Şimdi Ara

Lenovo Z5070 i5 59-432152 İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
12.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kadar olamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Kardeşim dediğin Laptop gerçekten çok hızlı işlemci olarak da olsun ram olarak gayet iyi nvidia geforce gt 840m ekran kartı 64 bit ayrıca, oyun oynamak istiyorsan oyun tutkunuysan bu ekran kartından fazla birşey bekleme.onun dışında süper laptop....
  • mehmedgül M kullanıcısına yanıt
    Samsung evo 840 ssd ile hız ne olur sence :)

• çok iyi bir performans bulursunuz... Bence Çok Hyzly veri aktarymy yaparsynyz
  • mehmedgül M kullanıcısına yanıt
    İnşallah alacağım kardeşim...

• öncelikle laptop turkce olmuyor 5 saattir ugrasiyorum yarisi turkce yarisi ingilizce ve grafik kartı iki tane biri intel digeri nvida 4 gb 1 tane degil yani biraz hayal kırıklıgına ugradim
  • Merhaba arkadaşlar;
    Ayın dördünde aldığım lenova z50 bilgisayarın performansından ve tasarımından bahsetmek istiyorum.İlk olarak ekran kalitesi gayet net ve keskin.Ful hd panel gerçekten kendini belli ediyor.Klavyesi rahat ve kullanışlı.Benim hoşuma gitti.Performansı tatmin edici.Fazla oyunla haşır neşir olmasamda world of tanks oyununu oynadım.Gerçekten eski bilgisayarımla arasında dağlar kadar fark var.Kapağı kapattığınız zaman ince ve hafif laptop.Alüminyum gövde olması ısınma olayını baya zorlaştırıyor.Fakat bilgisi olan arkadaşlardan bir şey rica ediyorum.Anladığım kadarıyla laptopta iki tane ekran kartı var.Benimki şu an intelde.Acaba bu geçişi nasıl yapacağız?Resimleride ekleyeceğim inşallah.Herkese iyi akşamlar.
  • InViSibLe06 kullanıcısına yanıt
    Forumda görmüştüm böyle bir konu. Recorvery yaptığınız zaman daha doğrusu yaparken başlangıçta türkçe mi ingilizce mi olsun diye soruyormuş içinde önemli belgeleri yedekleyip bir deneyin derim.
  • Bir hafta oldu alalı arkadaşlar. Bilgisayar gayet hızlı fakat bir şarj sorunu yaşadım, hala çözüm arıyorum. Başka bir başlığa yazmıştım, buraya da yazayım bilginiz olsun:

"Bir hafta önce lenovo z5070 i5 4210u 1.70-2.40 ghz laptop aldım. Dün gece laptop fişe takılıyken şarjının yükselmediğini gördüm. Biraz araştırdım energy manager programından şarj göstergesini resetlemek gerekiyormuş.
    Resetleme tuşuna bastım ama 9 saat oldu hala daha bitmedi.
    Daha beklemeliyim, ne yapmalıyım?"

Bakalım nasıl bir çözüm gelecek ya da gelmeyecek mi? Duruma göre sizi de haberdar ederim.
  • Bu ürünü almak istiyorum en uygun nerede bulabilirim? Kullananlar memnun mu?

• şu an i5 işlemcili 8gb ram 840m ekran kartlı 2000 lira özellikle full hd ve fiyatı uygun olduğu için düşünüyorum autocad,sap2000,sta4cad gibi programlar kullanılacak ne derseniz alayım mı:D
  • Arkadaşlar cihazdan memnun musunuz ? Full hd ekran kendini belli ediyor mu daha önce kullandığınız hd notebook lara göre video,film izlerken farkı anlıyor musunuz ? Ben de z5070 59-436450 almayı düşünüyorum muhtemelen kullanılan ekran panelleri aynıdır.Multimedya ağırlıklı kullanacağımdan ilk önceliğim full hd ekran.Zaten 2000 tl nin altında full hd ekranlı nadir notebook lardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 26 Mayıs 2015; 13:12:14 >
  • Ekranı sesi klavyesi iyi 20 gün kullandım servis gönderdim hdd fan problemi çıktı iade istedim. Full hd olması iyi fakat internet sayfalar çoğu hala düşük çözünürlükte ve 15.6 monitörde full hd yazı okumak çok zor. U işlemci oyun için sakın almayın çift çekirdekte turbo bost çalışmıyor. Isınma yok oyun oynamıyacaksan tercih edilebilir fazla program açıyorsan aynı anda laptop performansı çok düşüyor u işlemci olduğundan. İ5 2 bin TL almıştım oyun için kullanıyorum servis gitti para iadesi alabilirsem üstüne bin tl koyup monster almayı düşünüyorum. Ve alacaksanız ürünü önce bi görün ve internetten alın. Eğer memnun kalmazsanız 7 gün içinde iadesini istersiniz. Mağazadan alırsanız ancak ayıplı ürün olursa 30 gün içinde bildirdiğinizde iade alabilirsiniz.
  • Ekranı kendini belli ediyor bilgisayara fazla bakıyorsan ful parlaklıkta jarjı çabuk biter

• İ7 li modeli kullanıyorum oyun performansından da memnunum ekrandan da memnunum. Full ayarlar olmasa da high da bütün oyunları oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: royalfth

Ekranı sesi klavyesi iyi 20 gün kullandım servis gönderdim hdd fan problemi çıktı iade istedim. Full hd olması iyi fakat internet sayfalar çoğu hala düşük çözünürlükte ve 15.6 monitörde full hd yazı okumak çok zor. U işlemci oyun için sakın almayın çift çekirdekte turbo bost çalışmıyor. Isınma yok oyun oynamıyacaksan tercih edilebilir fazla program açıyorsan aynı anda laptop performansı çok düşüyor u işlemci olduğundan. İ5 2 bin TL almıştım oyun için kullanıyorum servis gitti para iadesi alabilirsem üstüne bin tl koyup monster almayı düşünüyorum. Ve alacaksanız ürünü önce bi görün ve internetten alın. Eğer memnun kalmazsanız 7 gün içinde iadesini istersiniz. Mağazadan alırsanız ancak ayıplı ürün olursa 30 gün içinde bildirdiğinizde iade alabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar.Size katılıyorum hocam arkadaşta da 15.6 inç laptopda full hd ekran var internette gezinince yazılar falan çok küçük geldi bir an ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.Ama full hd istememim sebebi videoları,filmleri artık full hd kalitesinde izlemek istiyorum bıktım 768*1366 çözünürlükten.Küçücük telefonlarda bile 2k çözünürlükler geldi 4k dedikoduları var, ki bence telefonlarda bu kadar yüksek çözünürlük gereksiz.Laptoplarda ise 2000 tl in altında full hd laptop sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor

• Bu ürünün kasasının plastik olduğunu söylemişler, doğru mu? Metal kasa değil mi?

Ayrıca VGA girişi var mıdır?
  • Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Ekran olarak hd ekrana oranla film vs izlerkenfull hd cok fark oluyor mu birde genel manada cihaz nasıl eksileri neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbilge_11 -- 17 Haziran 2015; 14:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

Ekran olarak hd ekrana oranla film vs izlerkenfull hd cok fark oluyor mu birde genel manada cihaz nasıl eksileri neler

Benim de cihazı alalı 10 gün oluyor n11 den kampanya ile 1400 e aldım. Full hd ekran gerçekten çok güzel, film ve video izlemek büyük keyif. Yıllarca 768*1366 çözünürlüklü laptop kullandıktan sonra Full hd ekran çok kaliteli geliyor. Eksilere gelince aldığım fiyatı da göz önüne alırsam laptop benim beklentilerimi karşıladı eksi olarak bir şey diyemeyeceğim. Beklentileriniz çok önemli. 3000 TL üstü cihazlardaki ekran kalitesi yok. Üst seviye bir cihaz ile karşılaştırılırsa ekranın görüş açıları, renklerin doğruluğu, kontrast, parlaklık daha geride kalıyor. Kendi fiyat segmentinde bana göre ekranı iyi. Pil ömrü de gayet iyi sayılır, kullanıma göre 5.5-6 saat görülüyor.

• Uacellat_62 kullanıcısına yanıt
    Bakalım bende fırsat kolluyorum aklımdaki rakam civarında bulursam alıcam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.