Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Purevision 2 hd kullanırken bırakıp air optix night&day kullanıp memnun olan var mı?

Night and day Sert lens

Sert derken? Deneme lensi aldım kullanıyorum ama Purevision'dan daha ince ve daha rahat ettim. Az önce 1 yıllık sipariş geçtim.
  • selamlar.lensmarkette sipariş ederken sph değeri ve dia değeri soruyor.bunun astigmat değeri bcsi vs. bunları girebileceğim bi yer yok nasıl sipariş vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokky

selamlar.lensmarkette sipariş ederken sph değeri ve dia değeri soruyor.bunun astigmat değeri bcsi vs. bunları girebileceğim bi yer yok nasıl sipariş vericem

Her lensin toric versiyonu yoktur. Toric lens bölümündeki lenslere bakarsanız astigmat gireceğiniz yerler de var.

www.lensmarket.com
    Toric (Astigmat) Lens Satışı En Ucuz Lens Fiyatları - LensMarket.Com
    https://www.lensmarket.com/toric-astigmat-lens

• quote:

quote:

selamlar.lensmarkette sipariş ederken sph değeri ve dia değeri soruyor.bunun astigmat değeri bcsi vs. bunları girebileceğim bi yer yok nasıl sipariş vericem

Her lensin toric versiyonu yoktur. Toric lens bölümündeki lenslere bakarsanız astigmat gireceğiniz yerler de var.

www.lensmarket.com

Herkes bu sitenin linkini vermişte biraz pahalı değil mi,
    örnek; ( Acuvue OASYS for ASTIGMATISM 75 TL ) lensci'de, altı üstü reçetenizi yüklüyorsunuz 6 ay yada 1 yıl neyse artık görünen fiyatlardan sipariş ediyorsunuz.

• Selam. Deneme lenslerini nasıl tedarik edebilirim acaba? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlamourSS

quote:

quote:

www.lensmarket.com

Herkes bu sitenin linkini vermişte biraz pahalı değil mi,
    örnek; ( Acuvue OASYS for ASTIGMATISM 75 TL ) lensci'de, altı üstü reçetenizi yüklüyorsunuz 6 ay yada 1 yıl neyse artık görünen fiyatlardan sipariş ediyorsunuz.

Bu sitede solisyon bedava orada solisyona 15 daha verince hemen hemen aynı oluyor ama lens marketin muhteşem bir müşteri memnuniyeti vardır ben de 15 lira fazla verdim buradan aldım. 2013ten beri de kullanırım. Lenste bir sorun çıkması halinde faydasını görürsünüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, lens konusunda hiç bir bilgim yok ta size bir şey danışmak istiyordum,

Bir gözümde 1 derece himermetrop ve astigmat var diğerinde de 0,75 miyop ve astigmat var.

Şimdi duyduğum kadarıyla böyle gözler için lens almak pahalı oluyormuş doğru mu?

ayrıca doktorada gidecem tabi ama ben lensi sürekli değilde sadece araç kullanırken takmak istiyorum yani haftada 1 falan sizce bunu bir sıkıntısı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

Arkadaşlar merhaba, lens konusunda hiç bir bilgim yok ta size bir şey danışmak istiyordum,

Bir gözümde 1 derece himermetrop ve astigmat var diğerinde de 0,75 miyop ve astigmat var.

Şimdi duyduğum kadarıyla böyle gözler için lens almak pahalı oluyormuş doğru mu?

ayrıca doktorada gidecem tabi ama ben lensi sürekli değilde sadece araç kullanırken takmak istiyorum yani haftada 1 falan sizce bunu bir sıkıntısı olur mu?

Her lens pahalıdır gözlük tâbi daha iyi ama görüş açısı Bir lens ile aynı değil aylık lenslerden alırsınız günlük tak çıkar yaparsınız farketmez bu sayede göz kuruluğu da olmaz zaten lensin Temel problemi göz kuruluğu yapması.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

Arkadaşlar merhaba, lens konusunda hiç bir bilgim yok ta size bir şey danışmak istiyordum,

Her lens pahalıdır gözlük tâbi daha iyi ama görüş açısı Bir lens ile aynı değil aylık lenslerden alırsınız günlük tak çıkar yaparsınız farketmez bu sayede göz kuruluğu da olmaz zaten lensin Temel problemi göz kuruluğu yapması.

hocam çok teşekkür ederim, her göz için ayrı kutu almama gerkecek değil mi? birde tavsiye ettiğiniz lens markası hangidir? yani hangisi göz kuruluğuna en az derecede yapar

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhaba.

1- Her göz için ayrı kutu almak zorundasınız zaten çünkü göz numaralarınız farklı ve astigmatınızda var.
    2- Lens almak gözlüğe göre daha pahalıdır evet ama çok uçuk bir farkta yok aslında. Ayrıca astigmat lensler biraz daha pahalıdır normal lenslere göre.
    3- Tavsiye olarak lens markası önerilebilir fakat her insanın göz yapısının farklılığından dolayı kesin bir marka önermek doğru olmaz. Siz Acuvue markası lensler ile rahat olabiliyorken ben rahat olamıyorum mesela. Ben 4 yıldır lens kullanıcısıyım şu an 6 ay filan oldu ara verdim. Bütün markaları denedim neredeyse ve en sonunda Biofinity marka lensleri kullanmaya başladım 1 yıldır en çok onlarla rahat etti gözlerim. Yani diyeceğim o ki deneme yaparak kendi gözünüze en uygun lens markasını bulmak daha iyi olacaktır. Doktorunuz size lens markasını önerdiyse eğer onunla başlamak daha faydalı olacaktır.

• Arkadaslar ilk defa lens alacam. Recetemi ekledim. Ancak sph degeri recetede yok. Bu degeri 0 mi almaliyim.

Lens markasi konusunda oneriniz varmidir. Isim geregi surekli monitor basinda okuyorum. Marka tavsiyeniz varmidir?

• Acuvue OASYS kullanıyorum yıllardır ben de sizin gibi bilgisayar başında uzun süre geçiriyorum gayet rahat kullanması.

www.lensmarket.com
    Acuvue OASYS Saydam Lens
    https://www.lensmarket.com/johnson/oasys
  • Merhaba. Bu son sayfada sizden önce bir yorum yazmıştım 3. Maddesi sizin içinde geçerli okumanızı tavsiye ederim.

• Merhaba temel eğri değerim 8.5 buradaki yorumlara dayanarak Biofinity lens almak istedim fakat optikci bu lensin 8.7 den başladığını söyledi dilersem yine getirebileceğini fakat baus lomb un benim için çok uygun olduğunu dile getirdi .

İlkkez lens kullanacağım bir aylık deneme lensim toric olmayan baya lomb du ve memnun kalmıştım açıkçası.şimdi alacağım lens toric

• Reçete bu şekilde

tyi

• madamcoco M kullanıcısına yanıt
    İlk kullandığınız lensten memnunsanız eğer o lensin markası ve modelinin toric olanı varsa ondan devam edin derim.

• İlk deneme lensim bausch lomb toric olmayan idi batma yok fakat ekran da net görüntü olmuyordu ve optikçiler de bu lensin çok fazla gitmediğini söylediler bana

Anlamadigim ise firma 8.7 üretirken neden 8.5 üretmez

• madamcoco M kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen firmanın piyasadaki satış politikasıyla ilgili bunu bilemeyiz. Eğer biofinity alacaksanız önerebilirim kaliteli bir lens modelidir fakat biofinity sizin gözünüzde nasıl bir etki yapar bunu bilemeyiz kendiniz kullanıp deneyimlemeniz gerek.

• Reçete de çapım 8.5 o lens ise 8.7 sorun yaratmaz mi aradaki fark

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Öncelikle merhaba.

1- Her göz için ayrı kutu almak zorundasınız zaten çünkü göz numaralarınız farklı ve astigmatınızda var.
    2- Lens almak gözlüğe göre daha pahalıdır evet ama çok uçuk bir farkta yok aslında. Ayrıca astigmat lensler biraz daha pahalıdır normal lenslere göre.
    3- Tavsiye olarak lens markası önerilebilir fakat her insanın göz yapısının farklılığından dolayı kesin bir marka önermek doğru olmaz. Siz Acuvue markası lensler ile rahat olabiliyorken ben rahat olamıyorum mesela. Ben 4 yıldır lens kullanıcısıyım şu an 6 ay filan oldu ara verdim. Bütün markaları denedim neredeyse ve en sonunda Biofinity marka lensleri kullanmaya başladım 1 yıldır en çok onlarla rahat etti gözlerim. Yani diyeceğim o ki deneme yaparak kendi gözünüze en uygun lens markasını bulmak daha iyi olacaktır. Doktorunuz size lens markasını önerdiyse eğer onunla başlamak daha faydalı olacaktır.

hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. bugün doktor gidip lens numaralarını yazdırdım, şimdi hocam ben internetten lens alıcam ama, dia, bc vs diyor kağıtta ise sadece bu bilgiler var, bana uyacak lensler hangileridir, bir örneği atabilirseniz çok sevinirim.

birde yorumunuzda belirtiğiniz gibi her lens her kullanan kişi için farklı oluyor demişsiniz, ben o zaman lens alırken çok değil de 1 kutu falan alsam, hani bir kaç tane denerim, en rahatını bulana kadar? bu bir sıkıntı oluşturmaz değil mi, yani sürekli farklı markalar kullanmak

a

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.