Şimdi Ara

Lenovo z585 Mavi Ekran Hatası Minidump Dosyalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bir haftadır bilgisayarımı mavi ekran yüzünden kullanamıyorum. Windows açılıyor ve 5 saniye geçmeden mavi ekran veriyor. Minidump dosyalarını anlayan arkadaşlar için yükledimi yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

https://www.dropbox.com/s/059rq5d0ksh5yc9/Desktop.rar?dl=0

• Ekran kartı sürücülerimi sildiğimde bilgisayarı windows driverları ile kullanabiliyorum, sorunu merak ettim.
  • Ekran kartı chipin hasarlı bundan dolayı yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telefoncu

Ekran kartı chipin hasarlı bundan dolayı yapıyor

Lenovo servisi temiz bir format atın sorun devam ederse başka şeyler deneriz demişti. Ekran kartın hatalı olduğu kesinse boşa format atmayım hocam, emin miyiz ?
  • ekran kartından %100 ama lenovo sana recovery olarak format at demişse yapabilirsin mahsuru yok denemekte
    ama sakın recovery dışında dvd veya usb tarzı şeklinde windows yüklemesi deneme malum giden gelmiyor pek
  • quote:

ekran kartından %100 ama lenovo sana recovery olarak format at demişse yapabilirsin mahsuru yok denemekte
    ama sakın recovery dışında dvd veya usb tarzı şeklinde windows yüklemesi deneme malum giden gelmiyor pek

Ekran kartı sürücüsü çalışmadığından one key recovery zaten çalışmıyor o yüzden lenovo servisi cd ile yükleme yapmamı önerdi hocam.
  • eğer lenovo tarafından verilen bir cd veya dvd yse mesele yok ama değilse gönderin kendileri yapsın

bu arada şunu deneyin ekran kartı driverlarını silin windowsu başlatın ve aşşağıdaki yönergeleri takip edin

one key recovery yerine denetim masası>yedekleme ve geri yükleme>sistem ayarlarını veya bilgisayarınızı kurtarın>gelişmiş kurtarma yönetimleri>bilgisayarınızı fabrika durumuna döndürün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eğer lenovo tarafından verilen bir cd veya dvd yse mesele yok ama değilse gönderin kendileri yapsın

bu arada şunu deneyin ekran kartı driverlarını silin windowsu başlatın ve aşşağıdaki yönergeleri takip edin

one key recovery yerine denetim masası>yedekleme ve geri yükleme>sistem ayarlarını veya bilgisayarınızı kurtarın>gelişmiş kurtarma yönetimleri>bilgisayarınızı fabrika durumuna döndürün

Teşekkür ederim hemen bakıyorum sonucu buraya yazarım.
  • Formatı attım problem devam ediyor sevise yollamak için başvuru yaptım elimden başka bir şey gelmez sanırım.
  • İşlemci değişimi talep ettiler ve 485 lira masraf çıkardılar.
  • Onaylamadım bilgisayarı geri aldım, 60 liramı aldılar. Benim anlamadığı şu, bilgisayar gelince görüntü sürücülerini kaldırdım ve şu an default driver ile bilgisayarda dizi izliyor
    nette geziyorum, işlemci değişimi istenen bilgisayarda bu işlemler normal mi ?
  • Hahili gpu oldugundan guc istenilen durumlarda sikinti cikariyor ekran karti ayarlarindan dual modeden cikarip harici gpuya gecirin ama gene sikinti yasarsiniz diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.