Şimdi Ara

LEON mu GOLF mu ASTRA mi FOCUS mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • focus ve golf eski kasa yok alamazsin, leon senelerdir ayni leon ama astra classic olarak alabilirsin yani ya astra ya leon derim ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

konu istisnasız her sene hortlamış

hocam ne yapsin adamlar golf 5gitti golf 6 geldi focus 2 gitti focus 3 geldi soru bi sekilde guncelligini koruyor :D :D

• Bundan daha yaşlı bir hort görmedim.
  • Eğer Dizel ve HB alacaksanız, ısrarla Ford Focus 3 115 hp almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Golfü son sıraya atın. Benzinli alacaksanız Focus almazsanız Golf yerine Astrayı tercih edin. Alman testlerine güvenmeyin. Onlar zaten hep bilinçli olarak VW grubunu 1. seçerler. Ben geçen sene gaza gelip Golf aldım bin pişman oldum. Bu yıl Focus 3 HB Style Plus aldım. Arada kalite, güç, yakıt ekonomisi, donanım, yol tutuşu, döşeme kalitesine kadar bariz çok önde focus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner80

Eğer Dizel ve HB alacaksanız, ısrarla Ford Focus 3 115 hp almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Golfü son sıraya atın. Benzinli alacaksanız Focus almazsanız Golf yerine Astrayı tercih edin. Alman testlerine güvenmeyin. Onlar zaten hep bilinçli olarak VW grubunu 1. seçerler. Ben geçen sene gaza gelip Golf aldım bin pişman oldum. Bu yıl Focus 3 HB Style Plus aldım. Arada kalite, güç, yakıt ekonomisi, donanım, yol tutuşu, döşeme kalitesine kadar bariz çok önde focus.

5 senelik konu hocam ilahi

• Şu andaki yeni modellere göre sizce hangisi ?
  • Bir ölümcül hort daha şuan Leon derim her türlü.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.