Şimdi Ara

lenovo z560 elektriklenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • z560 cihazı prize takılı halde kullanıyorken hafif şekilde elektrik titreşimleri meydana geliyor diğer kullanıcı arkadaşlardada aynı sıkıntı varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secati -- 3 Mayıs 2011; 15:25:48 >

• Dostum,
    Prize takmadan kullan o zaman, bataryayı başka bir laptopta şarj et, sonra kendi laptop'ına tak. Sorun çözüldü...
  • teşekkürler yardımın için aklıma yattı verdiğin fikir.
    ama ben bu arabalara yapılan giydirmelerden kaplamayı düşünüyorum metal kısımlara
  • Maliyetin çok olur, o kısımlara mutfaklarda kullandığımız streç filmleri sarabilirsin. Aslında o kısımlara silikon da yapabilirsin, bas silikonu ömürlük olsun.
  • teşekkürler önce mutfak strecinden kullanayım randıman alırsam silikon yaparım...
    ilgin için teşekkürler
  • Rica ederim arkadaşım. Amacımız sorununuzu en verimli şekilde çözmek. Bu şekilde pek çok sorun çözdüm ben.
  • alimünyum kaplama laptopların çoğunda elektrik yayma sorunu var sadece z560da değil diğer laptoplardada bu sorun var ama laptoba herhangi bir zararı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    14 yıl önce açıldı
    Lenovo Z560 Bios Pili Nerede
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Secati kardeşim,
    Halen sorunun çözülmediyse naylon kıyafetlerle de bu sorunu çözebilirsin. Bilirsin; naylon iletken değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.