Şimdi Ara

Lenovo Z500 Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda klavye problemi yaşadım ve garantiye gönderdim. Klavyem tamir edildi ve geri döndü. Fakat bu seferde bilgisayarım şarj olmamaya başladı. Şarj aletini takıyorum. İbre hep yüzde 6'yı gösteriyor. Fişi çeksem bilgisayar kapanıyor. Bilgisayar masaüstü bilgisayara döndü. Lenovo'ya güvendik kutuyu evde açtık o da fos çıktı. Garanti süremde dolu şu an. Ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: #5 Belözoğlu

Bilgisayarımda klavye problemi yaşadım ve garantiye gönderdim. Klavyem tamir edildi ve geri döndü. Fakat bu seferde bilgisayarım şarj olmamaya başladı. Şarj aletini takıyorum. İbre hep yüzde 6'yı gösteriyor. Fişi çeksem bilgisayar kapanıyor. Bilgisayar masaüstü bilgisayara döndü. Lenovo'ya güvendik kutuyu evde açtık o da fos çıktı. Garanti süremde dolu şu an. Ne yapabilirim?

saçma gelebılır ama bendede aynı batarya sorunu vardı. bataryanın kendı kablosunu soktum taktım duzelmıstı. yıne olmazsa tekrar yolla durumu anlat. musterı memnunıyetı derler belkı tamır ederler.

aynı sekılde bendede klavye sorunu var 3-4 tuşu basmıyo. garantıye nasıl onderdın kargo felan mı yoksa mağazaya mı bıraktın. bende gönderıcemde servısı nerdedır bılemıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.