Şimdi Ara

Lenovo z546 usb boot etme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Lenovo z546 var küçük ekranlı bir dizüstü. Arkadaşım şifresini unutmuş ve ben de unutulan şifreyi kırmak ya görmek için şu sayfada anlatılanları yapacağım

https://www.technopat.net/2013/11/02/unutulan-windows-8-1-sifresini-ogrenme/

velakin Bios ayarlarına girip USB den boot u aktif etmeme rağmen açılışta USB den boot edemiyorum. Nasıl yapacağım yardımcı olabilir misiniz? FN+F2 kombinasyonları ile Bios ayarlarına giriyorum bu arada. Guest ile giriş yaptığım için dosyaları kopyalama işlemi bile yapamıyorum Windows a girerken. Bu USB e de başka bir bilgisayardan aktardım dosyaları. Lütfen yardımcı olun.

• Açılışta f12, yada fn f12 kombinasyonunu dene , boot device menüsü açılırsa, ordan usb seç.
  • drk_m kullanıcısına yanıt
    Flash disk ntfs idi fat32 e çevirdim ve başka bir forumda FN+F12 ya (del olabilir) tuşu kombinasyonu ile boot device menüsü açıldı öyle hallettim.
    Velakin şimdi de başka bir sorunum var. Şifreyi görmek için Ophcrack açılmıyor şöyle bir ekran geliyor ve kalıyor... Ne cins şeyler yahu...

Lenovo z546 usb boot etme sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noche34 -- 14 Kasım 2015; 11:02:02 >
  • Kardeş, ya kullandığın programı tekrar indirip usb yeniden at (bozuk inmiş olabilir) , yada farklı bir program dene.
    Görünen ekranda bir hata mesajı yok.
    Başka bir program ile denedim onunla da şifreyi çözemiyorum, göremiyorum. Aynı şekilde yapıyorum her şeyi olmuyor. Verdim bilgisayarı arkadaşıma geri.
    Ama yapamadığıma üzüldüm. :(
  • .şifreyi gösteren değilde, sıfırlayan programlar vardı. Keşke onlardan birini deneseydin. Neyse, yine de uğraştın, emeğine sağlık.
    Technopat tan baktım işte her şeyi aynen uygulamama rağmen bir yerde takılıyor. Benim de halletmediğim iş yoktur gerçi ama bunu yapamadım. :( Yine de sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Linux boot sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.