Bildirim
leptopu servise verirken gizlilik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Chrome verileri kullanıcı klasöründe saklanıyor sanırım. Onları taşımak yoluyla yedekleyin derim. Ben denemedim ama.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemin imajını alıp flash belleğe ya da harici hard diskinize atın. Bilgisayarınızı baştan yükleyin (format atın). Format bitip masaüstüne geldiğinde bilgisayarınızı kapatıp servise verin. Servisten geldiğinde tekrar imaj aldığınız programı kurun ve imajı geri yükleyin. -
Hocam kusura bakmayın özel mesaj gönderemiyorum bir sorun var sanırım. Sorunuzu buradan yanıtlayayım.
Norton Ghost, Acronis TrueImage gibi bir imaj alma programı kullanmanız gerekmekte. Program sizi yönlendirir veya internette programın kullanımıyla ilgili detaylı bilgi bulabilirsiniz. Böylece sisteminizi o anki her şeyiyle bir imaj dosyasına kaydetmiş olacaksınız. Geri yüklediğinizde hiçbir şey kaybetmeden aynen devam edeceksiniz. İmajı geri yüklemek içinse yine aynı programdan imaj yükle seçeneğini seçmelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 15 Aralık 2017; 22:24:12 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hizmet ana bilgisayarı ağ hizmeti
- z kitap to pdf
- winload.efi hatası
- güncelleştirmeler üzerinde çalışılıyor bilgisayarınızı kapatmayın
- aygıt yöneticisinde bluetooth yok
- değişken yenileme hızı açılmalı mı
- windows 11 şifre kaldırma
- iso dosyası nedir
- bilgisayar özelliklerine bakma
- windows 10 22h2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X