Şimdi Ara

Leptopmun üzerine su döküldü acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dizüstü pc min klavye bölümüne çeyrek çaybardağı kadar su döküldü ve kapandı bi daha acılmadı ne yapmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King-Slayer -- 9 Mart 2013; 14:00:54 >

• Hiç birşey yapma bataryasını çıkar 1 gün bekle, kurusun. Ama su döküldükten sonra kurutmadan hemen mi açmaya çalıştın? Eğer öyle yaptıysan baya masraflı bir problem seni bekliyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Hiç birşey yapma bataryasını çıkar 1 gün bekle, kurusun. Ama su döküldükten sonra kurutmadan hemen mi açmaya çalıştın? Eğer öyle yaptıysan baya masraflı bir problem seni bekliyor olabilir.

malesef öyle yaptım
  • Kesin olmamakla beraber anakart üzerinde ki elemanların ark, kısa devre yapma durumu olmuş olabilir, anakartın tamamen gitmiş olabilir ama ihtimal tabiki. Dediğim gibi bataryasını çıkart ve bekle 1 gün ardından tekrar dene olmazsa servisle iletişime geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobra32 -- 9 Mart 2013; 14:13:12 >
  • dün olmuştu bekledim pc hiç tepki vermiyor dün aradan biraz zaman gecince denedim power tuşunun ışığı bastığımda yanıodu bugün hiç bir ışık yanmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.