ürünü almadan kimseye para göndermeyin. bizzat tanımadığınız kimseye güvenmeyin. tanıdığa bile güvenmenin zor olduğu bu dünyada... |
Letgo’da dolandırıldım arkadaşlar. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kesin bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Hazır denk gelmişken benimde arkadaşın başına geldi.Arkadaşlar konuşmaların ekran kaydını alırım demiş.Daha sonra Letgo dolandırıcıyı banlamış ve mesajlaşmaları silmiş.
Konuşmalar yok yani ama dekontta en ince ayrıntısına kadar yazmış.Konuşma olmadan dekontla şikayet olurmu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam hala aynı ürünü başkalarına satıyor arkadaşlar.
2-3 arkadaşıma dönüş yaptı.
Nasıl bir yol izlemeliyim şu aşamada?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alooo para atmayin urun gelmeden alooo kacinci konu bu alooooo etraf dolandirici kayniyo aloooo banane 388383 alişverişinden yeter ya zengin ettiniz şu p kurularini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu şimdiki yazışma. Arkadaşımla.
Dün Letgo’ya ilettim durumu. Hala daha bu adama izin veriyorsa bu saatten sorma Letgo da dolandırıcıdır arkadaşlar.
Geçmiş olsun hocam. Bu tip konular yüz yüze denk gelmeden çözülmez gibi.
-
Teşekkür ederim. Can sıkıcı işte. Beni dolandıran şahıs, şu an dolandırmaya devam ediyor başkalarını.
Ekşi’ye taşınsa konu, ne güzel olurdu.
Konu yeri yanlış hocam, "Sorunlu Alışverişler" bölümüne açarsanız orada yardımcı olabilecek insanları daha rahat bulursunuz.
-
2. el eşyaların çoğunluğu işe yaramaz. Dolandırılmamak %1 ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzak kaldım forumsan. Bilmiyordum. Teşekkür ederim.
Türkiye'de her şey pahalı; bir umut ki alıp, satıyoruz. Bu forum üzerinden, sarı siteden vs +300 alışverişim oldu; ne alırken, ne satarken bir problemim olmadı ama o kadar çok dolandırılma hikayesi okudum ki her biri dehşete düşürücü.
-2. el ürün almayalım desek de olmuyor yani. Ya da satışı durduruluyor, 2. ele bağımlı kalıyoruz. Ürünü görmeden parayı atmayım diyen arkadaşlar için; buna kimse yanaşmaz. Bu sefer adam ürününden olduğunu düşünüyor.
En etkili yol ürünü görerek almak ama her şehirde tanıdığınız olacakta... Uzak ihtimal.
Ayak üstü halkı galeyana getirmekten dava yemeyeyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 13 Haziran 2021; 18:21:58 > -
Eyvallah.
Vaaaaaa dolandırıldım lannn vaaaa para gitti laaa
https://www.youtube.com/watch?v=INLVHaFgzxk&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 13 Haziran 2021; 20:21:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun 3 yıl önce benimde başıma geldi letgoda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Sonuç ne oldu peki?
üzüldüm ama 550tl osekil attiniz sonucta yanlis yaptiniz kabul edin daha az uzulursunuz karsi tarafa diil kendinize kizin
-
Bi şey çıkmaz. Bana borcu vardı onu ödedi der geçer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar kolay olmamalı.
Para geçti hesaba. Birazdan göndereceğim yazıyor mesajlarda.
EFT açıklaması da ayrıntılı.
Letgo ile iletişime geçtim. Bana bir mail adresi ve dosya numarası verdi.
Gerekli merciler bize buradan ulaşırsa, IP adresi, konum, mail adresi verende bilgileri kendileri ile paylaşabiliriz dediler.
Bakalım, yarın gidiyorum savcılığa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X