * eBay'den sis sipariş edin * bi modül var, ama uyumlu olup olmadığını bilmiyoruz
Casper'ın ürün müdürü ile görüştüm, dedi ki: "walla öyle bi modül duymuştum, bulursak, getirtiriz, ama ne zaman geleceğini de bilemeyiz" :)
Lenovo'nun bazı modellerinde, CD-ROM'u döküp, yerine takılabiliyormuş. Ancak bu modülü de zaten bulamadım, misak-ı milli sınırlarında :)
Bildiğiniz bi model var mı? Örneğin; Vatan Bilgisayarda, Casper'da, Hepsiburada'da veya benzeri bi yerde, fiziksel olarak çift HDD'li bi notebook var, linki şu, fiyatı şu, gidip alabilirsin gibi...