Şimdi Ara

LEON mu GOLF mu ASTRA mi FOCUS mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
20.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde vardı 528i ama motor yağ yakmaya başladı büyük zararla satmıştık
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: un

walla ister sinir ol ister olma benim dusuncem bu saygi duymalisin
    arti 5 kasa bi bmw yi 3 sene de bitiremessin istedigin kadar hor kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: un

ben olsam bunlara bi dunya para verecegime ikici el 2003 model 5 kasa BMW alir pasa pasa binerim

Sen bir ihtimal hor kullanımış bir araba alırken ben kız gibi el değmemiş araba alacağım.Böyle görüşlere sinir oluyorum

Mercedesi bitiremem ama bmw biter.

Ayrıca düşüncene saygım war ama yukarıda belirttiğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikguzel -- 4 Şubat 2007; 1:09:02 >

• tasarımı en kuvvetli araç focussss
  • quote:

Orjinalden alıntı: hami__

öncelikle senin bilmen gereken çok satmak birseyi değiştirmez
    golf güvenlik olsun konfor olsun kalite olsun her türlü astradan iidir
    quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Golf efsaneydi kestane oldu

Astra her konuda geçti Golfu, çoğu Alman bağımsız test yapan dergi vs. kuruluşa göre öyle ki, hepsi VW kayırır çünkü VW devlet arabasıdır, Opel Amerikan arabasıdır, ama ona rağmen hakkını Opele teslim etmişler.

hadi ordan astra ile golfü çarpıştırdın mı astra golften daha kalıplı jip gibi araba eski golf iyi bi seriydi ve yenisinide o sayede satıyolar o kadar fiyat farkını haketcek hiçbişeyi yok yeni astranın başarısını kabul edemeyenleri anlamıyorum. 1 yıldır asrta dizel kullanıyorum maşallahı var sorusu olan pm atabilir.he bu arada tasarım olarakta bunlardan en iyisi leondur bence en kötüsüde golf çünkü çok sıradan kasası var diğerlerine göre.

• alo bence golf abicim araba avrupaya hükmetmiş varmı bundan ötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine06

alo bence golf abicim araba avrupaya hükmetmiş varmı bundan ötesi

neresine hükmetmiş söyle de bilelim yahu

avrupada en çok satan araç astra bunu bil
  • golf dicem ama , ben olsam leon alırdım modifiye felan çok güzel gidiyor şöyle kırmızı bi leon off
  • golf
  • 1-astra-
    2-focus
    3-leon
    4-golf olur

astra hiç bir zayıf noktası olmayan bir araç ve bu sınıfta en çok istenilen şey de bu,

focus yol tutuş, yürüyen aksam ve hacim olarak diğerlerinden üstün fakat fiyatı yüksek ve işçiliği zayıf,

leon tasarım ve fiyat, donanım olarak çok çok iyi fakat iç tasarımı zayıf,

golf de astra gibi zayıf noktası olmayan bir otomobil, fakat fiyatı rakiplerinden %10 fazla ve işçilik olarak astranın gerisinde, kısaca MANTIKSIZ.
  • leon görünüşü manyak
    astra astra yine de astardır vede iyidir..
    focus yeni focuslar gayet iyi ama bana göre 3.sırada
    golf V yeni golflere hala alışamadım kasa değişcek ama bana hala garip geliyo..
  • fakeler gittikçe coğaldı
    quote:

Orjinalden alıntı: cbkbjk

quote:

Orjinalden alıntı: hami__

öncelikle senin bilmen gereken çok satmak birseyi değiştirmez
    golf güvenlik olsun konfor olsun kalite olsun her türlü astradan iidir
    quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Golf efsaneydi kestane oldu

Astra her konuda geçti Golfu, çoğu Alman bağımsız test yapan dergi vs. kuruluşa göre öyle ki, hepsi VW kayırır çünkü VW devlet arabasıdır, Opel Amerikan arabasıdır, ama ona rağmen hakkını Opele teslim etmişler.

hadi ordan astra ile golfü çarpıştırdın mı astra golften daha kalıplı jip gibi araba eski golf iyi bi seriydi ve yenisinide o sayede satıyolar o kadar fiyat farkını haketcek hiçbişeyi yok yeni astranın başarısını kabul edemeyenleri anlamıyorum. 1 yıldır asrta dizel kullanıyorum maşallahı var sorusu olan pm atabilir.he bu arada tasarım olarakta bunlardan en iyisi leondur bence en kötüsüde golf çünkü çok sıradan kasası var diğerlerine göre.

• bende bu çelişkiye düştüm ve 2.el bir middline golf V aldım.acaba leonmu alsaydım diye düşünüyorum bazen.Bu fiyata 2.el leon hem yoktu hemde FSİ ı leonları yeni çıktı 2006 modeli yok iç manzeme kalitesi golfdan düşükmü leonların?
  • leon un plastik malzemesi kalitesi berbat
    skoda roomster de öle
  • Focus
    Çünki fiyat performans ı çok iyi
    Ncapten aldığı çok yüksek değer
    Sadece içi eksisi
    Asi görünüşü artısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

leon un plastik malzemesi kalitesi berbat
    skoda roomster de öle
    berbatmı. sen ne kullanıyosun.
  • ya vw diye ölceksiniz bide honda toyota takımı vardır.Kardeşim bu opel astra her zaman rakiplerine tur bindirir.Aracı kötüleyıp durmayın.Golf çok ıyıse herkes golf alır o zaman baksana satış rakamlarına.Astra bence her yönden golf u yakaladı ve geçti.Şİmdiki kasasıda 2 katından fazla en yakın rakibe.Önceki kasada çok satmıştı hala satılıyor bayilerde sıfır adamlar talep olduğunu söylüyor sağlam oldukları için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

leon un plastik malzemesi kalitesi berbat
    skoda roomster de öle

hyundai accent era nin malzemesi nasil ?
  • dediğin tüm arabaları test eden biri olarak sonunda sıfır leon aldım....2 hafta oldu..içi o kadar da kötü değil...bence tasarımda önemli...hiç sıkılmayacağın bir araç olmalı....yakıtta normal 1600 motorlar neyse leonda o yakıyor.....

LEONU TEK GEÇERİM....PİŞMAN OLMAZSINN
  • Beyler, ayıp!
    Meksika'da yapılan Golf'lere lütfen Alman demeyelim, Mercedes'lere ayıp oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Beyler, ayıp!

Meksika da yapılan jetta

brezilyada gol diye eski polonun türevi bir araç var belki onunla karıştırdın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Beyler, ayıp!

Meksika da yapılan jetta

brezilyada gol diye eski polonun türevi bir araç var belki onunla karıştırdın.

Farketmez,
    motoru Jetta ile aynı olduğu için mekanik aksam + motor parçaları Meksika'dan geliyor.
    Kasasının farklı bir yerde yapılması, durumu değiştirmez. Kaldı ki kasası da Almanya çıkışlı değil...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.