Şimdi Ara

Letitbit, Turbobit, Keep2Share, MyFastFile, Alldebrid, Premiumize Premium Üyelik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
2
Favori
35.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: editortr

ben 2 liraya almıştım :)

Ne mutlu size, tebrik ederim. Kampanya fiyatlarını söyleyerek kızıştırın ortalığı. 2 hafta öncesine kadar herkes o fiyatlardan satıyordu.

Geçmişe ne bakıyorsunuz? Şuan bakın forumdaki fiyatlara gösterin bana 2TL' e satan bir kişi. Oturup konuşmak kolay
  • Bu kadar da hızlı olamaz ya arkadaş. Ben memnun kaldım. Alışveriş yapacak diğer arkadaşlarda yapacakları alışverişten memnun kalacaklar. TEŞEKKÜRLER
  • Sorunsuz alışveriş ve hızlı oldu.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

pm

Cevaplandı
  • pm attım banka kapanmadan cevap bekliyorum acill (yarına kalacak bu gidişle)
  • güzel bir alışveriş oldu teşekkürler.
  • 10 dakikada hesabım açıldı, teşekkürler.
  • Merhaba,

Acaba verified reseller yani yetkili ikinci el satıcısımısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

Merhaba,

Hayır değilim. Elde ettiğim puanlardan açıyorum hesapları.

Zaten Reseller' lar bilindiği gibi Rapid' den alıyor üzerine KDV ekliyor ve o şekilde satıyor. Haliyle 12TL gibi komik rakamlar yerine 20TL gibi rakamlardan satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farselem -- 26 Eylül 2009; 20:23:40 >
  • Arkdaşlar genel olarak yazıyorum bu arkadaş için değil,
    Bilginiz olsun daha sonrada benim gibi başınız ağrımasın.
    Zira "Ucuz etin yahnisi yavan olur" demiş atalarımız.

Bayramdan önce bir arkadaştan rapid aldım 1 aylık. Hemen aktif etti kullanmaya başladım. Ancak 24 sat geçti geçmedi Rapidden bu hesap abuse team tarafından kilitlenmiştir mesajı aldım. SAtan arkadaşı son defa o gün msnde görebildim. Kendisi hala bu dorumda geziyor. Bana rapide mail at dedi. Attım neden bu tür bir hata aldığımı sordum. Aşağıdaki maili gönderdi Rapid. Harfiyen yazıyorum.

Hello, this account was created with RapidPoints from an account which had been stolen. Therefore we had to close this account and the RapidPoints were returned tothe original account.
    Please do not buy accounts anywhere else than from our website(http://rapidshare.com/premium.html)
    or a verified reseller(http://rapidshare.com/resellers.html).
    Otherwise you never know whether an account was created legally or not. Thank you for your understanding.
    Best regards, Raphael2RapidShare Support

Tercümesinde ise aldığım hesabın çalıntı hesaplar tarafından kazanılan puanlarla oluşturulduğu, Rapidin sitesinden yada Rapidin yetkili ikinci satıcılarından hariç hiç bir yerden Rapid almmaız gerektiği. Aksi halde aldığımız hesabın legalmi illegalmi olduğunu asla bilemeyeceğimizi anlatıyor.

Böylece bilemiyoruz komik rakam verip rezil olup olamacağımızı.

quote:

Orijinalden alıntı: EmRe-Gs

quote:

Orijinalden alıntı: infra_dark

Merhaba,

Hayır değilim. Elde ettiğim puanlardan açıyorum hesapları.

Zaten Reseller' lar bilindiği gibi Rapid' den alıyor üzerine KDV ekliyor ve o şekilde satıyor. Haliyle 12TL gibi komik rakamlar yerine 20TL gibi rakamlardan satıyorlar.

• Şimdiye kadar yüzlerce belki binlerce hesap sattım gerek bu forumda gerek başla yerlerde. Siz hesap almadan önce, satıcı kişi şimdiye kadar kaç hesap satmış, hakkında şikayet var mı, referansları yeterli mi diye inceleme yapmadan satın alırsanız bu tür durumlar gayet normaldir. Benim sürekli müşterilerim var. Her ay kesintisiz alan arkadaşlar. O bakımdan kendimi kanıtlama gibi bir durumum söz konusu değil.

Benim referansım ortada, güvenim ortada. Puanını kullanarak yeni hesap açtığım hesapların hepsi 2006-2007 yıllarında açılmıştır ve bana aittir. Çalıntı gibi bir durum söz konusu değildir.

Uzun süredir sektörde olan kişilerden alışveriş yapsa herkes hiçbir sorun olmayacak. 1TL ucuz diye 2TL ucuz diye 2 günlük adamlardan alışveriş yapıyorsunuz. Gelip burda bize laf söylüyorsunuz.

• @infra_dark

buraya yazıyorum ama senin okumayacağını biliyorum. zira yazıyor yazıyor tabiri caizse konuya pisliyor gidiyorsunuz. ucuz etin yahnisi yavan olur evet. ama siz gidip rezil et alıyorsunuz. yani 4lira nedir ya. aldığınız konuya baktım tabi eğer oradan aldıysanız son mesajlarınıza baktım da...

yani bazı şeyler makul değerler çerçevesinde ucuz olursa eyvallah denir. ama siz iyice gidip suyunu çıkartıp neredeyse bedavaya almaya çalışıyorsunuz. haa biz desek gelin bedava üstüne para isteyen bile çıkar. böyle alıcılar olduktan sonra o 3-5TLci çalıntı hesaptan pre satanlar daha çoook köşe olur.

emre haklı. araştırmadan referanslara bakmadan. kimlerin aldığını incelemeden gidip dalıyorsunuz. sonra gelip işini hakkıyla yapanlara yağıyorsunuz. ayıp diyorum arkadaşım. gidin eğlencenizi başka yerde arayın.
  • arkadaşa teşekkür ederim 5 dakikada samimi bir alış veriş oldu
  • hesap açmada yeni rekor 15 saniye.emreye çok teşekkür ederim.
  • arkadaştan rapid üyeliği aldım,güvenle alışveriş yapabilirsiniz
  • Şu an kaç lira rapid pre ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Şu an kaç lira rapid pre ?

12TL
  • 12 lirayı iş bankası atm'sinden nasıl yatırıyoruz? 15 yatırıyoruz 3 lira geri mi veriyor?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.