Şimdi Ara

Letitbit, Turbobit, Keep2Share, MyFastFile, Alldebrid, Premiumize Premium Üyelik (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
2
Favori
35.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşım eğer hesap varsa alıcıyım. Pm gönderemiyorum. sen mailini bana pm at msnden görüşelim.
  • pm attm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan1986

Slm arkadaşım eğer hesap varsa alıcıyım. Pm gönderemiyorum. sen mailini bana pm at msnden görüşelim.

MSN adresimi P.M. yoluyla attım.

quote:

Orjinalden alıntı: drdarkboy

pm attm

Cevaplandı.
  • kardeş gelmedi. Benim pm olayında bir problem var ama çözemedim. msn adresini bana ulaştırabilirsen alışverişi yapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan1986

kardeş gelmedi. Benim pm olayında bir problem var ama çözemedim. msn adresini bana ulaştırabilirsen alışverişi yapalım.

admin@kaytarmaca.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farselem -- 28 Mayıs 2009; 16:15:02 >
  • sorunsuz ve hızlı alışveriş
  • kardes gonderdim parayi az once..

tşk ederim. en kısa zmnda bilgileri alirim inş.
  • Hesap bilgileri P.M. ile gönderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe-Gs

Hesap bilgileri P.M. ile gönderildi

tşk ederim kardes ilgin alakan icin. aldim hesabi.
  • KAMPANYA! 1 aylık fiyat 5TL' e düşürülmüştür. 5TL' den satılacak olan hesapların sayısı 29' dur.

Duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farselem -- 23 Ağustos 2009; 11:29:13 >
  • pm
  • 1 hesap tarafımdan alınmıştır.Gayet hızlı bir alışveriş oldu.Gayet güvenilir bir arkadaşımız teşekkür ediyorum.
  • pm attım
  • hızlı bir alışveriş oldu.Gayet güvenilir bir arkadaşımız teşekkür ediyorum.
  • kendisinden 6 aylık premium aldım çok iyi bir arkadaş tavsiye ederim teşekkürler
  • valla 5 tl ye kadar indirmiş arkadaş helal olsun
  • İş bankası ve PTT hesap numaralarını PM olarak atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

İş bankası ve PTT hesap numaralarını PM olarak atabilir misiniz?

P.M. gönderildi
  • merhaba,bende almak istiyorum,5tlden 3 aylık falan alabilirmiyim? bilgi mesajı yollarsanız özelden sevinirim.iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanx

merhaba,bende almak istiyorum,5tlden 3 aylık falan alabilirmiyim? bilgi mesajı yollarsanız özelden sevinirim.iyi satışlar.

Profilinizi görüntüleyemiyorum aynı zamanda P.M. de atamıyorum. Burdan cevaplayayım;

Sadece 1 aylık hesap satabiliyorum. Dilerseniz 15TL' den 3 adet 1 aylık hesap alabilirsiniz. Ancak bu şekilde olabilir.

MSN: admin@kaytarmaca.net
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.