Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    B.c. Değeri = Temel Eğri (mm) (Kendi gözünüzle alakalıdır.) Dia değeri aslında çokta önemli değildir çap ile ilgili olduğu için zaten reçetenizde de yazmıyor. Diyoptri ise göz derece değerleriniz anlamına gelir miyop veya hipermetrop olarak. Ayrıca sizin toric lens almanız gerekiyor. Çünkü gözleriniz de astigmatta bulunuyor. Toric lensler hakkında hiçbir bilgim yok maalesef ve bu yüzden size tavsiye vermem yanlış olur. Son olarak evet kendinize en uygun lensi bulana kadar deneme yapmalısınız bence yavaş yavaş. Ancak gözünüzün rahat ettiği bir lens markası ve modeli bulduğunuzda farklı maceralar aramaya başlamayın Ben piyasadaki zeiss markası hariç bütün lens markalarını kullandım sürekli değiştirmekten yana bir sorun yaşamadım. Bunun hakkında da tam bir şey söylemem doğru olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

B.c. Değeri = Temel Eğri (mm) (Kendi gözünüzle alakalıdır.) Dia değeri aslında çokta önemli değildir çap ile ilgili olduğu için zaten reçetenizde de yazmıyor. Diyoptri ise göz derece değerleriniz anlamına gelir miyop veya hipermetrop olarak. Ayrıca sizin toric lens almanız gerekiyor. Çünkü gözleriniz de astigmatta bulunuyor. Toric lensler hakkında hiçbir bilgim yok maalesef ve bu yüzden size tavsiye vermem yanlış olur. Son olarak evet kendinize en uygun lensi bulana kadar deneme yapmalısınız bence yavaş yavaş. Ancak gözünüzün rahat ettiği bir lens markası ve modeli bulduğunuzda farklı maceralar aramaya başlamayın Ben piyasadaki zeiss markası hariç bütün lens markalarını kullandım sürekli değiştirmekten yana bir sorun yaşamadım. Bunun hakkında da tam bir şey söylemem doğru olmaz

anladım hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Önemli değil ne demek. Geçmiş olsun, yine sorunuz olursa buralardayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acuve oasys aldım optikciden fakat bana 14 günlük olduğunu söylemedi 6 aylık diye 2 paket satışı yaptım buradan öğrendim ki aslında aldığım lens 3 aylık bunu iade etmek istiyorum çünkü 230 ödedim astigmatlı 3 ay için bu tutar çok fazla değil mi sizce de l

• madamcoco M kullanıcısına yanıt
    Lensmarketimden baktıysanız Normal olabilir ama bana pahalı gibi geldi.
  • arkadaşlar merhaba deneme lesnlerim bugün geldi ve aklıma takılan üç soru var,cevaplarsanız çok sevinirim

1-gelen lesnleri taktım kullanıyorum şuan ama denemek için birde gözlükle bakayım dedim, gözlük çok daha net gösteriyor gözlüğü çıkarınca lensler de ise biraz daha bulanık? bu normal mi? ilk takışım diye olabilir mi?

2- lensleri haftada 2 kere falan kullanmayı düşünüyorum, diğer günler ise gözlük yada lens kullanmayacağım, bu gözlerim için herhangi bir sıkıntı yaratır mı? (kullanmama nedenim göz numaramın çok düşük olması)

2-bana gelen lens aylık lesn ama ben günlük lensin daha mnatıklı olacağını düşündüğünden günlük düşünüyorum? sizce hangisi daha iyidir? günlük lensler mi aylık lensler mi?
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    1- Lensi ilk taktığınız içinde olabilir ya da lensin yüzeyi kirlenmiş de olabilir solüsyon ile temizlemeyi deneyin bir de ondan sonra kullanın.

2- Ben bu durum da bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Aslında sizin için en uygunu günlük lens almanız bence. Çünkü her gün lens kullanmayacağım diyorsunuz eğer bu durumda aylık lens alırsanız aylık lenslerin kullanım süresi birazda boşa gitmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 23 Şubat 2018; 0:4:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler öncelikle, yaklaşık 2 yıldır lens kullanıyorum ve gün içinde uzun süre lens taktığımda sadece tek bir gözümde lens göz kapağım ile hareket ediyor diğer gözümde böyle bir sorun yok. Airoptix aqua ve hydraglyde kullandım fakat ara ara devam ediyor bu sorun lens bildiğiniz göz kapağım ile oynuyor görüntü haliyle bozuluyor ve gözümde yaş oluyor Tavsiyesi olan var mı bu durum için

• quote:

Orijinalden alıntı: kendindenvazgeçenadam

İyi geceler öncelikle, yaklaşık 2 yıldır lens kullanıyorum ve gün içinde uzun süre lens taktığımda sadece tek bir gözümde lens göz kapağım ile hareket ediyor diğer gözümde böyle bir sorun yok. Airoptix aqua ve hydraglyde kullandım fakat ara ara devam ediyor bu sorun lens bildiğiniz göz kapağım ile oynuyor görüntü haliyle bozuluyor ve gözümde yaş oluyor Tavsiyesi olan var mı bu durum için

Damla kullanın derim kuruluk oluyor herhalde.

• Lensmarketde deneme lens siparişi yokmu acaba beyler sipariş versem denesem? Bugün reçete yazdırdım lensle ilgili yalnız biri 8.7 diğeri 8.0 demiş o nasıl oluyor yanlışmı yazmış anlamadım açıkcası. *** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler ***

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    8.0 değilde bence orada yazan değer ya 8.6 yada 8.7
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Biri 8.7 diğeri 8.6 nasıl olmuş enteresan o zaman aklıma gelmedi çapı sormak astıgmatı sordum normalde var ama lensi astıgmatsız yazıcam dedi bir sıkıntı olmaz pahalıya gelmez dedi.

Bir önceki kullandığım 8.6 dı air optix aquaydı baya bir kullandım kuruluk yaptı lensi bıraktık biofinity bakacam da bakalım 8.6 olurmu acaba diye düşünüyorum deneme lensi sipariş veriliyormu acaba? Diğer türlü nasıl öğrenicez.
    Air optix aqua da 8.6 olan bc değeriyle bir sıkıntı yaşamadıysanız çok büyük ihtimalle biofinity ile de sorun yaşamazsınız. Ben bütün markaları kullandım nerdeyse benim gözümde de hepsi kuruluk yapmıştı biofinity ise diğerlerine bakarak daha az kuruluk problemi yaşamıştım. Lensmarket bir ara deneme lensi gönderiyordu daha doğrusu 1 çift ücretini verip alıyordunuz şimdi de öyle mi bilmiyorum bir sorun isterseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet Air optix aqua bende çok iyi etki bırakmıştı 1 yıla kadar kullandım ama daha sonrasında kuruluk yarattı tam olmuştu gözüme kuruluk bir başlayınca gözüme yapıştı çıkaramadım ama benlende etkisi var pc başında durmadan kullanınca doğal olarak. Doktor bana lensi yasaklamıştı ama aradan 2 yıl geçince gözlük işkence resmen. Biofinity bc değeri bana uyar gibi geliyor sanırım tek sorun uyum sağlaması.

Eğer bu durum olursa büyük ihtimal sipariş veririm su içeriği aslında düşükmüş ama bakmak lazım aqcueve 2 %58 su içeriği varmış. Ama bir site ile konuşucam bakalım deneme lensi yollarsa eğer iyi olur zaten direk göze takınca anlaşılıyor iyi olup olmadığı.
    Aynen öyle taktığınız anda anlarsınız zaten. Bende 1 yıldır kullanmıyorum lensi ara verdim biraz. Bilgisayar başında kullanmandan 5-6 saat lens kullandığımda gözümde kuruluk başlıyordu önceden yine biofinity ile 10-12 saat kullanıyordum sorun olmuyordu. Tabi 3 sene üst üste kullandım biraz ara veriyim dedim gözlüğe döndüm ama sizinde dediğiniz gibi lensin rahatlığına alışmışken gözlükle olmuyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aradım bakalım daha önce sipariş verdiğim için yardımcı olacaklarmış bakalım. Ama normalde deneme lensi yollamıyorlar artık öyle söylüyor eski müşterilere bir öncelik yapıyorlar sanırım Yinede haberiniz olsun. Umarım yollarlar ve bu lens tam anlamıyla ihtiyacımı karşılar bir daha uğraşmam.
  • Deneme lensi 6 saatte geldi bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum açıkcası. Çok iyi iş yapıyorlar gerçekten bu arada solüsyonum olmadığı için deneme lensi taktım gayet iyi ve net bir görüşü var tam oldu gibi ama hafiften kuruluk var buda sanırım solüsyon kullanamadığım için pek fazla oldu. Lens biofinity bu arada çok ince bir lens ilk sefer zorlansamda hemen taktım büyük ihtimalle bir sıkıntı yok gibi duruyor. Sanırım bu lensi alacam gibi duruyor.
  • Biofinity 4 gün kullandım ama arada bir kullandım bir gün işe gittim kullandım klimalı ortamda eziyet oldu resmen allahtan yanımda damla falan vardı durmadan sıktım her saat başı 8 saat takılı kaldı ve 2 küçük kutu damla bitirdim acayip kuruluk yaptı desem yeridir. Gözlerimi hiç olmadığım kadar kırptım başta iyiydi ama daha sonrasında sıkıntı oldu sonrasında kullanamadım lensmarket bana şu anda su içeriği daha yüksek Biomedics 55 yolladı denedim 2 saat ama buda kuruluk yarattı bir kaç gün daha denicem bakalım ilk defa lens konusunda bu kadar zorlanıyorum.

Buda olmaz ise bakalım doktora gidip gözümde bir sorunmu varmı öğrenicem kuruluk olayını atlatalı 2 yıl olmuştu. Kuruluk olayı olmaması lazım aslında.
    geçmiş olsun hocam.
    büyük ihtimal gözünüzde ya kuruluk var ya da mikrop kapmış olabilir.
    doktora gidin muayene olun ona göre çözüm ulaştırın.
    yaklaşık 2 senedir biofinity kullanıyorum.
    sabah 9 akşam 7 arası sürekli pc başındayım hiç sorun yaşamadığım tek lens ,öncesinde büsürü lens denedim.
    tek eksisi sabah 9 da takmama rağmen saat 22 gibi lensi çıkartmamı gerektirecek kadar kuruma yapıyor yani ömrü bitiyor o gğnlük.
    başka markalarda da akşam çıkarmasam bile sıkıntı olmuyordu ama onlarda pc başında kayıyordu.
    bu lenslerde de hepsi bir arada olan yok malesef.
    bulsam onu alacağım :)
    bu arada ameliyata karar verdim hergün tak çıkar yapmaktan bıktığım için.
    eylül ekim gibi ameliyat olacağım.
    şimdi lensim bitti yine biofinity sipariş edeceğim.
  • Selamlar. İnternetten lens alamiyorum.illa recete istiyorlar miyop -3.75 recetesi olan var mi. Sagda solda 3.75.

Ozelden Paylasabilirse cok makbule gecer

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.