Şimdi Ara

Leoncular yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Engelli ötv indirimiyle araba alcam. Bu yüzden yeni ötv indirimi beni ilgilendirmiyor.

leon

1.0 eTSI 110 HP DSG Style Plus 331bin tl

sizce bu araba alınırmı, merak ettiğim şey motor gücü nasıl, 5 sene satamıcam alınca.

yakıt nasıl gidiyor şehir içi kullanıcam.

birde değer kaybı çok yaşarmı. Şuan çok düşük km ler 305 binlerde satıyorlar.

aracın sizce eksileri neler.

honda civic elagance de aklımda var ancak araç büyük baya istanbulda büyük araba yorar diye aklım leonda kaldı açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende manuel 1.0 leon var mk3 kasa, yakit konusunda oldukca tatmin edici veriler aliyorsunuz benzinli araba oldugunu dusununce. Çekiş oldukca iyi,0-100 verisi zaten 10sn'nin altinda. 200nm tork var arabada, 5 kisi klima acikken bana hicbir olağanüstü durum yasatmadi. tek sikinti 1500 devire kadar cok olu hissettiriyor ama 7 ileri dsg ile belki de bunlari da hissetmesiniz adam akilli.

Ben arabayi istanbul anadolu yakasinfa kullaniyorum. Akici trafikte 4-5,5 arasi deger aliyorum tempoma gore. donuste trafige gore 6,5'a kadar ciktigini gordum.

Asagida pendik maltepe tuketimim var e5
    Leoncular yardım

Leoncular yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 18 Ağustos 2021; 6:16:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bakalım, donanım olarak güzel araçta araştırmaya az daha devam.

• 1.0 110HP eTsi motorla ilgili performans konusunda sorun yaşamazsınız.

Eğer yüksek hızları seviyorsanız ve 150km üstü hızları bol kullanırım diyorsanız 1.5 Tsi da sizin için iyi olabilir.

1.0 eTsi Leon un inceleme videoları da başarılıydı.

• Bu arada Style Plus paket değil de Fr veya Experience paketleri düşünün eğer Ötv indirimli alabiliyorsanız. Ekstra güvenlik paketleri donanımlar ve özellikle iç ambiyans aydınlatma için kesinlikle bakın derim.

• 1.5 tsi fr modeli varsa onu değerlendirin şahsen

• bende makyajlı ibiza var 1.0 110 hp ecotsi. birebir aynı motor ve araçlar değil ama araba bastın mı iyi hızlanıyor. 1.0 motor beni üzmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz yardım...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ilk arabam olucak, 150 üstüne çıkmam zaten, 120 140 arası giderken zorlamaz sanırım, yada bazı arabalarda 120 üstüne çıkarsınız araba çok hızlı gibi gelirya öyle olmaz sanırım. Açıkçası arabalardan pek anlamıyorum, 1,0 motor oluncada kafamda sorular oldu.

• Cryin kullanıcısına yanıt

Manuel o sanırım. Otomatik istiyorum.

Fr otomatik değil, diğerleri 330 bin üsttü indirime girmiyor. Ancak 335 lere kadar bayiler bir şekilde yardımcı oluyorda üstünde Zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

Teşekkürler, ilk arabam olucak, 150 üstüne çıkmam zaten, 120 140 arası giderken zorlamaz sanırım, yada bazı arabalarda 120 üstüne çıkarsınız araba çok hızlı gibi gelirya öyle olmaz sanırım. Açıkçası arabalardan pek anlamıyorum, 1,0 motor oluncada kafamda sorular oldu.

1.0 Tsi veya eTsi motorlar sizi üzmez o zaman. Ben 1.0 Tsi Arona kullanıyorum, ne yokuşlarda çekişinde ne ara hızlanma ne de 150km gibi hızlardaki sürüşünde sorun yaşamadım. Araç sürekli tırmanmak istiyor gibi 100-150 arasındaki hızlarda. Ben de alırken "1.0 turbo çeker mi acaba?" diye düşündüm ve çevrem de çok sordu bu soruyu.

Aşağıdaki videoyu izledikten sonra aklımdaki tüm sorular silindi. İzlemenizi tavsiye ederim.

Leoncular yardımDİJİTAL GARAJyoutube
    Seat Arona Style Plus paket 1.0 Ecotsi motoruyla bizlere neler vadediyor? Videoda kullanılan müzikler: Track: Hoober - Higher (feat. Vanessa Campagna) [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: https://youtu.be/RBPuDWzZUiA Free Download / Stream: http://ncs.io/HHigher
    https://www.youtube.com/watch?v=RQvtetdHa-M

• quote:

Fr otomatik değil, diğerleri 330 bin üsttü indirime girmiyor. Ancak 335 lere kadar bayiler bir şekilde yardımcı oluyorda üstünde Zor.

365.000TL olmuş Leon Exellence Dsg nin fiyatı :(

aynı şeyi düşünmüşüz ama 1,0 ama güçlüler işte. Çoğu marka bu seviyeye inmiş işte minik jiplerde bile 1.0 1,2 var artık.

• quote:

aynı şeyi düşünmüşüz ama 1,0 ama güçlüler işte. Çoğu marka bu seviyeye inmiş işte minik jiplerde bile 1.0 1,2 var artık.

Su videoyu da izleyebilirsiniz aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için. Bagajı dolu araçla testini yapmışlar, ona rağmen gidişi bu şekilde.

Kendi aracımda eşimle birlikte ve bagajda birkaç çantayla denediğimde videodakinden daha seri hızlandığını söyleyebilirim.

Leoncular yardımOtomobil Günlüklerimyoutube
    1.0 Tsi Gazlama | Seat Arona | Otomobil Günlüklerim
    https://www.youtube.com/watch?v=fefhtZW3CGw

• Alınır her türlüde binilir paşa paşa civice bakma arızası bol servisleri sıkıntılı kendi taktıkları bodykit parçalarına garanti vermiyorlar arabayı satana kadar iyi sattıktan sonrw yoklar

Bence büyük araç düşünüyosan bütçe yetiyosa megana bak civice değil leon sahibiyiym ve memnunum ne dsg ne bişyi dağ taş demeden geziyorum arabamla karadeniz yaylalarına bile çıktım en yfak sorun cıkarmadı

• sağolun, banada leon cazip geliyor. Çünkü ufak. Civic büyük geliyor gerçekten. Birde istanbul içi sıkıntı. Mahalleler dar felan.

• Eskidenmiş fındık motorlu araba olayı. Artık tıpkı fiyat/performans skalası gibi ufaklık/verim skalası var. Motor küçük hacimli ama araya turbo ve beygir-tork girince değişiyor. Mühendislik olayı da var tabi.

Örneğin benim araç 1.6 motora sahip. 1.33 Corolla'yı çok rahat geride bırakırken, 1.3 TCe Clio'ya kafa bile tutulmuyor Leoncular yardım 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.