Şimdi Ara

Lenovo y580 fabrika ayarları yedek alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fabrika kurtarma diskinde yardımcı olabilir misiniz? Sürekli 2. Dvd de aşağıdaki hatayı alıyorum.

Bir dahili program hatası oluştu. Başarısız: hata kodu 0xEB1B068A

http://g1211.hizliresim.com/13/c/fu7ss.jpg

• Disk bölümlemedim. Programı yönetici olarak çalıştırdım. Kullandığım Dvd markası Sony 120 min 4.7 Gb Dvd+R

Sürekli 2. dvd sonunda hata veriyor.
  • ana konudaya yazmıştım. bendede 1.dvd sonunda aynı hatayı veriyordu 3dvd harcadım. 2 gün sonra tekrar deneyeyim dedim hatasız yaptı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ana konudaya yazmıştım. bendede 1.dvd sonunda aynı hatayı veriyordu 3dvd harcadım. 2 gün sonra tekrar deneyeyim dedim hatasız yaptı..

-boni cok sağolasın evet o zaten moral olmuştu yoksa götürecektim aldığım yere. Ama durduk yere nasıl oldu? Farklı bir dvd markası mı kullandın? Ben suan Antivirüsü kaldırdım birde öyle deneyeceğim. 3x en düşükle yazıyorum. 15 tane sony dvd çöp oldu.

Bilgisayarı kullanamıyorum suan. Hiçbirşey yükleyemedim aldığımdan beri yedek almaya uğraşıyorum :(
  • yok aynı dvd 6x'te denedim hep, yedeği sonrada alırsın istediğini yükle. birkaç gün sonra yine dene alamassan aldığın yere götürürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

yok aynı dvd 6x'te denedim hep, yedeği sonrada alırsın istediğini yükle. birkaç gün sonra yine dene alamassan aldığın yere götürürsün

Aklım almıyor neden böyle birşey olabilirki... Şuna biri yardım etse çok mutlu olucam...
  • Arkadaşımızın biri teknik servisi aramış bununla ilgili şöyle bir cevap almış.
    her kullanıcının, bilgisayarı teslim aldığı gibi; hiç bir yükleme veya güncelleştirme yapmadan fabrika ayarlarına göre kurtarma diski yapması gerekliymiş. kurtarma diski yazmada sıkıntı yaşayanlar, one key recovery tuşuyla fabrika ayarlarına dönmeliymiş. fabrika ayarlarına döndükten sonra bu işlem yapılmalıymış.
    yardımcı olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: c601

Arkadaşımızın biri teknik servisi aramış bununla ilgili şöyle bir cevap almış.
    her kullanıcının, bilgisayarı teslim aldığı gibi; hiç bir yükleme veya güncelleştirme yapmadan fabrika ayarlarına göre kurtarma diski yapması gerekliymiş. kurtarma diski yazmada sıkıntı yaşayanlar, one key recovery tuşuyla fabrika ayarlarına dönmeliymiş. fabrika ayarlarına döndükten sonra bu işlem yapılmalıymış.
    yardımcı olur inşallah

c601 sağol kardeş,

o recovery tuşu kapama tuşu yanındaki değil mi? yaptım ben onu... 3 kere de oyle yaptım yine aynı hatayı verdi... hiçbir güncelleme ve yükleme yapmadım daha :(

• Verbatim ile deneyin bir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVD'nin hacmini küçültmüşsünüz orjinal haline geri getirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

DVD'nin hacmini küçültmüşsünüz orjinal haline geri getirin.

@Vagabond Warrior tam anlayamdım? Dvd mi değiştireyim?

@elano68 yarın onu deneyeceğim :/
  • benim dvdler verbatimdi
  • benzer bi sıkıntı yaşadım ama bence şunu bir dene:

- fabrika ayarlarına geri dön.
    - hiç bir güncelleme, program ekleyip kaldırma yapmadan programı açmayı dene.
    - program yedek alırken arka fonda başka program çalıştırma.
    -yine sorun yaşıyorsan teknik servise vermekte fayda var çünkü yükleme dvdsi falan vermiyorlar.

ayrıca aldığımız recoverylerin de bir denemesini yapmakta fayda var diye düşünüyorum. recovery dvdsi yaptıktan sonra kaldırıp koyuyoruz bir yere ama bi kontrol etmek faydalı olur bence.
  • verbatim ile deneyeceğim. sizde de C ve D vardı değil mi sadece? Hiçbir güncelleme program yükleme yapmamıştım.

başkalarında da varmış bu sorun gördüğüm kadarıyla ama internette bir çözümü yok. Vagabond Warrior un dediği dvd hacmi olayını anlayamadım :(
  • onekey den başka alternatif yedek alma programı var mı? veya windows 7 nin kendi programlarıyla yapabilir miyim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresee

onekey den başka alternatif yedek alma programı var mı? veya windows 7 nin kendi programlarıyla yapabilir miyim bunu?

Vallaha hocam çok yabancı olduğum bir konu ama sistem geri yüklemeden pc.yi uygunsa geri al,bir de öyle dene bakalım...

Ben de bazı yazılımsal sorunlar yaşıyorum,sistem geri alınca her şey tıkırında oluyor...

Umarım hallolur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

onekey den başka alternatif yedek alma programı var mı? veya windows 7 nin kendi programlarıyla yapabilir miyim bunu?

Vallaha hocam çok yabancı olduğum bir konu ama sistem geri yüklemeden pc.yi uygunsa geri al,bir de öyle dene bakalım...

Ben de bazı yazılımsal sorunlar yaşıyorum,sistem geri alınca her şey tıkırında oluyor...

Umarım hallolur...

dk 1 gol 1 :) daha yedek alamadık bakalım önümüzdeki günlerde bu pc ile sorun yaşayacak mıyız...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Umarım hallolur...

dk 1 gol 1 :) daha yedek alamadık bakalım önümüzdeki günlerde bu pc ile sorun yaşayacak mıyız...

Hocam bendekinde hiç sorun yaşamıyorum ... Siz de bunu atlatın benim gibi olursunuz inşallah...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c601

Arkadaşımızın biri teknik servisi aramış bununla ilgili şöyle bir cevap almış.
    yardımcı olur inşallah

c601 sağol kardeş,

o recovery tuşu kapama tuşu yanındaki değil mi? yaptım ben onu... 3 kere de oyle yaptım yine aynı hatayı verdi... hiçbir güncelleme ve yükleme yapmadım daha :(

kapama tuşunun yanındaki ufak tuş recovery tuşu . . hocam farklı markalarda dvd deneyelim. .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.