Şimdi Ara

Lens tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fotoğraf makinesini bu siteden alacam acaba bi sıkıntı çıkarmı sizce ve bide lens için tavsiyelerinizi alabilirmiyim aklımda tamron 16-300 lensi var ama sizin görüşlerinize de ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
    http://www.n11.com/nikon-d7100-body-dslr-fotograf-makinesi-P28485855

• 16-300 yeni bir lens kullanan deneyimleyen var mıdır bilemiyorum ancan bu tarz tak-gez bir lens düşünüyorsanız daha uygun fiyatlı olan tamron 18-270 pzd ye bakabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

16-300 yeni bir lens kullanan deneyimleyen var mıdır bilemiyorum ancan bu tarz tak-gez bir lens düşünüyorsanız daha uygun fiyatlı olan tamron 18-270 pzd ye bakabilirsiniz .

ben o lensi de araştırdım başta onu alacaktım ama bu yeni lensi görünce sormak istedim aralık olarak daha fazla olduğu için ve yeni bi lens olduğu için foruma danışayım dedim senin tavsiyen nedir hocam ve 18-270 lensi kalite olarak iyimidir teşekkürler ilgilendiğin için
  • bence ikinci el 18-270 alın , sahibindende bulmak mümkün . sıfır olarak da aşırı pahalı değil ama nerden baksanız bi 200-250 lira cebinizde kalır 2. el alırsanız .
  • quote:

bence ikinci el 18-270 alın , sahibindende bulmak mümkün . sıfır olarak da aşırı pahalı değil ama nerden baksanız bi 200-250 lira cebinizde kalır 2. el alırsanız .

peki usta senin tavsiye edebileceğin bi lens varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parieur -- 5 Aralık 2014; 23:06:14 >
  • 18-270 tavsiye ediyorum hocam tabi 600 lira civarlarına sigma 18-200 / 18-250 os bulabilmek de mümkün . eğer daha uygun olsun derseniz sigmalara bakın . ama ben olsam bütçem yeterli ise 18-270 alırdım tak gez için .
  • quote:

18-270 tavsiye ediyorum hocam tabi 600 lira civarlarına sigma 18-200 / 18-250 os bulabilmek de mümkün . eğer daha uygun olsun derseniz sigmalara bakın . ama ben olsam bütçem yeterli ise 18-270 alırdım tak gez için .

Bütçe uygun usta o zaman 18-270 alayım değil mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine daha tecrübeli arkadaşlardan da öneriler alın ancak bence 18-270 bu sınıfta fiyatına göre iyi bir lens
  • quote:

yine daha tecrübeli arkadaşlardan da öneriler alın ancak bence 18-270 bu sınıfta fiyatına göre iyi bir lens

Peki usta yardımın için teşekkür ederim yine bi arastirma yaparım sorarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.