Şimdi Ara

Lenovo z510 GHz hakkında .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.lenovo z510 i7 işlemcili cihazı kullanıyorum.Cihaz güç tasarrufu modunda işlemci 0.77 Ghz hızında çalışıyor ancak Yüksek performans modunu açtığımda yine 0.77 Ghz ile çalışıyor.Sorun pillemi alakalı yoksa sistem üzerindenmi ayarlamalıyım ?  Lenovo z510 GHz hakkında .

• Sarj kablosunu(pc deki) takip cikarin olur buyul iht olmassa bios guncelliceksiniz ama bataryaniz olduyse servise su an ben servis asamasindayim gondericez bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios güncellemesi görünmüyor malesef.Başka bilgisi olan yokmu konu güncel.
  • Merhaba,

sen konuyu açtıktan sonra bende kendi Z510 umu merak ettim ve bende de 0.78GHZ'e çakılı olarak çalışıyordu. kız kardeşimin Z50-70 ine baktım o da 0.78ghz de açılıyor ama yaptığın işleme göre 1.2 ghz, 1.76ghz 2.12 ghz diye değişken değerler veriyordu.

normalde ben W10 temiz kurulum yaptığım için lenovo nun orjinal uygulamaları silinmişti. fakat ben hoşuma gidiyor diye lenovo energy manager uygulamasını kullanıyordum. aklıma onu kaldırmak geldi ve onu kaldırdıktan sonra bu olay gitti.

fakat bu konuda bilgili arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevinirim. bunun anlamı nedir.? örneğin işlem yapmazken cpu nun 0.78 ghz de çalışıp batarya güç tüketimini dengelemesi güzel ama neden photoshop açtığımda veya ağır uygulamalar çalıştırdığımda bile cpu 0.78ghz e gömülü olarak çalışıyor.

şu an cpu 3.00 ghz de , yüksek performans olarak çalışıyor

l

• şu an yine sendeki gibi 0.78 GHZ gözüküyor. çok ilginç bir olay
  • Z510 kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu 1 aydır pc şarj olmuyor. Fişte kullanmak zorundayım ve bendede aynı sorun var. İşlemci frekansını yükseltme programıyla kullanıyordum pazartesi servise götüreceğim bakalım.

Birde sanırım benim pil gerçekten ölü, çünkü prize taktığımda prize takılı,dolmuyor hatası vermiyor.prize takılı doluyor yazıyor ama yinede dolmuyor. Bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eski fakat yine de yazayım, Bios güncellemesi ile bu sorun çözülüyor. Lenovonun sitesinde güncel Bios sürümü olan 8DCN40WW mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

konu eski fakat yine de yazayım, Bios güncellemesi ile bu sorun çözülüyor. Lenovonun sitesinde güncel Bios sürümü olan 8DCN40WW mevcut.

Bataryam ölü durumda olduğu için yeni BIOS sürümüne güncelleme yapmaya çalıştığımda düşük batarya uyarısı veriyor ve güncelleme kapanıyor. Bunun için bir çözüm yolu var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.