Şimdi Ara

Lens bozuldu yardım ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps2 nin lensi bozuldu dvd yi açtım temizledim kapattıktan sonra cd veya dvd yi takınca full hızda dönüyor.Cd yi çıkarma tuşuna bastığımda da cd yi dönerken çıkarıyor.Yardım..

• Geçmiş olsun burdan yapılacaklar kısıtlı ve sen temizlemeden önce cd veya dvd'yi dönerekmi çıkartıyordu?
  • Hayır . Zaten ben ümidi kestim çalışçağından hdd taktırmayı düşünüyorum.Elimde gerekli parçalarda var.Ama bi program lazımmış bu hdd için. Oda cd ye yazılıp okutulması gerekiyomuş.Ona bi çare düşünüyom.Varmı alternatif çözümü olan birileri yardım etsin...
  • Çipin boot özelliği varsa cd takmana gerek kalmaz. Hdd için ps2'ye özel ethernet kartı (network adaptör) alman lazım. Aldığın yerdekiler yardımcı olur, sana hiç bir satıcı tavsiye edemem senin araştırıp fiyat alman gerekir. Kolay gelsin.
  • Evet network adaptör buldum var bende.Ama chipin boot özelliği olup olmadığını nerden anlıcaz ?
  • dms ve matrix infinity bu çipler boot özellikli ve anlamak için makinanın içini açıp çipe bakmanız gerekiyor. Referans resim için bu isimleri google'den aratın üretici ve satıcı sitelerden resimlerle karşılaştırırsınız. Son olarak hdd seçiminde dikkat etmekte fayda var uyumsuz olabilirler.
  • Bende samsung 80gb 7200rmp hdd var.Onu takıcam.Birde ps2yi kullanmadan memory carda nasıl veri transferi yapılır ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hdd uyumluluk için bu adrese bakmanızda fayda var (http://ps2drives.x-pec.com/?p=list ) ve ps2 olmadan memory card'a işlem yapmak için pc usb kart okuyucu lazım. Bir yerlerde görmüştüm ama unuttum ve kolay bulunmuyor. Araştırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 22 Şubat 2007; 23:34:42 >
  • ya ben ps2 yi alalı 4-5 ay oldu sürekli oynuyorum ssx ile GT 4 çalışmamaya başladı 2-3 saat bekletiyorum sonra açılıo kapatıp açıncada çalışmıo acaba bunun lensle bi alakası var mı bi arkadaş var temizleyebilio temizce napmalıyım acep
  • Bu ne kardeşim bu kadar sorun yaşayan varmış haberimiz yokmuş..
    Gidip güzel bir Verbatim veya İomega dvd alınız. Neroyla şikayetçi olduğunuz oyunu imaj olarak pc'ye atıp daha sonra nero express'ten burning rom'la max 4x olarak yazdırıp deneyiniz. Olmazsa daha önce deneyiminiz yoksa temizlik yapmaya yeltenmeyiniz ve en üstteki 1'inci mesaja bakarak neden tavsiye edilmediğini düşününüz..
    Yinede temizlik yapacaksanız imzamda forumum için kısayol var orada Ps2 tank (büyük kasa) kasa için temizlik dökümasyonu alıntısı yapmıştım işinize yarar umarım.
  • Messiah2pro memory card üzerinden boot yapabilir mi? Memcarda hdloader.elf dosyasını kopyalasak oradan seçip çalıştırabilir miyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: POFUDUK

Messiah2pro memory card üzerinden boot yapabilir mi? Memcarda hdloader.elf dosyasını kopyalasak oradan seçip çalıştırabilir miyiz?

Messiah çipi eski ve iyi bir çiptir ve boot yapamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.