Şimdi Ara

leptobum iyi oyunlari kaldirirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fena değil oyun kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela hangi oyunları? Ekran kartı kötü değil.
  • Assasins creed 4 .pes 2015 felan

• leblebi :D

• Kaldırır yani

• batukk B kullanıcısına yanıt
    genelde oyunlarda alınacak fps'yi ekran kartı belirler, çünkü zaten işlemci ve ram o ekran kartını veya daha fazlasını destekleyecek seviyede ayarlanıp, öyle satılır laptoplar. aşağıda vereceğim linkte sayfanın en altına doğru in. orda çeşitli oyunlarda, çeşitli ayarlarda, bu ekran kartının aldığı fps değerleri var. bi fps değerine tıkladığında ekran kartının hangi işlemci ve ne kadar ram'le kullanıldığı yazar. kendi sistemine en yakın sitemlere bakarak tahmini bi fps bulabilirsin. bu da kasma yapmadan oynayabileceğin seviyeyi bulmana yardımcı olur. işlemci vs değişse de fps zaten çok çok fazla değişmez genelde

http://www.notebookcheck-tr.com/NVIDIA-GeForce-840M.119894.0.html bu linkte ekran kartının detaylı incelemesi ve en altta da oyunlardaki performansları var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun onerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fpsleri ben hiç anlamiyom

• Sen şöle iste kasarmı pes 2015 ve assasins creed4 te

• batukk B kullanıcısına yanıt
    fps demek saniyedeki ekran yenilenmesi sayısı. yani şöyleki ilk video'lar 24-25 fps idi, art arda gösterilen 24-25 fotoğraftı. insan gözü saniyede 24-25 adetten fazla ardışık (birbirinin devamı) fotoğrafı art arda görünce video sanıyor. fps 25 altına düşen oyunlar kasma yapar demek olur bu da. zaten sitede de 30 ve altı sarı, yani kasma yapma riski vardır. 25 ve altı kırmızı renkle belirtilmiş, yani kesin kasma yapar. üstü yeşildir ama ortalama 30 fps alınan oyunda belki anlık 20 ye vs düşerse bi kasma hissi olur, fps değerine tıklayıp min kaçmış ona da bakın, hepsinde yazmaz gerçi. 40 ve üstün de ortalama fps alıyorsa hiç kasmaz diyebiliriz.

kusura bakmayın ama biraz da kendiniz araştırın. ben size link vermişim, site zaten renklerle kasıp kasmayacağını açıklıyor; e hiç olmadı google'a bi "fps nedir" yazın. onu bari benden veya başkasından beklemeyin; bi zahmet bakın. böyle bir de babanızın uşağına buyurur gibi "sen söle işte" falan, "beni uğraştırma" tavırları... olmuyor yani. burda yardım etmek tek derdimiz ama birazda insan kendi çabalamalı, her şeyi önüne beklememeli. bir de haberdar ederseniz, cevap verdiğinizden ve cevap beklediğinizden haberim olur. şans eseri gördüm cevap verdiğinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 22 Mart 2015; 21:15:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.