Şimdi Ara

Leptop konusunda tavsiye lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaslar leptobum bozuldu ve yenisini almayi dusunuyorum. Bende casper vardi ve 4 sene cok rahat idare ettim son sene donanimsal cok ariza verdi (ekran ufak darbede kirilmasi , harddiskin iki kere bozulmasi , fan bozulmasi) ama az cok bilgimle tum parcalari kendim degistirdim pek bir maliyet sorunu olmadi. Ondan oncede sony be toshiba kullandim ama bu bilgisayarlar dizayn ve kalite acisindan cok iyiydi yanliz donanim gucu olarak cok zayifti. Casper ise donanim gucu bakimindan cok saglamdi her
    Turlu islevimi gordu ama mal kalitesizdi ve goruntusu kotuydu.

Herneyse arkadaslar simdi butcem 3500 4500 bin uc asagi bes yukari boyle sizce ne almaliyim ? Monster dusunuyorum sizce nasildir . Oyun konsolu almayi hic sevmem oyuzden oyunlarimi bilgisayarda oynamak isterim daha fazla zevk veriyo bana gore . Birde macbook dusunuyorum dizayn acisindan cok siklar ve isletim sistemini begeniyorum . Kararsizim simdi yardimlarinizi bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offlineman -- 20 Mayıs 2014; 10:34:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: offlineman

leptop konusunda kararsiz kaldim.

Merhaba arkadaslar leptobum bozuldu ve yenisini almayi dusunuyorum. Bende casper vardi ve 4 sene cok rahat idare ettim son sene donanimsal cok ariza verdi (ekran ufak darbede kirilmasi , harddiskin iki kere bozulmasi , fan bozulmasi) ama az cok bilgimle tum parcalari kendim degistirdim pek bir maliyet sorunu olmadi. Ondan oncede sony be toshiba kullandim ama bu bilgisayarlar dizayn ve kalite acisindan cok iyiydi yanliz donanim gucu olarak cok zayifti. Casper ise donanim gucu bakimindan cok saglamdi her

Herneyse arkadaslar simdi butcem 3500 4500 bin uc asagi bes yukari boyle sizce ne almaliyim ? Monster dusunuyorum sizce nasildir . Oyun konsolu almayi hic sevmem oyuzden oyunlarimi bilgisayarda oynamak isterim daha fazla zevk veriyo bana gore . Birde macbook dusunuyorum dizayn acisindan cok siklar ve isletim sistemini begeniyorum . Kararsizim simdi yardimlarinizi bekliyorum .

http://www.sadecenotebook.com/msi-ge70-2pc-086xtr-apache-notebook-pmu336618
    http://www.sadecenotebook.com/asus-n750jk-t4109h-notebook-pmu324175

• Tesekkurler arkadaslar inceledim bilgisayarlari msi gs60 hosuma gitti inceliyecegim ama aklimdanda hep bi macbook sizce o nasildir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel +++

• quote:

Tesekkurler arkadaslar inceledim bilgisayarlari msi gs60 hosuma gitti inceliyecegim ama aklimdanda hep bi macbook sizce o nasildir ?

oyun düşünüyorsan macbook ta pek randıman alamazsınız ama
  • quote:

leptop konusunda kararsiz kaldim.

arkadaşa katılıyorum msı da güzel ama asus servis ve kasa kalitesi açısından daha iyidir bu modeli inceleyin derim

http://www.notebookadresi.com/asus_n750jk-t4109h_dizustu_bilgisayar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Laptop tavsiye
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sanalmarketim.com/Bilgi/p_54940/ bu nasil arkadaslary

• quote:

http://www.sanalmarketim.com/Bilgi/p_54940/ bu nasil arkadaslary
    arkadaşlar bende yeni konu açmak istemedim banada 700 ile 1500 tl arasında laptop önerebilirmisiniz kız arkadaşıma alacağız ama kötü bişey olsun istemiyoruz arada bende kullanırım diye güncel oyunları oynayabileceğim ısınma sorunu olmayan bir pc istiyorum da ne önerirsiniz
  • Kuzgun keske yeni konu acsaydin kardes . Forum bunun icin var . Herkesin derdi tasasi farkli ic ice girmesin karismasin diye farkli konu ac daha faydali olur.

• quote:

Kuzgun keske yeni konu acsaydin kardes . Forum bunun icin var . Herkesin derdi tasasi farkli ic ice girmesin karismasin diye farkli konu ac daha faydali olur.
    tmm kardeşim sağolasın :) açayım yeni konu
  • Sende sagol kardesim :)

• Monster nasil arkadaslar monstersda dusunuyorum ? Ama cogu modeli dizayn bakimindan kotu cok kalin ozellikleri iyi

• quote:

Monster nasil arkadaslar monstersda dusunuyorum ? Ama cogu modeli dizayn bakimindan kotu cok kalin ozellikleri iyi

Monster da fiyat-performans olarak en iyi ekran kartlı bilgisayarı alabilirsin. kasa kalitesi ve performansı konusunda tereddütlerin varsa da 15gün koşulsuz iadesi var. bence gayet mantıklı duruyo, kasası da msı la aynı kalitede.

bu modellere bakmanı tavsiye ederim;

Monster Tulpar T7 V2.3 17.3http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-tulpar-t7-v23-173-notebook-pmu313516

MONSTER® TULPAR T5 V1.1.1 15.6"http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463521&kat=6453&lang=tr-TR#.U3xlEfl_uao

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463519&kat=6453&lang=tr-TR bununla

http://www.sanalmarketim.com/Bilgi/p_54940/ bunun arasinda kaldim arkadaslar .

Sizce hangisi yada bu fiyatlarda daha iyisi varmi ? Goruntu olarak degilde ozellik olarak daha iyi olmasini onemsiyorum goruntu 2.plan

• offlineman O kullanıcısına yanıt
    hocam Monster'a Msi'daki bileşenleri ekleyince çok daha pahalıya mal oluyor. Maalesef Monster 870m-860m ekran kartlı modellerindeki f/p durumunu 880m'e yansıtamıyor. O kadar ssd ve ram'e ihtiyaç olmayacaksa eğer bunu alabilirsiniz;http://www.sanalmarketim.com/msi-gt70-2pe1426tr-dominator-pro-superr-core-i74800mq-16gb-2x128gb-ssd-raid-1tb-gtx880m-8gb-173-full-hd-bluray-win-81-gaming-pack-hediyeli/p_54943/ Bir de alternatif olarak Asus g750JZ modeli var ancak onun stoklara gelmesinin mayıs sonu olabileceğinden bahsedilmekte. Ayrıca fiyatı da nasıl olacak o da başka bir soru işareti. Bekleyip görmek gerek Asus için.

• quote:

Orijinalden alıntı: aqua07

hocam Monster'a Msi'daki bileşenleri ekleyince çok daha pahalıya mal oluyor. Maalesef Monster 870m-860m ekran kartlı modellerindeki f/p durumunu 880m'e yansıtamıyor. O kadar ssd ve ram'e ihtiyaç olmayacaksa eğer bunu alabilirsiniz;http://www.sanalmarketim.com/msi-gt70-2pe1426tr-dominator-pro-superr-core-i74800mq-16gb-2x128gb-ssd-raid-1tb-gtx880m-8gb-173-full-hd-bluray-win-81-gaming-pack-hediyeli/p_54943/ Bir de alternatif olarak Asus g750JZ modeli var ancak onun stoklara gelmesinin mayıs sonu olabileceğinden bahsedilmekte. Ayrıca fiyatı da nasıl olacak o da başka bir soru işareti. Bekleyip görmek gerek Asus için.
    Oyun için PS4 filan alman gerek, 1400 e alırsın, o kadar masrafa gerek kalmayacağı gibi mis gibide oynarsın.PC de göremeyeceğin özel şahane oyunlarda cabası....Çok daha zevklide olur..Notebook başında oyun çok saçma geliyor

3500-4000 tl notebook gibi ölü yatırıma para vermek bence gereksiz. En kötü git PC yap, en azından upgrade şansında olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 21 Mayıs 2014; 12:52:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Oyun için PS4 filan alman gerek, 1400 e alırsın, o kadar masrafa gerek kalmayacağı gibi mis gibide oynarsın.PC de göremeyeceğin özel şahane oyunlarda cabası....Çok daha zevklide olur..Notebook başında oyun çok saçma geliyor

3500-4000 tl notebook gibi ölü yatırıma para vermek bence gereksiz. En kötü git PC yap, en azından upgrade şansında olur...

Bu konuda haklisiniz ama ps4 alip her zaman bir oyuna 300 400 lira veremem . Torrent diye bir nimet varken faydanlamamak zoruma gider. Ayrica klavye ve mause ikilisi benim icin daha zevkli koldan . Tabi tercih meselesi ama dedigim gibi oyunlar cok daha ucuz olsaydi ozaman ps4 tercih edebilirdim.

• quote:

Bu konuda haklisiniz ama ps4 alip her zaman bir oyuna 300 400 lira veremem . Torrent diye bir nimet varken faydanlamamak zoruma gider. Ayrica klavye ve mause ikilisi benim icin daha zevkli koldan . Tabi tercih meselesi ama dedigim gibi oyunlar cok daha ucuz olsaydi ozaman ps4 tercih edebilirdim.

Oyunlara 300-400 verildiğini kim söyledi size ? Yanlış bilgilendirmişler..Bir arkadaşınızla psn ortaklığı kurarsınız her oyunu %50 indirimle alırsınız..US PSN hesabında 60$ oyun..Oda yaklaşık 120 tl yapar..Adam başı 60 tl olur...

PSN+ üyesi olduğunuzda her ay verdiği ücretsiz oyunlarda var üstelik..Notebook da BF4 oynadığımı düşünüyorumda, hiç işim olmaz açık söyleyeyim :D
    Takılmadan, mis gibi grafik ve sesle Full HD tv de koltuğa yayılarak oynamanın keyfini asla vermez ne notebook ne PC...

Yani notebook a oyun için 3500-4000 tl para bağlanırmı, yapmayın etmeyin...Yazık...En kötü PC yapın, çok daha uzun ömürlü, ucuz ve kullanışlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 21 Mayıs 2014; 15:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Oyunlara 300-400 verildiğini kim söyledi size ? Yanlış bilgilendirmişler..Bir arkadaşınızla psn ortaklığı kurarsınız her oyunu %50 indirimle alırsınız..US PSN hesabında 60$ oyun..Oda yaklaşık 120 tl yapar..Adam başı 60 tl olur...

PSN+ üyesi olduğunuzda her ay verdiği ücretsiz oyunlarda var üstelik..Notebook da BF4 oynadığımı düşünüyorumda, hiç işim olmaz açık söyleyeyim :D
    Takılmadan, mis gibi grafik ve sesle Full HD tv de koltuğa yayılarak oynamanın keyfini asla vermez ne notebook ne PC...

Yani notebook a oyun için 3500-4000 tl para bağlanırmı, yapmayın etmeyin...Yazık...En kötü PC yapın, çok daha uzun ömürlü, ucuz ve kullanışlı olur

Ps4 konusunda almayi dusunmuyorum bilgisayarin zevki baskadir . Hem ps4 her gittigim yere tasiyipta kuramam zor is . .Dedigim gibi zevkler tartisilmaz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.