Bildirim
Leptop Sorunu !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yazı yazarken sen farkında olmadan touchpad e dokunuyosun yada tuşlara sert basmandan touchpad etkileniyor ve o anda mouse nerdeyse cursorde oraya geliyor.
Anlatabildimmi şüpheliyim
-
walla saolasın cok mantıklı bi cevap ama ondan değil dostum ben alakasız yazıoyrum touch padle bi alakam yok -
quote:
Orjinalden alıntı: eralp1907
evde 2 leptop var 2 sindede aynı sorun oluyo hep..... herhangi bi yerde chat yaparken yada bişeyler yazarken birden bi paragraf geriye atlıyo yazdıklarım yada başka bi pencereye atlyıorum.. bunu pc kendi kendine neden yapar ?... alt + tab gibi yapıyoda diyebilir.... lüffen yardımmm.... teşekkürler
AYNI SORUN BENDE DE WAR -
Arada kapatın kendine gelsin cihazlar ,düzelir -
aynı şey bendede oluyor bende çözemedim nedenini alakasız bişi ama -
sadece bende değilmiş :).. ozaman buna bi çare bulalım beyler .... nasıl düzelcek bu sorun... leptoba< daha bi kere format attım ben ilk aldıgımda ama böle bi sorun yoktu formattan sonra olu... -
hiç yaşamadım tuhaf bir sorun donanımsal bir sorun gibi -
Öncelikle " Laptop " , " Dizüstü " veya " Notebook " -
VALLA benim elime gecen bir cok notebookda bir cok defa gördüğüm bir sorun sanırım bu programsal birsey sen msnde konusurken bilg baska bir program calıstırıyor ve ardından mauseyi bosa cıkarıyor nedendir nedir anlamadım ama oluyor böyle seyler fakat cok buyyutulecek bir sorun değil sonucta windows cok saglıklı bir program değl kim ne derse desin... -
quote:
Orjinalden alıntı: t_maister
VALLA benim elime gecen bir cok notebookda bir cok defa gördüğüm bir sorun sanırım bu programsal birsey sen msnde konusurken bilg baska bir program calıstırıyor ve ardından mauseyi bosa cıkarıyor nedendir nedir anlamadım ama oluyor böyle seyler fakat cok buyyutulecek bir sorun değil sonucta windows cok saglıklı bir program değl kim ne derse desin...
katılıyorum peki siz hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz -
yanlışlıkla "HOME" tuşuna (veya o görevi gören tuşa) basıyosundur..
Arkadaşım sen zaten laptop yazmayı bilemessen daa çooookk sorun yaşarsın -
Bunların hiçbiriyle alakalı değil. Hotmail'e adres yazarken adresi yazıyorum tam Subject kısmını doldururken bir bakıyorum yine To: bölümüne gitmiş imleç. Ya da rumuz yazdıktan sonra şifre girmeye çalışırken de aynı şey oluyor. Bir üste atlıyor. Alt+Tab'ın tersi gibi. Bunun nedeni bir çeşit Bug. Yani hata. Microsoft önemsememiş olacak ki bu konuda bir yama çıkmadı ama bütün DH abanırsa SEVE SEVE çıkartırlar yamayı -
slm:arkadaşlar dell inspiron 6000 notebook kullanıyorum,inanın bu şekilde hiç sorunum olmadı,tauchpadin driverini güncelle bide sen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wd garanti sorgulama
- power saving mode ne demek
- bios usb görmüyor
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- modem kurulumu
- root nasıl kaldırılır
- iso dosyası nedir
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X