Şimdi Ara

Letgo’da dolandırıldım arkadaşlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
8.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yüzyüze almakta fayda var bu ürünleri 30tl lik üründe olsa gidin yüzyüze alın neden güvenip parayı yolladınız ki

• Eleman sohbeti silmeden ekran görüntüsünü alsaydın keşke. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

O kadar kolay olmamalı.

Para geçti hesaba. Birazdan göndereceğim yazıyor mesajlarda.

EFT açıklaması da ayrıntılı.

Letgo ile iletişime geçtim. Bana bir mail adresi ve dosya numarası verdi.

Gerekli merciler bize buradan ulaşırsa, IP adresi, konum, mail adresi verende bilgileri kendileri ile paylaşabiliriz dediler.

Bakalım, yarın gidiyorum savcılığa.
    Umarım kazanırsın dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    Güvenmek gerek bazen. Denk geldi diyelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The Alim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bir şey yaşayacağım aklıma gelmezdi ki.

• Biraz konu dışı olacak ama... Vay be forumun eski üyelerinden birini böyle mağdur olarak mı görecektik. Geçmiş olsun, tez zamanda dolandırıcının yakalanması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Haziran 2021; 11:29:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Güvenmek gerek bazen. Yoksa keyif almak da zor…

Güvendim sadece. Ama kızıyorum elbet. En çok canımı sıkan şey, benden sonra da devam etti şahıs dolandırmaya.

• The Alim kullanıcısına yanıt
    Umarım o kadar kolay sıyrılamaz.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.

• Geçmiş olsun hocam, eskilerden bilirim seni. İnşallah lehinize sonuç alırsınız.

• Kardeşim letgo hesabıyla banka hesabı farklı isimde. Hiçmi film izlemiyorsunuz. 50-10 liralık ürün olsa gönder neysede 150 tl üstü ürünü almadan para gönderilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 15 Haziran 2021; 10:56:27 >
  • 0nur! kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Onur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

Güvenmek gerek bazen. Yoksa keyif almak da zor…

Güvendim sadece. Ama kızıyorum elbet. En çok canımı sıkan şey, benden sonra da devam etti şahıs dolandırmaya.

ekonomik kriz dolandırıcı olmayanıda dolandırıcı yapıyor malesef bu zamanda güven olmaz

• MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Olaya hiç satıcı gözüyle bakmıyorsunuz, kim, neden parayı almadan ürününü göndersin. Kargolayıp üstüne soğuk su içmek için mi?

Alırken önce ürünü alırım parayı sonra gönderirim; satarken de önce parayı isterim sonra ürünü gönderirim. Herkes bu kafada. Güvenemiyorsanız elden buluşup alın veya 2.el almayın.

• TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Ürünü görmeden kontrol etmeden almak komple yanlış. Ne ben kimseye öyle ürün satarım nede alırım. Bana güvenebilir alan kişi fakat herkes benim gibi olmayabilir o yüzden kimseye güvenmemek en iyisi

• savcılık ve mahkeme ile uğraşmayın davam 3 yıl sürdü sonuç yok. hırsızlık bir şeref bu ülkede.

4-5 bin tllik ürününüzü sarı siteden satarken aynı düşünceyle satacak mısınız acaba şehir dışından birine satarken. Adam alıp gitse, hiçbir şekilde kanıtlayamazsınız. Adam çıkar der kutu boş çıktı, bana teslim edilmedi şu bu, nasıl kanıtlayacaksınız böyle bir durumda?

2.el hele ki şehir dışından alınacaksa tamamen güven işidir. Para gönderilir, ürün kargolanır. Dolandırılmamak için isim/banka/tel kontrolü vs. yapılır. Dediğim gibi, hiçkimse parayı almadan ürününü göndermez, gönderirim diyen de gelin beni dolandırın diye bas bas bağırır. Güvenmiyorsa alacak kişi elden alsın, ona da güvenmiyorsa 2.el almasın zaten.

• TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığımı tekrar okur musunuz. Ben uzaktan alışveriş yapmıyorum yazdım zaten. Kimseyede önermem. Şehir dışındaki kişi şehir dışında kendi ilçesinden ürün alsın. Ürün kargoda kırılsa kim kabul edicek? Bir sürü sıkıntı.

Hocam ilk mesajınızda 150tl üzeri ürün alınmadan para gönderilmez demediniz mi

Sözüm genel, hele o ürünü gönderirsiniz, 3-5 gün test ederim sorun yoksa paranızo gönderirimcilere.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.