Şimdi Ara

LEON mu GOLF mu ASTRA mi FOCUS mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben olsam bunlara bi dunya para verecegime ikici el 2003 model 5 kasa BMW alir pasa pasa binerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: un

ben olsam bunlara bi dunya para verecegime ikici el 2003 model 5 kasa BMW alir pasa pasa binerim

Sen bir ihtimal hor kullanımış bir araba alırken ben kız gibi el değmemiş araba alacağım.Böyle görüşlere sinir oluyorum
  • quote:

ben olsam bunlara bi dunya para verecegime ikici el 2003 model 5 kasa BMW alir pasa pasa binerim

4 yıllık kusuk kokulu bmw'ye bineceğime, altıma 2007 model cillop gibi bir astra zenon paket çekip sıfır araç kokusu solurum
  • Kesinlikle katılıyorum
    ++
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Sen bir ihtimal hor kullanımış bir araba alırken ben kız gibi el değmemiş araba alacağım.Böyle görüşlere sinir oluyorum
  • walla ister sinir ol ister olma benim dusuncem bu saygi duymalisin
    arti 5 kasa bi bmw yi 3 sene de bitiremessin istedigin kadar hor kullan
    quote:

quote:

• en yakışıklıları focus

• basligi acan ve hangisi daha mantikli, neden diye soran UN

ben olsam bunlara para verecegime 2003 5kasa bmw alirim diyen ve tartisan yine UN

pes vallahi
  • walla ben arkadaslarimizin goruslerini merak ettim de acdim
    ben sifir araba almaya karsiyim o yuzden.. ama bunlar arasinda en hos leon dedim..
    ama gidipde sifir almam
  • sen hangisini secerdin?
    quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

basligi acan ve hangisi daha mantikli, neden diye soran UN

ben olsam bunlara para verecegime 2003 5kasa bmw alirim diyen ve tartisan yine UN

pes vallahi
  • GOLF 6 CIKANA KADAR EN IYISI LEON
  • golf ün yeni versiyonu hiç sevmedim,focus II de güzel araç ama şahsen Leon u tercih ederim, farklı bir araç
  • Nedense golf 5 beyenilmiyor ama benim çok hosuma gidiyor,özelliklede önden
    quote:

Orjinalden alıntı: BorDeAuX

GOLF 6 CIKANA KADAR EN IYISI LEON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseynet -- 3 Şubat 2007; 22:36:03 >
  • 1-focus
    2-astra
    3-leon
    4-golf
  • Tip açısından en güzel olanı tabiki LEON=>Siyah alıp ,camları siyah yapıp ,18' jant ve sislere xenon taktırıp
    Motor olarak en iyisi olanı tabiki FOCUS=>1.6tdci alip az yakarken 240n/m nin zevkini sürceksin
    Eleştiri duymak istemiyorsan en iyisi tabiki GOLF=> Herkes arabana çok kalite dicek , gözü kapalı o kadar çok hayranı warki ama senin içinde yinede bi soru işareti kalcak bu paraya değdimi diye
    ASTRA için pek bi yorumum yok ortada sönük bir araç.GTC si olmadıkca söze pek gerek yok. 1.3cdti yakıt ve vergi açısından çok avantajlı
  • burada kesinlikle astra denilir
    çünkü;

golf ün bir önceki kasasına laf yok ama bu kasada olmadı baksanıza adamlar acele tarafından makyajlayıp arabayı ble hazırladılar seneye gelir deseler hiç şaşırmam
    leon deseniz tamam dıştan çok mükemmel ama içinde kalite yok bu kadar da kötü olmamalı bir arabanın içi resmen bağırıyor siyah cam yap da içim gözükmesin diye
    focus güzel ama yeterince tutulmuyor bence bunun da sebepleri var tabiki astraya göre donanım farklılıkları olabilir tipi beğenilmemiş olabilir yeterince servis desteği olmayabilir ya da değişik sebepler ama astraya göre daha az sattığı kesin

zaten bence herşey ortada tek Türkiyede değil avrupada da astra satış rakamlarında önde tamam belki biraz sorunlu araba olabilir ama alıp hiç şikayeti olmayan da çok fazla kişi tanıyorum ben

• Makyajlı Astra 1.6 115hp Twinport bekle derim bende Gerek Donanım gerekse kalite-işçilik olarak Golf'ü epey yakalamış durumda, tek eksiği çift bölgeli otomatik kliması yok diye biliyorum.. Bir de kadranları daha kötü o kdr
  • HER YÖNDEN GOLF DERİM
  • Ya beyler şimdi şöyle bakın golf kötü astra iyi diye bir olay yok bir kere.. Ancak fiyatının karşılığını verme bakımından Astra her şekilde öndedir yani, aynı para olsa bende gider Golf alırdım..
  • Dostum arada okadar bir fark olsa haklısın fiyatlara baktıgında genelde vw daha pahalı oda 2 ytl gibi oynuyor ama bazı modelllerde ise opel daha pahalıdır
    quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Ya beyler şimdi şöyle bakın golf kötü astra iyi diye bir olay yok bir kere.. Ancak fiyatının karşılığını verme bakımından Astra her şekilde öndedir yani, aynı para olsa bende gider Golf alırdım..
  • quote:

walla ister sinir ol ister olma benim dusuncem bu saygi duymalisin
    arti 5 kasa bi bmw yi 3 sene de bitiremessin istedigin kadar hor kullan
    quote:

quote:

Mercedesi bitiremem ama bmw biter.

Ayrıca düşüncene saygım war ama yukarıda belirttiğim gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.