Şimdi Ara

Lenovo Z500 Açılmıyor Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Power tuşunun, power ve battery göstergelerinin ışıkları sabit bir şekilde yanıyor fakat hiç bir hareket yok ses yok tepki yok. laptopu kapattığımda bile ışıklar sabit yanmaya devam ediyor bunun sebebi ne olabilir ne yapabilirim çözmek için?

onekey recovery de çalışmıyor.

laptop daha çok yeni, dün ilk defa oyun yükledim, biraz fazla ısındı ama yavaşlama falan yapmadı hiç.

lütfen acil yardım edin bütün sunumlarım vs. bu laptopta ve yarın toplantım var :(

• Statik eletkrik birikmiş olabilir fişi çıkarın bilgisayarı kapatıp 10dk kadar bekleyin bataryayı da çıkarın diyeceğim ama sabit.İlk önce bataryayla açmayı deneyin,daha sonra fişi takarak deneyin.
  • hocam bilgisayar kapanmıyor da. hiç bir tepki yok cihazda öyle yanık halde duruyor bütün ışıklar sadece.
  • Power tusuna basili tutup kapat
    Sonra ac

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ona da tepki vermiyor. Basılı da tuttum peş peşe de bastım öyle yanmaya devam ediyor. ses yok hiç çalıştığına dair tek gösterge ışıklar
  • Dell'in Teknik Servisinde Soru Cevap Şeklinde Soru Sorulabiliyor , Lenova'nın teknik servisini aramayı denediniz mi ?
  • Bu hdd sorunu değil daha çok güç bağlantılarıyla alakalı gibi anakarttan ileri gelebilir yada güç düğmesi takılı kalıyor,işlev yapmıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Laptop Önerisi !!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok ya nerde, haftasonu telefonla bile ulaşamıyorsun.

servise göndermekten başka seçenek yok sanırım, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkürler.

forumda yeniyim, kurallara çok hakim değilim ilk defa başlık açıyorum, bir kuralsızlık hata vs. varsa affola.
  • Bu sorun anakart sorununa benziyor. Sanırım anakartınız yanmış. Diğer komponentlerde sorun olsa ateşleme yapar ama görüntü alamazsın veya hata görüntüsü alırsın. Burda pc enerji alıyor ama tepki vermiyor. Yapabilceğiniz bişi yok gibi duruyor.
  • aynı sorun bugün başıma geldi. 2 günlük z500 üm dün akşam kapanırken yavaş kapandı. bugün sabah ise açamadım.dediğin gibi ışıklar yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu.aç kapa yapa yapa düzeldi.lakin ne kadar düzeldi bilemem. 2 günlük alete 1800 lira verdim ve dk1 gol1 oldu.
  • bendede g510 var aynı şeyi yaşadım.

bende bilgiayarı açarken parola var,parolayı kaldırınca düzeldi.
    parola varsa kaldırıp dene düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.