Şimdi Ara

Lenovo Z5070 i5 59-432152 İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
12.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu bilgisayarı almayı planlıyorum ama dikkatimi bir şey çekti. ürünün ekran kartı için bazı firmalar geforce 840m diyor bazıları geforce gt840m diyor. cihazın ekran kartı normal 840 mı yoksa gt840 mı? yoksa ekran kartı satıcıdan satıcıya değişiyor mu?
  • Üründe wifiyi etkinlestirmek için ayrıca bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Fn ile değil sanırım. Driverleri yüklememe rağmen Aygıt Yöneticisinde sarı tikli. Sitesindeki tüm driverleri denememe rağmen yine olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler laptopu alalı bugün tam bir yıl oldu fakat dün gece durduk yere çok hızlı fan açmaya başladı fakat sadece facede geziniyordum sonra 2 kere hızlı fan çalışmasından dolayı kapandı bende şarj ile kullandım düzeldi sonra sarji dolunca çıkardım fakat yarım saat sonra aniden kapandı sadece basket maçını indiriyordum kesinlikle ısınmadı pc bazı yerlerde ısınmadan dolayı olduğu söylenmiş sizce ne yapmalıyım şuan bilgisayar acilmiyor power tuşuna basınca ışıkları hemen yanıp sönüyor bidahada yanmıyor bataryayı çıkarıp takıyorum yine aynı bi yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InViSibLe06 -- 24 Aralık 2015; 19:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1.5 senedir felan kullanıyorum. Öncelikle cihazı şu an için windows 10 ile kullanıyorum ve tek kelime ile mükemmel bi ürün oyun pek oynamam ama photshopta işlerim oluyor 10 tane dosya da çalışırım gir çık arka planda 50 tane uygulama olur gerçekten beklediğimin çok üstünde bi performans sergiledi. Bazı arkadaşlar hiç kullanmadığı görmediği cihazlara saçma sapan yorum yapabiliyor. Bilgisayarlarda önemli olan bence anakart ekran kartı işlemci ram uyumudur ve bence bu makina on numara. Full hd ekranı olması gerçekten fark ettiriyor. Ben zaten full hd özelliğinden dolayı tercih etmiştim. Bide lenovo yu kötüleyenler olmuş şu an fiyat performansta lenovo bir numara . Cihazın bence tek eksisi touchpad bu makinaya yakışmamış prüssüz bir yüzeyde tuşlar harici olmadan güzel bi touch pad olabilirdi. Bu arada makinayı ilk aldıktan sonra bios güncellemesi yaptım onun büyük etkisi oldu performansa bu cihazı kullananlar veya kullanacaklara kesinlikle tavsiyemdir. Ayrıca cihazda günlük kullanım açısında işte word excel , video internet gezintisi felan inanılmaz derecede hızlı . Çöp diyenler neye göre çöp diyor anlamıyorum. Gözü kapalı alabilir almak isteyen ben tavsiye ederim.

Bendeki cihaz aşağıdaki linkte veriyorum

http://www.hepsiburada.com/lenovo-z5070-intel-core-i5-4210u-1-70ghz-2-70ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-432107-p-BD601245?magaza=Delta%20Computer&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CPbUrYrP-9ACFQ4R0wodY7QBaw

• quote:

Orijinalden alıntı: InViSibLe06

Beyler laptopu alalı bugün tam bir yıl oldu fakat dün gece durduk yere çok hızlı fan açmaya başladı fakat sadece facede geziniyordum sonra 2 kere hızlı fan çalışmasından dolayı kapandı bende şarj ile kullandım düzeldi sonra sarji dolunca çıkardım fakat yarım saat sonra aniden kapandı sadece basket maçını indiriyordum kesinlikle ısınmadı pc bazı yerlerde ısınmadan dolayı olduğu söylenmiş sizce ne yapmalıyım şuan bilgisayar acilmiyor power tuşuna basınca ışıkları hemen yanıp sönüyor bidahada yanmıyor bataryayı çıkarıp takıyorum yine aynı bi yardım lütfen

Anakart arızasına benziyor.Servise gönderin cihazınızı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.