Şimdi Ara

Lenovo Z5070 i5 59-432152 İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
12.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uacellat_62

quote:

Orijinalden alıntı: ilbilge_11

Ekran olarak hd ekrana oranla film vs izlerkenfull hd cok fark oluyor mu birde genel manada cihaz nasıl eksileri neler

Benim de cihazı alalı 10 gün oluyor n11 den kampanya ile 1400 e aldım. Full hd ekran gerçekten çok güzel, film ve video izlemek büyük keyif. Yıllarca 768*1366 çözünürlüklü laptop kullandıktan sonra Full hd ekran çok kaliteli geliyor. Eksilere gelince aldığım fiyatı da göz önüne alırsam laptop benim beklentilerimi karşıladı eksi olarak bir şey diyemeyeceğim. Beklentileriniz çok önemli. 3000 TL üstü cihazlardaki ekran kalitesi yok. Üst seviye bir cihaz ile karşılaştırılırsa ekranın görüş açıları, renklerin doğruluğu, kontrast, parlaklık daha geride kalıyor. Kendi fiyat segmentinde bana göre ekranı iyi. Pil ömrü de gayet iyi sayılır, kullanıma göre 5.5-6 saat görülüyor.

Kardeşim link verir misin hala var mı o fiyat?

• Maalesef bu fiyata yok şu an. Ama fırsatları takip ederseniz kredi kartı kampanyalarıyla birlikte bu fiyat aralığında bulabilirsiniz.
  • Ben 1800 liraya aldım alalı 1 hafta oldu cihazdan memnunum şuana kadar 2 kez şarj ettim oyun oynamak için aldım ısınma sorunu yok hele fan alırsanız klavyesi hoş ama laptopun kendi mousesi icin ayni seti söyleyemeyeceğim. Ayri bir fare almaniz şart. Oyunlarda da kasma olmuyor. I5 modelinde LoL adlı oyunda yuksek kalitede 60fps yi buluyor. Tf lerde kasma yapmıyor. Oyun için aldım. Sorunsuz çalışıyor şuanlık. Ben oyun oynamadım. Kuzenimle ayni bilgisayari aldik. Kuzenim oyunda bu bilgileri verdi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 123ozdogan123 1 kullanıcısına yanıt
    Acaba Çizim programları olan Solidwork,Catia ve AutoCAD 'de güzel performansı var mı? Deneme amaçlı kullanabilir misiniz?
  • Geçtiğimiz pazar günü Vatan'dan 2000 TL'ye aldım. Aslında biraz tereddütlerim vardı ama yanıldığımın farkına vardım. Hatta çoğu arkadaşıma tavsiye etmeye başladım. Fan sesi ve ısınma neredeyse hiç yok. Kesinlikle pişman etmeyecek bir alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123ozdogan123

Ben 1800 liraya aldım alalı 1 hafta oldu cihazdan memnunum şuana kadar 2 kez şarj ettim oyun oynamak için aldım ısınma sorunu yok hele fan alırsanız klavyesi hoş ama laptopun kendi mousesi icin ayni seti söyleyemeyeceğim. Ayri bir fare almaniz şart. Oyunlarda da kasma olmuyor. I5 modelinde LoL adlı oyunda yuksek kalitede 60fps yi buluyor. Tf lerde kasma yapmıyor. Oyun için aldım. Sorunsuz çalışıyor şuanlık. Ben oyun oynamadım. Kuzenimle ayni bilgisayari aldik. Kuzenim oyunda bu bilgileri verdi bana.
    Cihazı satın aldım, 4 GB ekran kartlı modeli, sorusu olanları yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WP Maokai -- 21 Haziran 2015; 19:10:08 >
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    1-Ekran çözünürlğü nedir?
    2-Hangi mağazadan kaça aldınız?
    3-Program açılışları vs. hız bakımından nasıl?
    4-Temiz kurulum format sonrası ekran çözünürlüğü düşüyor mu denemediniz sanırım.
    5-FreeDos mu aldın?
    6-Şarjı ne kadar gidiyor?
    7- Bunu sonra soracağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa.sefa

4-Temiz kurulum format sonrası ekran çözünürlüğü düşüyor mu denemediniz sanırım.
    5-FreeDos mu aldın?

1- 1920x1080 - 1080p diğer bir deyişle
    3- Hız olarak şuan sıkıntı yaşamadım ancak LOL'ü kurmakta sıkıntı yaşıyorum şuanda.
    5- WİN 8 yüklü olarak aldım.
    6- Şarjı yazdıına göre 4-5 saat kadar gidiyor %100'den itibaren boştayken. 2-3 saattir (tahmini) 720p video izliyorum %15'e düştü şarj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WP Maokai

quote:

5-FreeDos mu aldın?

1- 1920x1080 - 1080p diğer bir deyişle
    3- Hız olarak şuan sıkıntı yaşamadım ancak LOL'ü kurmakta sıkıntı yaşıyorum şuanda.
    5- WİN 8 yüklü olarak aldım.
    6- Şarjı yazdıına göre 4-5 saat kadar gidiyor %100'den itibaren boştayken. 2-3 saattir (tahmini) 720p video izliyorum %15'e düştü şarj.

Yalnız numaraları atlamışsın

• Kullanmasina kullanirim da 18.06.2015 günü ttnet hipernet aldım. Saat olmuş 7 tık yok. Internet olsa denerdim kullanırdım ama başkasından isterseniz daha hızlı bir sonuç alabilirsiniz

• arkadaşlar iyi geceler. lenovo z5070 i5 432152 yi daha iki gün önce bimekten 1899 liraya aldım.bilgisayarı incelerken şunu fakettim.işlemci hızı 1.7 den 2.7 ye yazıyordu her yerde ama bilgisayarımdan sol tıklayıp özelliklerine baktığım zaman 1.7 den 2.4 yazıyor.bunun sebebi nedir bir hata mı vardır sizlerde nasıl bu durum ?
  • arkadaşlar birde ilk aldığımda laptopun hiç şarjı yoktu şarja taktım sonra kurulumunu filan yaptım işim bittikten sonra sabaha kadar yani söyle 10 11 saat kadar şarj taktım.yeterli olmuşmudur normalde sizin şarjlarınız ne kadar sürede gidiyor.ben bilgisayarı 4.30 gibi açtım saat 5.10 şuan kalan şarj %81 normal midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeba

arkadaşlar iyi geceler. lenovo z5070 i5 432152 yi daha iki gün önce bimekten 1899 liraya aldım.bilgisayarı incelerken şunu fakettim.işlemci hızı 1.7 den 2.7 ye yazıyordu her yerde ama bilgisayarımdan sol tıklayıp özelliklerine baktığım zaman 1.7 den 2.4 yazıyor.bunun sebebi nedir bir hata mı vardır sizlerde nasıl bu durum ?

İşlemcin tek çekirdek çalıştığında 2.7ghz ihtiyaç duyduğunda çıkar fakat 2. çekirdek devreye girerse 2.4ghz düşer. Laptop ilk altığında saatlerce şarj etmene gerek yok lion pillerde eskide kaldı onlar şarj etsende zararı olmaz. Batarya 40dk %19 düşmesi normal haftada 2-3 kez doldur boşalt yap onun haricinde fiş hep takılı olsun bataryanı asla çıkarma. Doldur boşalt haftada 1 kere tam doldur boşalt ama %10 altına inme 1-2 kerede yarım boşalt %40 %60 gibi bu şekilde batarya ömrü daha uzun olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalfth -- 24 Haziran 2015; 11:23:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: royalfth

quote:

Orijinalden alıntı: aeba

arkadaşlar iyi geceler. lenovo z5070 i5 432152 yi daha iki gün önce bimekten 1899 liraya aldım.bilgisayarı incelerken şunu fakettim.işlemci hızı 1.7 den 2.7 ye yazıyordu her yerde ama bilgisayarımdan sol tıklayıp özelliklerine baktığım zaman 1.7 den 2.4 yazıyor.bunun sebebi nedir bir hata mı vardır sizlerde nasıl bu durum ?

İşlemcin tek çekirdek çalıştığında 2.7ghz ihtiyaç duyduğunda çıkar fakat 2. çekirdek devreye girerse 2.4ghz düşer. Laptop ilk altığında saatlerce şarj etmene gerek yok lion pillerde eskide kaldı onlar şarj etsende zararı olmaz. Batarya 40dk %19 düşmesi normal haftada 2-3 kez doldur boşalt yap onun haricinde fiş hep takılı olsun bataryanı asla çıkarma. Doldur boşalt haftada 1 kere tam doldur boşalt ama %10 altına inme 1-2 kerede yarım boşalt %40 %60 gibi bu şekilde batarya ömrü daha uzun olacaktır.

çok teşekkür ederim laptopta bir sıkıntı yok o zaman dedim beni kazıkladılar mı acaba :D bu konulara çok hakim olmadığım için böyle bir düşünceye kapıldım maruz görün ama şimdi olayı anladım.şarj konusunda da dediklerinizi uygulayacağım tavsiyeniz için çok teşekkür ederim tekrardan

• aeba kullanıcısına yanıt
    iyi fiyata almıssın evet bende gördüm o fiyatı ancak bütçeden dolayı alamadım.

ekran çözünürlüğü kaç bu arada?
  • quote:

iyi fiyata almıssın evet bende gördüm o fiyatı ancak bütçeden dolayı alamadım.

ekran çözünürlüğü kaç bu arada?

1920x1080 hocam
  • GTA V'i hangi ayarlarda oynatır bu güzel alet acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

GTA V'i hangi ayarlarda oynatır bu güzel alet acaba?

Abartmadan söylüyorum şuan high da çok az takılmayla oynuyorum

• Benim laptopun wasd kısmı oyun oynerken çok ısnıyor diğer tarafların soğukluğu iyi bunun için soğutucu almak istiyorum ne önerirsiniz

• arkadaşlar bende Lenovo İdeapad Z5070 59 432063 modelini almayı düşünüyorum şimdi pc depoda 1700 tl . şuanki laptopum z580 metalik kasa. bunun üst kısmıda metalikmi kronik sorunları varmı? kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.