1 Temmuz'dan itibaren takımla çalışmalara başlayacakmış..
Camiamıza ve Leo'ya hayırlı olsun..
Evet 3.Bonservissiz transferimiz
Aynı fiyata daha iyi bir kaleci alınabilirdi düşüncesindeyim. Yinede klübümüze hayırlı olup Leo'danda kendini, herzamanki perfomansını daha da aşmasını diliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SaBoTeUr
Aynı fiyata daha iyi bir kaleci alınabilirdi düşüncesindeyim. Yinede klübümüze hayırlı olup Leo'danda kendini, herzamanki perfomansını daha da aşmasını diliyorum.
leo da aslan demek zaten:)
quote:
Orijinalden alıntı: sydbarret
leo da aslan demek zaten:)
Alıntıları Göster
Aslan parçası kalecimiz hayirli olsun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SaBoTeUr
Hacı adam bonseris siz geliyor zaten bunun yüzünden 1 Temmuz bekleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: LostLight
quote:
Orjinalden alıntı: SaBoTeUr
Hacı adam bonseris siz geliyor zaten bunun yüzünden 1 Temmuz bekleniyor
Alıntıları Göster
Bedavadan takım kuracağız
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Alıntıları Göster
Zaten şu bonservissiz gelen Gökhan ile Leo'dan tırsıyorum Basit hatalar yapar ikiside bazende inanılmaz müdahaleler
quote:
Zaten şu bonservissiz gelen Gökhan ile Leo'dan tırsıyorum Basit hatalar yapar ikiside bazende inanılmaz müdahaleler
Alıntıları Göster
welcome to helll leo
quote:
Orijinalden alıntı: miguelveloso
welcome to helll leo
Alıntıları Göster
yalan.GS TVde açıklanmış birşey yok .
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
+1905
Takımdaki bedava oyuncular
Leo Franco Harry Kewell Barış (Bedavaya geldi denilebilir) M.Topal(Oda öyle) Serkan Çalık (Oda öyle :D ) Gökhan Zan Aykut Erçetin Arda Turan Mehmet Güven Sabri Sarıoğlu Semih Kaya Aydın Yılmaz Murat Akca Alparslan Erdem(Bedava Sayılır) Emre Aşık Servet Çetin (500.000£) Uğur Uçar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
+1905
Takımdaki bedava oyuncular
Leo Franco Harry Kewell Barış (Bedavaya geldi denilebilir) M.Topal(Oda öyle) Serkan Çalık (Oda öyle :D ) Gökhan Zan Aykut Erçetin Arda Turan Mehmet Güven Sabri Sarıoğlu Semih Kaya Aydın Yılmaz Murat Akca Alparslan Erdem(Bedava Sayılır) Emre Aşık Servet Çetin (500.000£) Uğur Uçar
Alıntıları Göster
M.Topal bedavaya gelmedi 1.5 milyon dolar ödendi bonservisine.
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
Dardaneldenmi gelmişti o pardon hacı gözümden kaçmış
Ayrıca meirayıda satarken kar yaptığımızıda unutmayalım oda bedavadan yarım sezon oynadı
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
Alıntıları Göster
alpaslan erdem de 1m£ ya geldi yada $ bedavaya gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: uncleT
alpaslan erdem de 1m£ ya geldi yada $ bedavaya gelmedi.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar anlatmak istediğim kurduğumuz takımın düşük maaliyeti yani 1 milyon euro falan artık bedava denilebilir günümüz futbolunda.
quote:
Arkadaşlar anlatmak istediğim kurduğumuz takımın düşük maaliyeti yani 1 milyon euro falan artık bedava denilebilir günümüz futbolunda.
Alıntıları Göster
Resmi sitede bir şey yok...
Bizim uzun saçlı çok beleşçi ya..
quote:
Orijinalden alıntı: freestyle_
Bizim uzun saçlı çok beleşçi ya..
hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: DaRLoRd
hayırlı olsun
Alıntıları Göster
Evet futbol analiz programında dendi ayrıca volkan şende bugün yarın imzayı atabilir 2m euro + 2 futbolcu karşılığında anlaşıldı bunlardan biri mehmet güven diğeride ya alpaslan yada volkan yaman olacak ,volkan şen ibrahim yazıcıya gitmek istiyorum demiş zatan %99 bitti bu transferde
quote:
Orijinalden alıntı: mayhem87
Evet futbol analiz programında dendi ayrıca volkan şende bugün yarın imzayı atabilir 2m euro + 2 futbolcu karşılığında anlaşıldı bunlardan biri mehmet güven diğeride ya alpaslan yada volkan yaman olacak ,volkan şen ibrahim yazıcıya gitmek istiyorum demiş zatan %99 bitti bu transferde
Alıntıları Göster
bizim yöneticiler FM falan mı oynuyo ben de sözleşmesi bitene imzalattırırdım