Şimdi Ara

LENOVO Z500-59366663 Kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum bu arada :)

1 Haftadır bilgisayarlara bakıyorum Pazar günü almayı planlıyorum önümüzdeki. Fakat bir türlü karar veremedim şuan baktıklarım arasında en iyisi ve bütçeme uyan bu var. Sizce nasıl ? Kullanan varsa - yönlerini ve + yönlerini söylerse ve oyun oynıcağım için kasma'ması lazım. Yada bana başka önerisi olan ama 1700TL geçmeyen ( Teknosa gibi mağaza olursa iyi olur + Casper tavsiye etmezseniz sevinirim )

Teşekkürler şimdiden.

• konu çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BKMedya -- 1 Haziran 2013; 16:05:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKMedya

Asus buldum arkadaşlar 1654tl Nova bilgisayarda fakat. :S Ailem internetten alışverişi önermiyor :S Siteninde kapıda ödemesi yok aynı bilgisayarı vatanda baktım 2 milyar 1654 vermek varken 2 milyar'da vermek istemiyorum... aynı fiyata teknosada vs. gören varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

Tıkla

Vatanda haftasonu indirimi olunnca 1600 li fiyatlara dusuyor
    Dun vardi mesela
    Ama her hafta oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıcam artık bugün bi varsa öyle birşey gider alırım haftasonu... Başka önerisi olan varsa onu alcağına bunu al gibi önerilere açığım.
  • Lenovo Idepad Z500 59360355 daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BKMedya

Arkadaşlar foruma yeni üye oldum bu arada :)

1 Haftadır bilgisayarlara bakıyorum Pazar günü almayı planlıyorum önümüzdeki. Fakat bir türlü karar veremedim şuan baktıklarım arasında en iyisi ve bütçeme uyan bu var. Sizce nasıl ? Kullanan varsa - yönlerini ve + yönlerini söylerse ve oyun oynıcağım için kasma'ması lazım. Yada bana başka önerisi olan ama 1700TL geçmeyen ( Teknosa gibi mağaza olursa iyi olur + Casper tavsiye etmezseniz sevinirim )

Teşekkürler şimdiden.

sana bır z500 kullanıcısı olarak cıhazı yorumlayım ılk olarak urun gorsel olarak pıyasadakı dıger pc lere bakarak cok guzel fakat sunu soylemek ısterımkı 1.700tl vercegıne msi al daha ıyı z500 de bır kere batarya cıkmıyor ultrabook gıbı bu yuzden ılerde batarya yıpranması olacagından batarya degıstrmek ıcın servıse gondermen gerekecek.suan benım z500 alalı 3 ay oldu batarya yıpranması %9 o kadarda dıkkatlı bır sekılde kullanmama ragmen gelelım oyun performansına pc de crysis3 ü cok rahat bıtırdım fakat herkezın dedıgı gıbı pc cok ısınıyor benım oynadıgım her oyunda max 86 derece gormustur.bır dıger ozellıgıde F1-F2-F3... gıbı tusları kullanman ıcın ctrl nın yanında FN tusu var onu kullanman gerekıyor yanı onlıne oyun oynarım dersen dısardan bır klavye alman lazım o yuzden alırken ıyı dusun derım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Y700 Jack Problemi
    9 yıl önce açıldı
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Lenovo Ideapad Gaming 3 Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki. Yorumlarınız için teşekkürler bu aşşağıdaki iki notebook arasında kaldım karşılaştırma yaptığımda asus daha önde gibi geliyor bana bunların arasından hangisi peki ?

http://www.gold.com.tr/lenovo-z500-59365054-notebook_u

http://www.gold.com.tr/asus-k56cb-xx274h-notebook_u

• Yukarıdaki verdiğin modellerden Asus ekran kartı daha iyi,ram 2 gb daha fazla ve biraz da kasa kalitesi olarak öndedir muhtemelen.Ama Asus'un da işlemci çift çekirdek Lenovo 4 çekirdek.Lenovo'daki işlemci Asus da olsaydı durma al derdim hatta ben de alırdım (bu civar dizüstü bakıyorum ) ama şu halleriyle ben de karar veremiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.