Şimdi Ara

Leon-Altea,Golf-astra hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burada daha önce büüyk kasa araba almak istediğimden vectra2005 diğer araçlarla karşılaştırarak vectra almıştım.Fakat araç çok hantal olduğu için 5 ay binmeden geri sattım.Kalkışta seri olmaya bir araçtı.Birde park sorunu cabası...

Şimdi daha ufak,daha seri,konforlu,sağlamlık,yakıt gibi kategoriler için seat leon2007-8-9,seat altea2006-7-8-9,golf2006-7-8,astra hb 2006-7-8-9 araçları kıyaslamanızı ve önerilerinizi bekliyorum.

golf1,6 benzinden başkası yok,astra 1,6 dizel yok,leon 1,6 dizel yok,lpg taksam nasıl olur?

ne yapacam ben yaaa:) yardımmmmm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proleter1978 -- 27 Eylül 2009; 13:38:44 >

• arkadaşım seri ve ekonomik bir araç ararsan bence en mantıklısı 1.6tdci focus almaktır.hem az yakar hem de baya seridir seni üzmez. lpg hiç kullanmadım bilmiyorum ama bence lpg işine girme dizel al.seçenekler içinden pahalı gelmezse golf al ama 1.4tsi olsun baya iyi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kupur07 -- 27 Eylül 2009; 19:37:58 >
  • Bütçeni , benzinmi dizelmi gibi aradıklarını yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 27 Eylül 2009; 19:37:23 >
  • DİZEL TERCİHİM fakat andada 1.6 olanı yok.ASTRA 1.3 de vr dizel,seatte1.9 da var dizel.Hepsi bir arada yokmu? golftede yok 1.6 dizel.Sadec 2009 larda var.siteye fazla giren yok galiba.Daha önceleri çok yazan vardı:)
  • Forumda arama yaptırınca, bu modellerin tamamı ile ilgili bilgiye ulaştım. Size tavsiyem, arama yaptırın. En azından, aramalarınız sonucunda okuduklarınızdan sonra aklınızda kalanlara cevap verilmesi halinde daha az ve birbirinden bağımsız başlık oluşur.
  • bütçe tam olarak ne kadar?
  • max 30000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ford Focus 1.6 TDCi
    Hyundai İ30 CRDi
    2009 Kia Cee'd
  • anlaşıldı burdan bize fayda yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter1978

anlaşıldı burdan bize fayda yok:)

Hiç mi birini beğenmediniz ?
  • SEAT alsam daha sonra satmak istediğimden elimden zormu çıkar? lpg uyumu nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter1978

SEAT alsam daha sonra satmak istediğimden elimden zormu çıkar? lpg uyumu nasıldır?

LPG uyumu çok iyidir 1.6 motorun. Adam akıllı fiyat koyarsanız 1 günde satarsınız Leon'u
  • hah yaa güzel bir cevap:)tşk
  • Leon
  • bunların içinden seat leon derim motorun lpg ile uyumu mükemmel
  • http://www.sahibinden.com/1_6_stylance_26_000km_hatasiz_-37WQQaXQQ16965991WQQpXQQdisplayitem

bu araç sıfır ayarında.satıcıylada konuştum.sizce bu araç nekadar eder.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.