Şimdi Ara

LEON DSG SORUNU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
23.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: en1gma

:))))) oralara yakın seat plazası var mı

Alıntıları Göster
    Yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım çoluk çocuk derken siz kimsiniz ??
    Şu boş zihniyetinizi değiştirin artık be sen gel Kayseri’ye ben sana boş boş mu açtım konuyu dolu mu göstereyim gerçekle bir yüzleş oradan boş boş konuşmak kolay bıktırdınız ulan artık şu davranışlarınızdan dolayı şu lanet foruma girmek istemiyoruz.
    İşe yaramıyorsan bari boş boş yorum yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themonster123 -- 28 Eylül 2019; 23:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun..
    kuzenimde 2015 45 bin deki a3 ü için aynı işlemleri yaptırdı
    üstelik aldığı araç daha yeni servisten çıkmış..
    nasıl bir kalite seviyesi.
    şimdi bende yokçular türer birazdan,sizde olmaması bu kronik arızalı ürünü aklamıyorki.
    neyi savunuyorsunuz.
    çakma seat trolleri basmış konuyu yine..

HERKES BİR GÜN TORK KONVERTÖRÜ İLE TANIŞACAK ER YADA GEÇ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Yav he he

Alıntıları Göster
    Noluyo kardeşim ne bu tantana

LEON DSG SORUNU

• Dsg nin arıza oranı zf / eat oranlarına inmediği sürece dsg ne alır ne de aldırtırım. Yoksa golf vs muadil markalar arasında gayet iyi araba, alınabilir(di).
    Sorun yaşayan arkadaşa geçmiş olsun. Şu da var sorun çıkacağını bile bile alıyorsunuz. O yüzden yapılacak yorum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

Dsg nin arıza oranı zf / eat oranlarına inmediği sürece dsg ne alır ne de aldırtırım. Yoksa golf vs muadil markalar arasında gayet iyi araba, alınabilir(di).
    Sorun yaşayan arkadaşa geçmiş olsun. Şu da var sorun çıkacağını bile bile alıyorsunuz. O yüzden yapılacak yorum yok.
    Hem alıyolar hemde sorun çıkınca ağlıyorlar.. Lan almayın işte sorunlu bu alet

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Hocam sana helal olsun, sana atilan her mesaj +10 ustu arti olmasina ragmen dsg fanboylugundan vazgecmiyorsun.

Hayir onden ceker 150 bg aracinla neyin zevkini aliyorsun anlamiyorum. Durmadan dsg soyle zevkli boyle zevkli diyorsun, hayirdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 29 Eylül 2019; 18:38:19 >
  • xcorp X kullanıcısına yanıt
    İşine bak kardeşim boş konuşma . Pazar pazar beni etiketleyip benim vaktimi çalma. Varsa bı bilgin söyle dinleyelim ders alalım. Boş konuşacaksan etiketleme ortaya konus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 29 Eylül 2019; 19:9:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

İşine bak kardeşim boş konuşma . Pazar pazar beni etiketleyip benim vaktimi çalma. Varsa bı bilgin söyle dinleyelim ders alalım. Boş konuşacaksan etiketleme ortaya konus
    Sen mi ders alacaksın?
    O kapasiteyi goremedik ki sende...

• Yazıyorum bunu genelde, VW Grubu DSG’nin nasıl patlak bir şanzıman olduğunu bildiğinden ABD gibi prestijini düzeltmeye çalıştığı bir bölgede AISIN marka tam otomatik tork konvertörlü şanzıman kullanıyor.

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Tipe bak ya, 150 hp onden ceker aractan ne zevk aliyorsun anlat da bilelim. Forumu kirletme daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 29 Eylül 2019; 21:20:32 >
  • quote:

Bir kere dsg sorunlu der misin

• Herkes dıyorda tork konvektorlü, tam otomatik vites alın diye,8 yıllık sedan Astra haricinde sedan c segment dızel hangi araç var?

Çogu kişi bu baskı balata,volant değişimini bıle bıle alıyor.

Bizde ısterız Zf8-9 kullanmayı, BMW, Mercedes sürmeyi.

Sebep tamamen duygusal.

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Civic var hocam zf9.
  • xcorp X kullanıcısına yanıt
    Onda da dalgalanma sorunu var,dpf çatlağı sorunu var,bakımların 10.000 de bır bir olması ve fahiş bakım fiyatları var hocam.
    Ben EDC icon meganımdan memnunum,varsın EDC bozulsun baskı balata takımı 6000 lira,verip yaptırırım.

• Ben 2017 model 28000 km de dsg şanzımanlı bir wv cc sahibi olarak şunu diyebilirimki Zf şanzımanı dsg ile karşılaştırmak , atla eşşek arasındaki karşılaştırmaya haksızlık olur.Hatta deve ile eşşek arasında bir benzetme veya kıyaslama yapsak bile bu seferde deveye haksızlık etmiş oluruz.Kıyaslama yapamıyorum çünkü aracım 27000 de kavrama yedi.Bana hiçkimse dsg den bahsetmesin.
    Cocukluk arkadaşımda 2007 320 var 400000 km de daha şanzımanın neresınde ne civeta var ses neymıs arıza neymıs ne duymus ne görmüştür.
    Dsg pişmanlıktır.Acı çekmektir.Binbir hevesle aldığını göz nurunun ferinin sönmesidir.Ama bunu para verip tamir ettirmen değildir seni üzen,Bunca hevesle severek alıp sana böyle bir yamuk yapmasıdır insanı üzen.
    Bmw trabzonlu laz kızıysa, dsg rus nataşadır.
    Bmw Hakiki anzer balıysa,dsg şekerlendirilmiş çiçek balıdır
    SSize daha ne diyim ciğerimi yaktı benim bu dsg ciğerimi deşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 29 Eylül 2019; 23:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaKnight

Ben 2017 model 28000 km de dsg şanzımanlı bir wv cc sahibi olarak şunu diyebilirimki Zf şanzımanı dsg ile karşılaştırmak , atla eşşek arasındaki karşılaştırmaya haksızlık olur.Hatta deve ile eşşek arasında bir benzetme veya kıyaslama yapsak bile bu seferde deveye haksızlık etmiş oluruz.Kıyaslama yapamıyorum çünkü aracım 27000 de kavrama yedi.Bana hiçkimse dsg den bahsetmesin.
    Cocukluk arkadaşımda 2007 320 var 400000 km de daha şanzımanın neresınde ne civeta var ses neymıs arıza neymıs ne duymus ne görmüştür.
    Dsg pişmanlıktır.Acı çekmektir.Binbir hevesle aldığını göz nurunun ferinin sönmesidir.Ama bunu para verip tamir ettirmen değildir seni üzen,Bunca hevesle severek alıp sana böyle bir yamuk yapmasıdır insanı üzen.
    Bmw trabzonlu laz kızıysa, dsg rus nataşadır.
    Bmw Hakiki anzer balıysa,dsg şekerlendirilmiş çiçek balıdır
    SSize daha ne diyim ciğerimi yaktı benim bu dsg ciğerimi deşti.
    sizi tebrik ederim bir ürünün kalite değeri hakkında bilgi sahibisiniz..

sattığım aracım zf 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü bir bmw idi.

şimdi aracım aısın 8 ileri tork konvertörlü tam otomatik bir peugeot

2 side çok konforlu vede akıcı iyi hissettiriyor..

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Astra AT6
    Civic ZF veya CVT
    308 EAT6-EAT8
    C4 EAT6-8
    DS4 EAT6-8
    Cruze AT6
    BMW 1 ZF8
    Egea benzinli AT6
    Yeni kasa Ford Focus Geartronic
    V40 T3 Geartronic
    Hyundai i30(DCT olmayanları)
    Kia Cee'd
    Mazda 3 AT6
    Toyota Corolla CVT-Hybrid'de kayışsız-kavramasız-konventörsüz-vitessiz e-CVT
    Daha ister misin?

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    C segment dızel otomatik saydıklarınızdan sadece Astra ve civic var.

BMW, Mercedes kategori dışı,o kadar para araca bağlıyamam.

HB olunca seçenekler çoğalıyor.

Yalnız mesajımda sedan dizel otomatik diye belirttim.

Eşimde tam otomatik vites araç var,10 yıl,78.000 kilometredir sorunsuz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.