Şimdi Ara

LEON mu GOLF mu ASTRA mi FOCUS mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda astra diyesim geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 24 Şubat 2009; 23:13:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Beyler, ayıp!
    Meksika'da yapılan Golf'lere lütfen Alman demeyelim, Mercedes'lere ayıp oluyor.

Meksika da yapılan jetta

brezilyada gol diye eski polonun türevi bir araç var belki onunla karıştırdın.

Farketmez,
    motoru Jetta ile aynı olduğu için mekanik aksam + motor parçaları Meksika'dan geliyor.
    Kasasının farklı bir yerde yapılması, durumu değiştirmez. Kaldı ki kasası da Almanya çıkışlı değil...

Hiç güleceğim yoktu.Evet jetta ile aynı platformdalar ama parçalar golften jettaya gidiyor.Ayrıca meksikadaki fabrikada vw nin belirlediği standartlarla üretilen parçalar "Jetta" da kullanılıyor.
    Merak ettim golf kasaları nere çıkışlı arabistan mı?
    Madem Golfü bu kadar eleştirmeyi seviyorsun bari doğruları öğren.
    Jetta özellikle Amerika ve Türkiye pazarında ilgi gördüğü için fabrikası meksikada bulunuyor.Almanya ' dan çıkan gemiler Golfleri(ABD' deki adıyla rabbit) ABD ye taşıdıktan sonra aynı gemiler Türkiye' ye jetta taşıyorlar.

hocam bu kadar güzel mi yazılır ... arabadan anlamayanların çenesi bu kadar güzel mi kapatılır yaaa helalin var

• Volkswagen den git gide soğumaya başladım.Tercihim Astra.Bence sınıfında en karizmatik o....
  • güvenlik istiyorsan focus (tartışılmaz ; aç euroncap i bak)
    ikinci el istiyorsan yine focus.
    kalite istiyorsan golf.
    müzik, vs istiyorsan, karizma olsun istiyorsan focus.(sony)

leon tip olarak güzel ama güvenli değil, ayrıca Türkiye de tanınmıyor.doğruya doğru şimdi.

ayrıca astra gtc yi gösteren arkadaşların focus st ve golf gti ı da unutmamaları gerekir...
  • kesinlikle focus F(arklı)O(lmak)R(aslatı)D(eğildir) Birde arkadaşlar sizce 2002 focus comfort mu 1997 passat 1.8T mi??
  • Hortlatıp durmayın şunu
  • susunsuss en baba focusss
  • Focus iç tasarım hariç her açıdan fark atar çok kaliteli yapımı var.Tr den vw almak pek akıllıca değil.
  • bence beyaz renk leon.
  • arkadaşlar sizce 1997 passat 1.8T mi 2002 focus comfort mu?
  • Merhaba,
    yeni Mégane HB te bir seçenek olabilir, onu neden düşünmüyorsunuz?
  • abdullahaydin bey,
    ben şahsen 13 yaşında bir arabadansa 8 yaşında olanı tercih ederim.
  • focus dizel fark atar
  • focusların motoru her zaman daha harikadır tipinide düşünrsek astra ile focus sonra diger 2 si gelir...
  • saolun 'car-mania' SORUMA CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN
  • Leon diyorum : Şekil itibariyle çok iddialı bi araç al beni diyen araçlardan bir tanesi. 2-3 makyaj olayından sonra süre qelmiş Golf hastalığına sonda verebilir ki şuanda yeni golf'ün fiyatından rahtsız olanlar leon a yönelmiş durumdalar ki bencede olabilitesi yüksek bi durum .
  • quote:

Golf efsaneydi kestane oldu

Astra her konuda geçti Golfu, çoğu Alman bağımsız test yapan dergi vs. kuruluşa göre öyle ki, hepsi VW kayırır çünkü VW devlet arabasıdır, Opel Amerikan arabasıdır, ama ona rağmen hakkını Opele teslim etmişler.
    Gece Gece Güldürdün Beni Arkadaşım SaoL Ya oyuzden 2010 astralar yollardan eksik olmuyo dimi VW Opelin kalitesini karşılaştırısunya ayıp sana Araba Tank Tank Adı Golf Ya Adı Yeter Efsane Araba mıllet çıksada görsek diye can atıyo nasıl bişi diye astra her konuda golf'u geçti demişsin ne konuda geçti bi iza edermisin? Yollarda Kaç Tane 2010 Astra Gordun Çok Tutuluyoya Hücüm Eti İnsanlarımız Dimi.. Sen Ya Hiç 2010 golf a bınmedın yada arabadan anlamıyosun bi uzun yola gitmeni tavsiye ederim sana ama SÜRÜCÜ Olarak ... araba arza yapıcakmı diye düşünmediğim nadir arabalardan Golf Ve VW Gülüyorum Sana

• Kesinlikle Focus alın derim. Görünüm olarak, Astra Golften çok daha başarılı ama dizel motorları tutulmadı. Astranın benzinlisi tercih edilbilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.