Şimdi Ara

*** Lens Kullananlar , Almak İsteyenler ve Tavsiyeler *** (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.680
Cevap
112
Favori
668.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kral1840

başka göz bölümü olan devlet hastanelerinden randevu alın.
    artık heryer veriyor lens ölçülerini.
    mesela dikmende 29 mayıs devlet hastanesi var ordada yazdılar lens reçetesi.
    mhrs den randevu alabilirsiniz ücretsiz.

ulucanlara da 4 ay sonraya randevu alıp gitmişliğim var.
    tamamen rezillik.
    randevum olmasına rağmen 2 saat sıra bekledim.
    tek farkı elleinde her marka lens var doktor deneme yapıyor.
    bana biofinity i denedi tam uyumlu dedi yaklaşık 2 senedir kullanıyorum aynı marka lensi.

Karapürçekte oturuyorum dostum orası uzak kalıyo. Ama başka yer bulamazsam mecbur gidicem özele boş yere 200 lira vermek biraz üzer beni. :)
  • Lens markası tavsiye eder misiniz? BC 8.40 SPH -2.00 DİA 14.....Acuvue Oasys dışında, çünkü bulanık gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fell on Black Days F kullanıcısına yanıt
    ilk banada acuvue oasys vermişlerdi bulanıktı iade etmiştim.
    arada başka markalarda kullandım ama şuan biofinity kullanıyorum şuan pc başında harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

ilk banada acuvue oasys vermişlerdi bulanıktı iade etmiştim.
    arada başka markalarda kullandım ama şuan biofinity kullanıyorum şuan pc başında harika.

Bc değerim 8.40 hocam olur mu ki? Ürün bu mu yanlış bakmıyımhttps://www.lensmarket.com/cooper-vision/biofinity2

onu doktor bilir hocam.
    ben 8.40-8.50-8.60 kullandım bişey farketmedi.
    lenste bu biofinity
  • Teşekkür ederim. Alsam sorun yaşar mıyım sizce arkadaşlar? 8.40 yerine 8.60 ?

• Arkadaşlar önceden soflens 38 kullanıyordum. Uzun süre ara verdim gözlük kullandım gözlüğüm kırıldı tekrar lens almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz aynısını mı almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lens kullanamıyorum 10 dakika sonra gözüm kaşınıyor kuruyor görme kaybı yaşıyorum iyi bir doktora gitmek gerek :/ bu durum başına gelen var mı ?
  • Arkadaşlar bi 6 senedir lens takmayı ve lens araştırmayı bıraktım. Zamanında çok araştırdım en az kuruma ve batma yapan lensleri bulmuştum ancak onlardan da memnun kalmamıştım.

Bu 6 sene içinde kuruma -batma yapmayan lens üretildi mi? Üretildiyse hemen gidip alacam. Gözlerim miyop + astigmat da var. Bana yardımcı olun.
  • köle kullanıcısına yanıt
    son 2 yıldır biofinity kullanıyorum sabah 9 akşam 6 pc başındayım hiç sıkıntı yok.
    sol gözümde göz kuruluğu var olmasına rağmen sıkıntım yok.
    her akşam çıkarıp sabah çıkartıyorum.
    tavsiye ederim
  • Arkadaşlar miyop 2.00 Biofinity lens kullanmaya başladım yaklaşık 2 hafta oldu. Bilgisayar başında göz kuruluğu ve batma problemi yaşıyorum. Başka marka lens tavsiyesi olan var mı?
  • Acuve Oasys for astigmatism kullanıyorum 4 yıldır. Hiçbir sıkıntı çekmedim. Çok memnunum. 15 günlük lens yazıyor ama 2 ay falan kullanıyorum bir çifti. Herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvilMorty -- 11 Ekim 2017; 18:37:18 >
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Spor yapabiliyormusunuz lens ile peki açıkcası ben lens kullanmayı 2 yıldır göz kuruluğu dolayısıyla bıraktım maalesef gözlük kullanıyorum ama onuda çıkar tak sil burun yukarısında iz bırakması falan sıkıntı tekrardan lens kullanmam lazım ama nerde muayene olacam benim sigortam falanda yok.?
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    lensle hamama bile gidiyorum :D
    havuza giriyorum denize giriyorum çok rahatım.
    tabi deniz,havuz,hamamda günlük kullan at lens kullanıyorum.

muayene olarak ben devlet hastanelerinde muayene oldum ankarada göz kuruluğum var doktor rapor verdi birden fazla kutu damla alabilmem için ama kullanmıyorum damla.
  • Göz kuruluğu için damla kullananlar nasıl ve günde kaç kez kullanıyor? Lens takılıyken kullanılıyor mu? Bu seferki doktorum ilgisizdi açıklamadı doğru düzgün.

• kral1840 kullanıcısına yanıt
    Günlük kullan at lens hiç kullanmadım açıkcası ama mantıklı gibi genelde aylık genelde kullanmıştım daha öncesinde. Bir gidip muayene olmak lazım bakalım göz değerleri ne çıkacak lens için. Göz kuruluğu için aynen damla veriyorlar genelde lens çok fazla kuruluk yapıyor.
    lens varkende kullanılıyor günde 4 defa dedi doktor bana ama kullanmıyorum,
    biraz unutkanlık biraz eringenlik.
  • Arkadaşlar son 3-4 aydır lensler ile sorun yaşıyorum benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı acaba merak ettim.

Geçtiğimiz 1.5 yıldır tekstil fabrikasında çalışıyordum ilk zamanlar lens kullanmayı bırakmadım ama malum aşırı toz vardı ve gözlerimde kuruluk ve kaşıntı yaptığı için gözlük alıp kullandım.Bu süreç içinde çok nadir lens taktım.Haziran aylarında yazın gelmesiyle birlikte daha çok dışarı çıktığım için lens kullanmaya tekrardan devam ettim sadece gezerken lens takıyordum.

Lensi taktıktan 4-5 saat sonra lens sanki kuruyup gözüme yapışıyor ve sanki hiç lens takılı değilmiş gibi oluyor ve göremiyorum uzağı.Bu bazen sağ göz bazen sol göz oluyor ama şu sıralar hep sağ gözde yaşıyorum.

Üniversiteyi kazanmamla işi bırakıp artık sürekli lens kullanmaya geçtim ve geçen ay hem lens reçetemi tazeleyip yeni lens almak için hemde bu şikayetim için göz doktoruna gittim ama bu şikayetimi hiç dikkate almadı ve resmen t....k geçer gibi lensler yüzündendir o diye cevap verdi.

Lens olarak airoptix aqua ve opti free solisyon kullanıyordum ve bu sorunu yaşamaya bunlarla başladım tabi bunlarıda uzun bir süre kullandım hemen bunları kullanmaya başladığım gibi bu sorunla karşılaşmadım.Şuan airoptix hyda glyde ve opti free pure moist solisyon kullanıyorum ve sorun hala devam ediyor.

Benim gibi bu durumla karşılaşan oldu mu?Ne yaptınız bunun önüne geçmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 15 Ekim 2017; 17:15:41 >

• Selam herkese bnm bir sorun olacak ben uzağı göremiyorum ve astigmat varmş göz doktoru gözlük verdi 3 hafta kullandım alış demişti lense geçtim ilk zamanlar bulanık lık normal mi normal lens ve gözlük kullanmazken iyi görürken lenste herşey bulanık

• Arkadaşlar hiç lens kullanamadım. 3 ay önce doktor gözlük yazdı ve onu kullanıyordum ki bugün lens alabilmek için doktora gittim.

Alabileceğim en kaliteli lens nedir ne tavsiye edersiniz. Lens aldı mı solüsyon hediye mi oluyo onu da özel olarak mı alıyoruz. Hiç bir bilgim yok bu konuda.

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.