Şimdi Ara

Lenovo Z580 İnternet Sorunu Acil Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo Z580 Cihazımı alalı 1 hafta oluyor 64 bit win 7 ultimate yüklü cihazda 6 gb ram 2 gb ekran kartı intel i5 işlemci ve 1tb harddisk bulunmakta . İnternete wifi ile bağlanıyorum . Basta internette herhangı bir sorun olmuyordu ancak suanda 10 max 15 dk nette bağlı kaldıktan sonra kendiğilinden bağlantı kesiliyor ve bağlantı yok diyor . Sorun gider ' e bastığımda ise kablosuz ağ bağdaştırıcısında bir sorun buluyor , kablosuz ağ bağdaştırıcınızı sıfırlayın diyor ardından sorun duzeltildi diyor ve internet yeniden geliyor ve wifi ye tekrar bağlanıyor taa ki 10-15 dakka sonrasında tekrar gidene kadar tabii . İnternet driverini kaldırıp yenıden yukledım ancak bi değişim olmadı . Modemde bi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü telefondan wifi ye bağlı olduğum halde laptopumda net kopuyor . Gözlemlediğim kadarıyla laptopumun tüm güncelleştirmelerini yaptıktan sonra böyle bi problem açığa çıktı ama tam olarak emin değilim formatsız bi çözüm yolu lazım Acil yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler .

• lütfen birisi yardımcı olsun cihazı ankaradan aldım muğlaya götürücem birkac gün icerisinde ve değişim yada servis imkanım olmayacak lütfen..
  • Hocam Z580 in kronik sorunlarından birisi wifi problemi. Ben notebook alacagim için detaykica arastiriyorum oradan biliyorum Z580 wifi konusunda sorunlu bir model. Yeni aldiysan cayma hakkini kullan iade et derim yoksa garantiye yollarain 1 aydan evvel gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi kartı sök.kartsız çalıştır bilgisayarı.sonra wifi kartı geri tak.driveri sil tekrar kur.olmazsa wifi kartı değiştir.microsoftun güncelleme kısmından indirdiği wifi driveri da deneyebilirsin.
  • laptopta sorun yok. bu sorun bendede oldu 3 farklı çözümü var. 1) energy managementin eski sürümünü yükle 2)pil tüketimini maksimum performansa al yada 3)broadcom bağdaştırıcı ayarından güç yönetimindeki tassaruf için kapatılsın seçeneğini kapat. kolay gelsin
  • öncelikle merhaba , böyle bir sorun benim bilgisayarımda da başladı ancak farklı olarak sorun gidere bastığımda pc tamamen donuyor power tuşuna basarak pcyi kapatıyorum ve tekrar açıyorum bir süre sonra aynısı tekrar oluyor sürekli bunu yapmaktan oynadığım oyundan zevk almıyorum ki league of legends oynarken gerçekten çok sıkıcı durumlar ortaya çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim bilen birisi pmden yazarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.