Şimdi Ara

Leptop Ekran Kartı Sorunu ! /OYUNDA DONMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvdia ekran sürücüsüyle ilgili sorun yaşıyordum nvldmsks mavi ekran veriyordu format attım ;

Windows 7 format atıp gereklı tum suruculerı yukledım casper'ın kendi sitesinden kendi serial numaram ile

Şuan mavi ekran almıyorum fakat nvdia ile girince yine inanılmaz donuyor hareket bıle etmıyor donuyor kalıyor

--- NOT : Format attım casperın kendi driverlarını indirdim suan mavi ekran vermıyor fakat ınanılmaz donuyor nvdia ile gırınce

Format atmadan önce intel ile girdigimde fazla fps alamazdım ama oynardım sımdı intel ile girdigimde 'de maus laglı gıbı dona dona gıdıyor fps 20 alıyorum knight online'da boş map'te. SÜRÜMÜ Casperın kendi driver sıtesınden ındırdım kendi pc'me ait

• casper'in sitesinden indirdiğin sürücüyü tamemen kaldır ve nvidia'nın sitesinden uyumlu en son sürücüyü indir.modeli ne cihazın ?
  • Casper H36FD Nvdia 420M ekran kartı driver.
  • +++++++++++++++++
  • www.nvidia.com
    Download Drivers | NVIDIA
    https://www.nvidia.com/Download/index.aspx

buradan anlık seçim yapmak lazım galiba, benim yolladığım linkler işletim sistemine göre seçilmişti ama anlamadım neden öyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerhan -- 21 Kasım 2018; 16:15:11 >
  • attıgın tum lınkler 2000 ve xp için oldugu için yuklenmıyor
  • Leptopunuz un ısınma problemi olabilir mi ? casper nirvana kullanıyordum aynı problem oyunlarda bende de vardı iyi bir soğutucu ile hallettim oyun içinde fps aşırı düşüktü ısıdan dolayı kapanıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun içinde Intel ile girdiğimde fps dusuk oynayabiliyorum fakat nvdia ile girdiğimde ısı 60derece oluyor ve birden CPU 99a çıkıp ısı 0a düşüyor ve oyun gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.