Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
670.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Biofinity nerde bulabiliriz?

Lensmarkette sipariş verdim ancak ellerinde bulunmadığını 2 aylık tedarik süreci olduğunu söylediler.

Hocam bende bulamamıştım gözlükçüden 95 liraya almıştım bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

quote:

Lensmarkette sipariş verdim ancak ellerinde bulunmadığını 2 aylık tedarik süreci olduğunu söylediler.

Optikçilerden aldığım ilk lens dışında hiç bir zaman alışveriş yapmadım. Normal (astigmatsız) acuvue lens için 100 lira istiyorlar. Bi de 120-130 lira fiyatı varmış(sözde) bana indirim yapıyorlarmış. Aynı lens internette 60 lira. Siz gayet ucuza bulmuşsunuz bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Optikçilerden aldığım ilk lens dışında hiç bir zaman alışveriş yapmadım. Normal (astigmatsız) acuvue lens için 100 lira istiyorlar. Bi de 120-130 lira fiyatı varmış(sözde) bana indirim yapıyorlarmış. Aynı lens internette 60 lira. Siz gayet ucuza bulmuşsunuz bence.

Aynen hocam benimde ilk alışverişim acuvue oasys di, bana 120 liradan kakalamaya çalışmıştı adam, internette 60 lira neden 2 katına satıyorsun diyincede bana sen onu 60 liraya aldığın faturayı bana getir ben sana bedava vericem demişti. Şehir dışında olduğum için adama faturayı gösteremedim ama yinede yağ gibi üste çıkmaya çalışacağından eminim yani

• Trabzon devlet hastanesinde muayene oldum ve doktor 1 aylik air optix verdi. Memnun olursan buna devam et goz yapina uygun dedi.
    Ilk gun çıkarırken ters duz olayı aklima gelmediği için direk solusyonla kutuya koydum.
    İçinde CIBA yazıyor. Lensin iç tarafından bakarsam bu yazı CIBA olarak mı ABIC olarak mı takarsam duz takmis olurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa lens kullanan birisiyim bu hafta lensmarket.com'dan yorumlara bakarak. Acuvue Oasys aldım. O kadar memnun kaldım ki lens olduğunu unutuyorum gözümde. günde 10 saat kullanıyorum bilgisayar başında olsun olmasın hiç kuruluk ağrı batma yapmıyor.

Terslik olayına bu kadar takılmayın, ters takarsanız zaten takar takmaz batma yapıyor lens oynadığı için. İlk gün sağ gözü ters takmıştım, işe gidene kadar fıtık olmuştum.

Lensmarket çok ilgili herkese tavsiye ederim. 2 adette airoptix hydraglide tester istedim. Kargo ücretini bile ödeyip yolladılar ücretsiz, harikalar. Alcon firması yapıyor ben de medikal depocuyum ameliyatlarda hastalara kalıcı lens olarak alcon lens takılıyor 5 yıl ömürleri var. Şu an yaktığım oasys 2 haftasını bitirsin airoptix deneyeceğim bakalım. Daha ucuza geliyor, aynı kaliteyi verirse air optix alırım.

Ayrıyetten telefon ve bilgisayar ekranına bakınca o tuhaflık bende de oluyor bir değişik gözüküyor ama yinede net görüyorum hiç sıkıntı yok. Gözlük kullanmazdım ev harici bu lensler bana görmenin tadını tekrar yaşattı, yarı kör geziyormuşum meğer.

Mutlaka takıp çıkarırken ellerinizi yıkayın ve 12-16 saatte bir solüsyonu değiştirin. Uzun yıllar kullanmak istiyorsanız evdeyken takmamanızı öneririm. Gözleriniz oksijen alsın, dinlensin.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    hangi solüsyonu kullanıyorsunuz
  • quote:

hangi solüsyonu kullanıyorsunuz

Biotrue hocam. Oasys ile bunu önermişler, ücretsiz veriyordu zaten opti-free yerine bio seçtim.
  • Aramizda soflens 59 kullanan var mi?

Lens kullanmaya baslayali yaklasik 6 ay oluyor ve purevision hd'den farkli bir lens denemek istiyorum. Ayrica lensci.com'u kullanan oldu mu ve guvenilir mi?
  • purevision hd2 den sonra biofinity e geçiş yaptım daha memnunum.
    lensoptikten de alışveriş yaptım memnun kaldım,lensmarketin daimi müşterisiyim.lensci hakkında bilgim yok.
    solüsyonları da n11 ya da gg den alıyorum biotrue olanını.
  • Proclear kullanan var mı? Hiç memnun değilim. Biofinity tavsiye eder misiniz?

• cagrimir kullanıcısına yanıt
    biofinity den sonra 2-3 ay proclear günlük kullandım.akşam üstü gözümü çok kırpmam gerekiyordu.
    sonuç olarak geri biofinity e dönünce rahatladım.
    biofinity+biotrue solüsyon kullanıyorum yıllık paket aldım hesaplı oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

biofinity den sonra 2-3 ay proclear günlük kullandım.akşam üstü gözümü çok kırpmam gerekiyordu.
    sonuç olarak geri biofinity e dönünce rahatladım.
    biofinity+biotrue solüsyon kullanıyorum yıllık paket aldım hesaplı oldu :)

Hocam air optix kullanıyorum bende biofiny fiyat olarak nasıl? Ve mesala günde 8-10 saat kullanım için uygun mudur. Lens market den mi alıyorsunuz?

• evet hocam lensmarketten yıllık paket aldım.
    önceden aylık alıyordum yıllık indirimi ile iyi fiyat oldu.geçen değişitrmeyi unutmuşum 2 ay kullanmışım :)
    önceden air optixe kullanmıştım.
    biofinity artı olarak pc başında süper.
    ben işim gereği sabah 9 akşam 6 pc başındayım hiçbir sıkıntı yok.
    kullanım olarakta sabah 8 gibi takarım gece 12 gibi çıkartırım.çıkartmadığım günlerde oldu sıkıntı olmadı.tavsiye ederim sizin dia ve bc ye uyuyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

evet hocam lensmarketten yıllık paket aldım.
    önceden aylık alıyordum yıllık indirimi ile iyi fiyat oldu.geçen değişitrmeyi unutmuşum 2 ay kullanmışım :)
    önceden air optixe kullanmıştım.
    biofinity artı olarak pc başında süper.
    ben işim gereği sabah 9 akşam 6 pc başındayım hiçbir sıkıntı yok.
    kullanım olarakta sabah 8 gibi takarım gece 12 gibi çıkartırım.çıkartmadığım günlerde oldu sıkıntı olmadı.tavsiye ederim sizin dia ve bc ye uyuyorsa.

Kutu bitince geçmeyi düşünüyorum, bende bilgisayar başında çok vakit geçiriyorum kuru kalmaması çok önemli o yüzden tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• Lensmarket reçete mi istemeye başladı? Ben en son 6 ay önce muayane oldum. Reçetede kayıp. Sitede; "Siparişleriniz reçete onayının ardından işleme alınacaktır. Lütfen reçetenizi göndermeyi unutmayınız." yazıyor ne yapacağım bir daha muayane olmakla uğraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHaZaa

Trabzon devlet hastanesinde muayene oldum ve doktor 1 aylik air optix verdi. Memnun olursan buna devam et goz yapina uygun dedi.
    Ilk gun çıkarırken ters duz olayı aklima gelmediği için direk solusyonla kutuya koydum.
    İçinde CIBA yazıyor. Lensin iç tarafından bakarsam bu yazı CIBA olarak mı ABIC olarak mı takarsam duz takmis olurum?

Air Optix Ciba Vision dur.

CIBA olacak şekilde takmalısınız.

• Selam, özel hastanede ortalama lens muayene ücreti ne kadardır?

• Arkadaşlar bu sefer Lensci.com kullandım ama çok şikayet var acaba hata mı yaptım sipariş verenler deneyimlerini aktarabilirler mi ?
  • bugün doktor tavsiyesiyle biotrue one day lense başladım. lens için özel bir ölçüm yapmadı sanırım, ama dailies ve biotrue'yu denetti, biotrue'yu daha çok beğenince onu verdi. kullanan var mı bu lensi?
  • İlk defa lens kullanıyorum ve üç gün oldu. Acuvue oasys aldım ve solüsyon olarak bio true kullanıyorum. Sağ gözümde astigmat var ve o lens toric. Lakin bir sıkıntım var. Sanki gözüm hep ıslakmış gibi hissediyorum ve bu ıslaklık bulanıklık yaratıyor. Hafif gözüm kapalıyken ovalayınca geçiyor sonra yine başlıyor. Lensden mi yoksa solüsyondan mı bilemedim. Sıkıntı daha çok astigmat olan gözümde gibi. Yoksa gözüm hala alışmadı mı? Altı aylık paket aldım inşallah lensden değildir. Özellikle yakından ve pc başında bulanıklaşma çok fazla. Uzakta çok sıkıntı yok. Reçeteyi kontrol ettim. Gelen lenslerle reçete aynı.

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.