Şimdi Ara

LEON mu GOLF mu ASTRA mi FOCUS mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 sırada Leon
    2 sırada GoLf (Kararsızım 1 de oLabiLir)
    3 Astra
    4 Focus
  • bence hort.

golf 4, 6 senede 4.5 milyon satmış,

golf 5 , 5 sene 2.8 milyon (o da tsi'ın gelmesinin zoruyla son 2 senede avrupa da 500 er bin satarak)

golf 5 in vw açısından nasıl bir fiyasko olduğu ortadayken hala golf 5 öyle iyi golf böyle iyi diye atıp tutanların var olması enteresan.
  • Seat Leon
  • Kesinlikle Seat LEON derim.

EDİT: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 16 Eylül 2008; 14:38:04 >
  • 1-Astra ama sadece GTC
    2-Golf

3 ile 4 ü salla gitsin
  • 1- Opel Astra GTC
    2- VW Golf
  • Leon al keyfine bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

bence hort.

golf 4, 6 senede 4.5 milyon satmış,

golf 5 , 5 sene 2.8 milyon (o da tsi'ın gelmesinin zoruyla son 2 senede avrupa da 500 er bin satarak)

golf 5 in vw açısından nasıl bir fiyasko olduğu ortadayken hala golf 5 öyle iyi golf böyle iyi diye atıp tutanların var olması enteresan.

Kesinlikle, tsi sayesinde geldi zaten bu rakamlara onda da diğer platform ortağı octavia gibi araçlara bilerek koymadılar o motoru anca öyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Beyler, ayıp!
    Meksika'da yapılan Golf'lere lütfen Alman demeyelim, Mercedes'lere ayıp oluyor.

Meksika da yapılan jetta

brezilyada gol diye eski polonun türevi bir araç var belki onunla karıştırdın.

Farketmez,
    motoru Jetta ile aynı olduğu için mekanik aksam + motor parçaları Meksika'dan geliyor.
    Kasasının farklı bir yerde yapılması, durumu değiştirmez. Kaldı ki kasası da Almanya çıkışlı değil...

Hiç güleceğim yoktu.Evet jetta ile aynı platformdalar ama parçalar golften jettaya gidiyor.Ayrıca meksikadaki fabrikada vw nin belirlediği standartlarla üretilen parçalar "Jetta" da kullanılıyor.
    Merak ettim golf kasaları nere çıkışlı arabistan mı?
    Madem Golfü bu kadar eleştirmeyi seviyorsun bari doğruları öğren.
    Jetta özellikle Amerika ve Türkiye pazarında ilgi gördüğü için fabrikası meksikada bulunuyor.Almanya ' dan çıkan gemiler Golfleri(ABD' deki adıyla rabbit) ABD ye taşıdıktan sonra aynı gemiler Türkiye' ye jetta taşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 17 Eylül 2008; 15:41:27 >

• benim görüşüm focus bunlardan daha öne ckıyor..özellikler dizeldeki performans ve yakıt tüketim oranı artı görünüş focus bi adım daha önde çıkıyor.
  • 1 golf
    2 focus

• alin size astra isterseniz daha yorum yapmayin.gold leon focus yalan olur!!!!!!!!!!!

• alin size astra kendimin ayiptir solemesi daha yorum yapilirmi bu konu ustune bilemem ama golf de leonda focus da yalan olur diyebilrim

• GoLf gerçekten de bir boğayı andırıyor ayı gibi.
    KesinLikLe GoLf diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

alin size astra kendimin ayiptir solemesi daha yorum yapilirmi bu konu ustune bilemem ama golf de leonda focus da yalan olur diyebilrim

Orjinal 5 kollu 18lik jant mükemmel Klebinho araç senin mi ?

• aracın güzel kazasız belasız kullan
    arkadaşların konusu olan araç senın araç değil senın kı üst donanımlı
    ama standart yollarda görmeye alıştığımız araçlar söz konusu olunca ben opelden nefret ederim nedenı ise bizim türk halkının saplantıları olan reno dan opel den şaşmayın sözleri ben tek araba bilirim honda gerisini salla gitsin tabi ki bu konusu geçen araç sınıfında senın aracı tape-r ile bi kıyasla istersen yada golf un tsı ile opel diyecek mısın halaa....
  • evet arac kendi aracim gokhan.bu arada mahmut 1.4 tsi ile benim araci kiyaslama istersen ki kiyaslayanlar oldu onlarda bayagi bi pismanlar.su an aracim ctr opel yetkili servisinde opc (OPEL PERFORMANS CENTER) da 230 ps ve 360nm guc degerleri verio sen neden bahsediosun en son bi typ-r merter mc onunde hava atti iste full tuning benim arac falan filan aracida 200 bg 176 nm yani 176 tork ya dedim git bu aracda opc motor var artistlige devam.(ASLINDA HIZ YAPMAYI YADA BUNLA HAVA ATMAYIDA SEVMEM)ama su hondacilar varya alman araclarina olan kiskancliklari beni olduruyorher neyse bi kalktik galiba yolda motoru dusurdu onu topladi bende yardim olsun diye dortluleri yaktim ne olur ne olmaz bakarsin motor yanar manar icinde mahsur kalmasin. saka bi yana ben kiyaslama amacli yazmamistim bu foruma sadece gtc lafi gecti diye bende bi jest yapim dedim o yuzdende aracimi koydum sebebi sadece budur mahmutcum hondanla sana hayatta basarilar.

• Irkçılık yapmayın arkadaşlar voswos heryerde vofostur

Şaka bir yana yeni golf de çok güzel seçim yapmak zor ben çok zorlanmıştım çünkü hepsi aşağı yükarı aynı özelliklere aynı kaliteye sahip araçlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

Almanlar fransızlar vb.bizim forumları görseler ne taraflarıyla gülecekleri konusunda şaşırırlar .
    Biz ne yaptık bu adamlara ama birşey yapmadan alman fransız değil fanatik ki teşpihte hata olmaz 'militan'gibi çoğu kişi 'KRALDAN ÇOK KRALCI 'olmuş.

çok doğru froster sanki firmaların sahibi bizleriz ve diğerini kötülüyoruz hatta hakarete varacak laflar sarf ediyoruz. bide yeni foruma girenleri belkide arabalardan soğutuyoruz.
  • ASTRA DİYEN ARKDAŞLARA Bİ CVPIM VAR .ASTRA ÖLDÜ ARTIK SATILMIYOR...SİZ NEDEN BAHSEDİYORDUNUZ ASTRA 2007 YILINA KADAR DELİ SATILDI.YALAN DEĞİL .VE ARKDAŞLAR
    BENDE SIRALAMA YAPIYIM ..2009 LEON GELIYOR 1 AY SONRA İÇİNİ KİMSE BEĞENMEDİGİ İÇİN SADECE İÇİ DEĞİŞTİ .ARTIK KONUŞAMASSINIZ ILERI GERİ..BU 1 . İÇİ GOLF 6 YLA AYNI TASARIMA SAHİP BU 2. VE GOLF 6 DAN DAHA FAZLA SATILMASI BEKLENIYOR BU 3.VE FİYATLARIDA golf 6 dan daha ucuz olacağı söyleniyor.ve motorlarıda 1.6 102 bg.1.4 125 bg.1.4 165 bg. 2.0 330 bg oranında olacak.şimdi performans bakımından kimse geçemez artık leonu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.